Görüş Bildir
Haberler
Bursaspor 1-2 Amed Sportif

Bursaspor 1-2 Amed Sportif

Enver K.
31.01.2016 - 15:59

Ziraat Türkiye Kupası'nda Amed Sportif Faaliyetler, Bursaspor'u deplasmanda 2-1 yendi ve çeyrek finale kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hamzaoğlu: "Bazılarını Tebrik Etmiyorum"

Hamzaoğlu: "Bazılarını Tebrik Etmiyorum"

Son haftaların formda takımı Bursaspor kupaya veda etti. Amed Sportif'e 2-1 yenilen Bursaspor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, maç sonu rakipten bazı isimlere tepkili olduğunu söyledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Türkiye Kupası’nda Amed Sportif’e 2-1 yenildikleri maçı değerlendirirken şunları söyledi:

“Kupayı istiyorduk ama olmadı. Bu sene nasip değilmiş. Stadın zemininin kötü olması nedeniyle pas yapamadık. Maalesef bugün bütün şartlar bizim aleyhimizdeydi. Biz şartların aleyhimize dönmesine sebep olduk. Konsantrasyon eksiğimiz vardı. Sahada yapmak istediklerimizi yapamadık. Zemine fazla takıldık. İstediklerimizi yapamayınca da moralimiz bozuldu. Şartlar neyi gerektirirse maçı kazanmamız gerekiyordu ama yapamadık. Üzüldük. Önümüzde ligde Medipol Başakşehir maçı var. Bir an önce toparlanıp lige konsantre olacağız. Pas yapan, iyi zeminde oynayan bir takıma sahibiz. Stadımız yeni ama zeminimiz çok da iyi değil. Rakibi açamadık. Kenarlara gitmekte zorlandık. Moraller bozuldu, taraftar bir an önce gol bekliyor, hepsinin telaşı vardı. Rakip oyuncuları tebrik ediyorum ama bazılarını etmiyorum. Maalesef provokatif davranıyorlar. Hakeme gelince, hakem bence iyi maç yönetti. Biz sahada yapamadıklarımızdan dolayı bu sonuca maruz kaldık. Bizim de hatamız var. Demek ki yeterince iyi hazırlayamadık takımı. Şimdi bir an önce bunu unutup lige hazırlanacağız.”

Kılıç: Hedefimize Devam Edeceğiz

Amed Sportif teknik direktörü Harun Kılıç ise mutlu olduklarını vurgularken şunları söyledi:

“Başından beri hedefimizi belirlemiştik. Kupalarda en ileriye gitmek istiyorduk. Medipol Başakşehir maçında son dakikada yediğimiz gol vardı, o nedenle Bursasporlu eşleştik. Bursaspor çok güçlü ekip. Bu ekibe karşı galip gelmek her babayiğidin harcı değil. Amed Sportif bunu başardı. Bizim için bir tarihti bu. Güzel maç oldu. Çeyrek final eşleşmeleri kura ile belirlenecek. Biz hedefimizi sonuna kadar devam ettireceğiz.”

Bursaspor 1-2 Amed Sportif

Bursaspor 1-2 Amed Sportif

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Süper Lig ekibi Bursaspor kendi evinde 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler'i ağırladı. 

Maçın 20. dakikasında konuk ekip orta saha Ercan Çapar'ın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 

Maç boyunca Bursaspor'a hiçbir şekilde ciddi pozisyon vermeyen Amed Sportif Faaliyetler 65'te Deniz Naki'nin golüyle skoru 2-0 yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu dakikadan sonra oyun disiplinini tamamen kaybeden Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencileri, yine rakip kalede tehlike yaratamadı.

88'de Bursaspor'da Hajime Hosogai, gole giden rakibini düşürdüğü gerekçesiyle direkt kırmızı kartla oyundan atıldı.

90 +5'te Bursaspor Tom de Sutter'in golüyle farkı bire indirdi ancak kalan zamanı iyi değerlendiren Amed Sportif Faaliyetler çeyrek finale kalan takım oldu.

Fanatik ve Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
136
134
40
36
18
12
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ersel Ümit

Şu hendekçileri sevindirdin ya yazık sana Bursaspor.

Pasif Kullanıcı

Şu Siqiq yoruma inat #AmedSpor.

Dindar Yumurta

Tebrikler #AmedSpor :)

Nihat Bey

Amedli son zamanlar çok iyi işler çıkarıyor. Bursaspor ev sahibi olduğu halde yeniliyorsa bu Bursaspor'un çöküşü demektir. ^^