Görüş Bildir
Haberler
Can Topsakal'dan Ataman'a Sert Tepki

Can Topsakal'dan Ataman'a Sert Tepki

Enver K.
18.02.2015 - 18:36

Galatasaray yönetim kurulu üyesi Can Topsakal, Best FM’de yayınlanan “Gökhan Dinç ile Basın Tribünü” programında Spor Müdürü Gökhan Dinç’in sorularını yanıtladı. Galatasaray basketbol şubesi sorumluluğundan neden istifa ettiğinin perde arkasını anlattı.

Galatasaray Basketbol takımı antrenörü Ergin Ataman’ın oyuncusu Göktürk  Ural’a şiddet uygulaması hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Topsakal “ Basketbol şube sorumluluğundan istifa etmemin gerekçesi Göktürk’e yapılan harekettir. Üstüne üstlük oyuncunun affedilmeyip, ceza verilmesidir. Göktürk bizim evladımız ve Galatasaray’ın yetiştirdiği geleceği olan bir oyuncudur. Ergin Ataman’dan bu durumun düzeltilmesini ve oyuncunun affedilmesini istedim fakat bunu kabul etmedi. Bu oyuncu antrenöründen hiçbir suçu olmamasına rağmen tokat yemiş ve kadro dışı bırakılmıştır” şeklinde konuştu. 

“Olay kendi çocuğumun başına gelseydi hakkımı arardım”

Durumu empati yaparak değerlendiren Topsakal “Aynı olay kendi çocuğumun başına gelseydi, en azından antrenörü şikayet eder hakkımı arardım. Bu durum için çevremde bir çok kişi antrenöre şiddet uygulayabileceğini söyledi” dedi. 

 “Bir antrenörün oyuncusuna tokat atması affedilemez bir şey “

Oyuncuya uygulanan şiddet hakkında konuşan Topsakal “ Bu durum açıklanamaz. Ben böyle bir şey olabileceğine inanamam. Bir antrenörün oyuncusuna tokat atması affedilemez bir şey. En azından yapılan hatanın ardından geri adım atılması gerekirdi. Ataman, egosu yüksek olduğu için geri adım atmak istemedi. Başka bir gerekçe   düşünemiyorum. Bu durumun mantıklı bir açıklaması yok” dedi.

“Takıma yeni gelecek antrenörler böyle olmayacak”

A takımında oynamak için mücadele gösteren altyapıdaki genç basketbolcular için mesaj veren Topsakal “ Genç oyuncular sonuna kadar çalışmalarını devam ettirsinler. Bütün antrenörler böyle olmayacaktır. Galatasaray’a yeni koçlar gelip onlara değer verecektir” ifadelerini kullandı.

“Yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmem söz konusu değil”

Galatasaray yönetimindeki durumu hakkında net ifadeler kullanan Topsakal “Aktif olarak yönetim kurulunda görevime devam ediyorum. Galatasaray Yönetim kurulundan istifa etmem söz konusu değil” dedi.

Fanatik

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2015/02/18/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın