Görüş Bildir
Haberler
Bursa, Sakarya, Kocaeli ve Yalova'da Eğitime 1 Gün Ara! 30 Kasım Salı Tatil Olan İller...

Bursa, Sakarya, Kocaeli ve Yalova'da Eğitime 1 Gün Ara! 30 Kasım Salı Tatil Olan İller...

GNS
29.11.2021 - 22:57

Meteoroloji tarafından yapılan yağış ve lodos uyarıları devam ediyor. Şiddetli fırtına uyarılarının yanı sıra AFAD'ın sokağa çıkmayın uyarısı ile birlikte vatandaşlar kendilerini tedirgin hissediyor. Pek çok ilde etkisini yoğun bir şekilde gösteren lodos okulların tatil olmasına sebep oldu. Öğrenciler hangi illere tatil kararı verildiğini merak ediyor. Kuvvetli rüzgarların etkisi altında kalan Bursa, Kocaeli, Sakarya ve Yalova'nın da eğitime 1 gün ara vereceği öğrenildi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şiddetli fırtına ve lodosun ülke genelini etkisi altına almasıyla pek çok kaza meydana geliyor. 30 Kasım Salı günü hava durumunun kuvvetli yağış ve rüzgarla devam edecek olduğunu bildiren Meteoroloji genel müdürlüğü sonrası öğrenciler ve veliler okulların tatil haberini bekliyor. İstanbul Valiliği'nin açıklaması sonrası diğer illerden tatil kararı bekleniyor. Bursa, Kocaeli, Sakarya ve Yalova'da 30 Kasım Salı tatil kararı verdi. İşte detaylar...

Kocaeli'de Okullar Tatil

Kocaeli'de Okullar Tatil

Lodos ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Bursa, Kocaeli, Sakarya ve son olarak Yalova'da yüz yüze eğitime bir gün ara verildi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, olumsuz hava koşulları ve lodos nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verildiğini duyurdu. Yavuz sosyal medyadan 'Olumsuz hava koşulları ve lodos nedeniyle İlimiz genelinde eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 30 Kasım Salı günü bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel izinli sayılacaktır' açıklaması yaptı.

Sakarya'da Eğitime 1 Gün Ara

Sakarya'da Eğitime 1 Gün Ara

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, olumsuz hava koşulları ve lodos nedeniyle Yüz Yüze Eğitim öğretime bir gün ara verildiğini duyurdu. Kaldırım, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, kentte etkili olan kuvvetli rüzgar ve fırtınanın, sağanakla beraber yarın da sürmesinin beklendiğini belirtti.

Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyaran Kaldırım, 'Sevgili hemşehrilerim, ilimizde hayatı olumsuz etkilemeye devam eden hava koşulları ve lodos nedeniyle, eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 30 Kasım Salı günü bir gün süreyle ara verilmiştir.' ifadesini kullandı.

Vali Kaldırım, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de bir gün izinli sayılacağını aktardı.

Yalova'da Okullar Tatil

Yalova'da Okullar Tatil

Yalova Valiliği, lodos nedeniyle yüz yüze eğitim öğretime bir gün ara verildiğini duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada, 'Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; ilimiz genelinde devam eden olumsuz hava koşulları ve lodosun 30 Kasım 2021 Salı gününde de devam edeceği bildirilmiştir. Hemşerilerimizin, öğretmen ve öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için; resmî-özel tüm okullar, halk eğitim merkezleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerimiz, resmî okullardaki destekleme ve yetiştirme kurslarımız ile özel okullardaki takviye kurslarımız da dahil olmak üzere bütün eğitim kurumlarında 30 Kasım 2021 Salı günü bir günlük ara verilmesi uygun görülmüştür. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engellilerimiz, hamile personelimiz de ayrıca bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın bir gün süreyle idari izinli sayılacaklardır' ifadeleri kullanıldı.

Bursa'da Eğitime Tatil Kararı

Bursa'da Eğitime Tatil Kararı

Bursa'da olumsuz hava koşulları ve lodos nedeniyle yüz yüze eğitime 1 gün süreyle ara verildiği açıklandı. Bursa Valisi Yakup Canbolat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Kıymetli Bursalı hemşehrilerim; hayatı olumsuz etkilemeye devam eden #Lodos nedeniyle 30 Kasım Salı günü bir gün süreyle; Bütün eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.' ifadelerine yer verdi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın