Görüş Bildir
Haberler
Bursaspor 0-4 Osmanlıspor

Bursaspor 0-4 Osmanlıspor

Enver K.
11.12.2015 - 20:53

Spor Toto Süper Lig 15. hafta maçında Osmanlıspor, deplasmanda Bursaspor'u 4-0 mağlup etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasının açılış maçında Bursaspor ile Osmanlıspor karşı karşıya geldi. Bursa Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleyi konuk takım 4-0 kazanarak 3 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı.

Ligde 4 maç üst üste kaybeden Bursaspor, cezasının ardından taraftarlıyla buluştu! Ancak yeşil-beyazlı taraftarlar, maça ilgi göstermedi ve tribünler neredeyse boştu!

Zor günler geçiren rakibi karşısında galibiyet hasretini bitirmek isteyen Osmanlıspor, 12. dakikada Ndiaye’nin golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden 6 dakika sonra ise Bursaspor şok yaşadı ve yine Ndiaye sahneye çıkarak skoru 2-0’a getirdi. Bu golden sonra az sayıdaki ev sahibi takımın taraftarı yönetimi istifaya davet etti.

Dakikalar 31’i gösterdiğinde Bursaspor’un genç oyuncusu Emre Taşdemir’in Mert’e vermek istediği geri pas yavaş kalınca Rucescu araya girerek kaleciyle karşı karşıya kaldı. Rumen forvet, Mert’in üzerinden aşırtarak topu filelere gönderdi ve durumu 3-0 yaptı.

Bursaspor ise hücuma yönetlik yaptığı değişikliklere rağmen aradığı golleri bulamadı. Osmanlıspor 84. dakikada Umar Aminu’nun köşeye gönderdiği plase vuruşu ağlara giderek skoru 4-0’a getirdi.

Yeşil-beyazlılar maçta ilk isabetli şutunu 86. dakikada bulabildi!

Bu sonuçla Bursaspor 15. haftayı 15 puanla kapattı! Osmanlıspor ise 18 puana yükseldi.

Tribünde istifa sesleri

Tribünde istifa sesleri

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 15. haftasında Osmanlıspor'u misafir eden Bursaspor'da taraftarlar, yönetime tepki gösterdi.

Bursa Atatürk Stadı'ndaki az sayıda Yeşil-Beyazlı taraftarlar, 13. dakikada Mor-Beyazlılar'ın N'Diaye'nin golüyle öne geçmesi sonrası ayaklandı.

Kulüp yöneticilerini hedef alan Bursa taraftarları, 'Yönetim istifa' diye tezahürat yaptı. Ayrıca taraftarlar, Yeşil-Beyazlılar'ın başkanı Recep Bölükbaşı aleyhine de tezahürat etti.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
6
3
2
1
1
0