Görüş Bildir
Haberler
Camdaki Kız'ın Hayri'si Cihangir Ceyhan Kimdir? Cihangir Ceyhan Kaç Yaşında ve Nereli?

Camdaki Kız'ın Hayri'si Cihangir Ceyhan Kimdir? Cihangir Ceyhan Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
16.09.2021 - 21:43

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki kız tüm hızıyla devam ediyor. Ünlü psikiyatrist Gülseren Buğdacıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde sezon finali öncesi ismi görünen Hayri karakteri sonunda göründü. Dizide Hayri karakterine hayat veren oyuncu Cihangir Ceyhan oldu. Peki Camdaki Kız'ın Hayri'si Cihangir Ceyhan kimdir? Cihangir Ceyhan hakkında tüm detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

OGM Pictures'in yapımcılığını üstlendiğini ve yönetmen koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranlarında izleyicisi karşısına çıkıyor. Oldukça sevilen psikolojik dram dizisinin başrollerinde ise Burcu Biricik ve Feyyaz Şerioğlu gibi başarılı oyuncular var. Fenomen dizi ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Diziye yeni giren Hayri karakteri ise bir o kadar merak ediliyor. İşte Camdaki Kız'ın Hayri'sine dair tüm detaylar...

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ İÇİN İMAJ DEĞİŞTİRDİ

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız ikinci sezonu hızlı başladı. Dizide bir türlü yüzünü göstermeyen Hayri karakterini Cihangir Ceyhan'ın canlandıracağı ortaya çıktı. Ceyhan'ın dizi için imaj yenilemesi dikkat çekti. 

Oyuncu Cihangir Ceyhan'ın canlandıracağı Hayri karakteri, izleyici için uzun bir süredir gizemini koruyordu.

2. sezonun başlamasıyla birlikte gözler Cihangir Ceyhan'ın Hayri performansına çevrildi. Ancak yeni sezonu geçtiğimiz gün başlayan Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterinin yüzü yine gösterilmedi.

Cihangir Ceyhan'ın Camdaki Kız’da canlandırdığı Hayri karakteri için imaj değiştirdiği ortaya çıktı. Yeni projesi için bıyık bırakan Ceyhan'ın dizideki akıbeti ilerleyen bölümlerde belli olacak.

Yeni projesi için bıyık bırakan Ceyhan'ın dizideki akıbeti ilerleyen bölümlerde belli olacak.

CAMDAKİ KIZ'IN HAYRİSİ CİHANGİR CEYHAN KİMDİR?

Cihangir Ceyhan, 15 Ekim 1989 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Henüz evli olmamakla birlikte, ilişkisinin de olmadığı bilinmektedir.

Aslen baba tarafından Elazığlı olan Ceyhan İstanbul'da iki buçuk yıl kamera önü oyunculuk dersi aldı. Sonrasında Adana'ya geri döndü.

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Yusuf isimli sinema filminde hayat verdiği Serdar karakteri ile yaşamıştır. Ardından internet üzerinden yayınlanan Sıfır Bir Adana dizisinde Cio karakterini canlandırmış ve geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştur.

Çukur dizisinde Azer karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan, senaryo gereği ölerek diziye veda etti. Ekranlara kısa bir ara veren Cihangir Ceylan, 2020 yapımı Alev Alev dizisinde Ömer karakterini oynamıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın