Görüş Bildir
Haberler
Call of Duty'den Film Gibi Video

Call of Duty'den Film Gibi Video

ATKN
31.10.2014 - 10:38 Son Güncelleme: 31.10.2014 - 18:20
İçeriğin Devamı Aşağıda

En popüler FPS serilerinden Call of Duty'nin yeni oyunu Advanced Warfare çıkışına bir hafta kala yayınlanan bu videoda gerçek oyuncular yer alıyor.

Adrenalin dolu bir kovalamaca, bilim kurgu filmlerini aratmayacak silah ve araçlar, karizmatik bir silah arkadaşı ve Emily Ratajkowski ... Eğer bunlar bir oyun videosunu izletmezse hiçbir şey izletmez muhtemelen.

Gelecek hafta başında piyasaya sürülecek olan en ünlü FPS serisinin yeni oyunu Call of Duty: Advanced Warfare için yayınlanan yeni videoda gerçek ile animasyon arasındaki ince çizgi kayboluyor. Oynanış açısından seriye büyük yenilikler getiren dış iskelet ile birlikte Sabri Bey gibi havada durmak, keskin manevralar yapmak ve fantastik ekipmanları kullanarak etrafı yakıp yıkmak mümkün oluyor.

Videoda silah arkadaşımız olarak Taylor Kitsch'i, çölde bir vaha olarak da ünlü model Emily Ratajkowski'yi görüyoruz. Peter Berg tarafından yönetilen kısa filmin içinde gözler Kevin Spacey 'i de aramadı değil ancak Ratajkowski bu acımıza merhem olmayı başarıyor.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/call-of-dutyde...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
11
6
3
2
1
0