Görüş Bildir
Haberler
Burcunuz Zeka Seviyenizi Etkiliyor Olabilir: Einstein'ı Bile Sollayabilecek IQ'su En Yüksek 6 Burç Açıklandı

Burcunuz Zeka Seviyenizi Etkiliyor Olabilir: Einstein'ı Bile Sollayabilecek IQ'su En Yüksek 6 Burç Açıklandı

Entel Feridun
02.02.2023 - 18:00

Astrologlar zeka seviyesi ile burçlar arasında bir ilişki olduğunu iddia ediyor. Buna göre burcunuz IQ seviyenizi belirliyor olabilir. İstatistiklere bakılınca en zeki burçlar 12 burç arasında 6'sı çıktı. Dehası ile zekasına hayran bırakacak 6 burcun hangileri olduğunu merak ediyorsanız, bir bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kova (20 Ocak - 18 Şubat)

1. Kova (20 Ocak - 18 Şubat)

Daha başlığı okurken aklınıza Kova burcu geldiyse, şaşırmadık. Çünkü istatistiklere göre Kova burcu en çok dahi isim çıkaran burçlardan ilki. Kova burçları hava grubuna mensup ve sabit nitelikte bir burçtur. Hava özelliği ona entellektüel bakış açısı, sanatsal düşünce ve analitik bir zeka verirken diğer yandan sabit özellikte olması ile iş bitirici bir yanı vardır.

2. Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

2. Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bu listenin olmazsa olmazı Başak burçları olsa gerek. Başak burçlarının analitik zekasına diyecek yok. Çevrenizde bir Başak burcu varsa ne kadar titiz ve özenle çalıştığına tanık olmuşsunuzdur. Hayatları düzenli ve neredeyse mükemmele yakındır. Başak burçlarının düzen takıntıları onları devamlı çalışan bir zihne mahkum etmiştir. Ancak bu özellikleri donanımlı bir karakter olabilmeyi başarmışlardır.

3. Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)

3. Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)

Daha çok cinsellik, deyince akla gelen Akrep burçlarının burada ne işi var? Akrepler de, bu listedeki diğer burçlar kadar zeki kabul ediliyor. Ancak onların zekası daha karmaşık ve gizemli konularda ağır basıyor. Sosyal ilişkiler, kaos ve entrika deyince Akrepler kadar kimse iş bitirici olamaz. Analiz yetenekleri ise ortada!

4. İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)

4. İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)

Çok yönlü ve pratik zeka İkizler burçlarına selam olsun. Onlarsız böyle bir liste düşünülemezdi! İkizler burçlarının aklı bir kendilerine yetmez, denebilir. Genelde matematik konusunda usta ya da konuşma ve yazma gibi alanlarda başarılı olan İkizler burçları ne de olsa hava grubu bir burç. Bu nedenle her masada varsın İkizler burcu, böyle devam!

5. Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)

5. Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)

İşkolik ve mükemmeliyetçi Oğlak burçlarını gözünüz aradıysa araştırmalar onların da zeki burçlar arasında yer aldığını söylüyor. Çalışmaya aşık ve disiplinli bir burç olan Oğlakların eline kimse su dökemez. Genelde mantıklı ve istikrarlı karakterler olan Oğlak burçları ellerini attıkları her işi en iyi şekilde tamamlarlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Balık (19 Şubat - 20 Mart)

6. Balık (19 Şubat - 20 Mart)

Duygusal Balık burçlarının bu listede ne işi var, diyenler gardını alsın! Balık burçları değişken bir burç olduğundan çok yönlü özelliğe sahiptir. Bu nedenle aynı anda farklı işle uğraşabilir. Aklında kırk tilki dolanır ama kuyruğu birbirine değmez. Hal böyle olunca Balık burçlarının her işin üstesinden kolayca gelmek gibi bir yetenekleri oluşur. Ayrıca matematiksel zekası ve hitabet becerisi çok yüksektir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
32
19
18
10
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Biliyodum laaan sadece duygusal olmadığımızı bi gün bi işe yarayacağını biliyodum balık teşekkürler 🥳🥳🥳😅

yengegeldikmi

"Çevrenizde bir Başak burcu varsa ne kadar titiz ve özenle çalıştığına tanık olmuşsunuzdur." Başağın laneti bu yahu ne yüksek IQsu?

Deniz Efe Çakmak

Ben şunu diyim hani saçma bence böyle şeyler yok burç şöyle böyle türkiyede ne adamlar var burçlarına inanarak gider ben çok zekiyim diye ego yapar kimi ben ... Devamını Gör