Görüş Bildir
Haberler
Çağla-Jankovic Çifti Finalde

Çağla-Jankovic Çifti Finalde

Enver K.
25.07.2015 - 15:02
İçeriğin Devamı Aşağıda

Çağla Büyükakçay-Jelena Jankovic çifti finalde! TEB BNP Paribas İstanbul Cup çiftler yarı final maçında A.Kontaveit-Kulichkova ikilisini 10’lu tie-break sonunda geçen Çağla ve Jelena adını son ikiye yazdırdı.

Temsilcimiz ve Jelena, maça oldukça hızlı ve rahat başladı. İkili, 7 dakikada 3-0’ı buldu. Özellikle Çağla, Jankovic’e nazaran çok daha konsantre gözüktü ve az sayıda basit hatayla oynadı. Aynı ritmi sürdüren ikili, 5-1’de bir kez daha servis kırdı. Bu noktadan sonra oyunu biraz rölantiye alan Büyükakçay ve Jankovic, 7. oyunda servislerini kaptırsalar da sürprize izin vermedi ve seti 6-3 ile hanesine yazdırdı.

2. sete karşılıklı kırılan servislerle başlandı. Kontaveit-Kulichkova çifti basit hataları peş peşe yapınca fırsatı tepmeyen Çağla-Jelena, servis kırarak ilk oyunda öne geçti. Fakat hemen ardından Estonyalı ve Rus çiftten kontra geldi:1-1. Bu kontrayla moral bulan ikili oyunun kontrolünü de tamamen değiştirdi ve üst üste 4 oyun daha alarak 5-1’i buldu ve ilk setin tam tersi bir skor ortaya çıktı. 7. oyunda Çağla ve Jelena set puanı çevirse de yeterli olmadı ve 6-2 ile set rakibin oldu.

Finalisti belirleyecek 10’lu tie-break’e Büyükakçay ve Jankovic iyi başladı ve 6-4 ile ilk bölümü önde geçti. Bu noktadan sonra az sayıda seyircinin de ekstra desteği ile hata yapmayan ikili 10-6 ile tie-break’ı kazandı ve adını İstanbul Cup’ta finale yazdırdı.

Çağla Büyükakçay-Jelena Jankovic çifti yarın Elina Svitolina-Daria Gavrilova ikilisiyle şampiyonluk için kozlarını paylaşacak.

Sports

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın