Görüş Bildir
Haberler
Çağla Büyükakçay, Rio Olimpiyatları'nda Yer Almayacak

Çağla Büyükakçay, Rio Olimpiyatları'nda Yer Almayacak

Uluslararası Tenis Federasyonu tarafından açıklanan 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda yer alacak tenisçiler listesinde, milli sporcu Çağla Büyükakçay'a yer verilmedi. Kadınlarda Dünya 77.'si olan Çağla'nın, Rio'ya gitmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) tarafından açıklanan 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek isimler arasında yer almadı.

Federasyonun internet sitesinde yer alan haberde, 6 Haziran'da açıklanan dünya sıralamasına göre olimpiyatlarda tek erkekler ve kadınlarda korta çıkacak 64'er sporcu ile çift erkekler ve kadınlarda ülkelerini temsil edecek 32'şer ikiliden oluşan takımlar duyuruldu.

Türk sporcular arasında olimpiyatlara katılım hakkı kazanması beklenen dünya 77'ncisi Çağla Büyükakçay'ın dahil edilmediği listede, 51 ülkeden sporcuya yer verildi.

Teklerde 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nın şampiyonları Büyük Britanyalı Andy Murray ve ABD'li Serena Williams ile erkeklerde Novak Djokovic, Roger Federer, Stan Wawrinka, Rafael Nadal, kadınlarda Venus Williams, Victoria Azarenka, Ana Ivanovic, Angelique Kerber ve Garbine Muguruza gibi isimler de listeye dahil edildi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın