Görüş Bildir
Haberler
Herkesi Delirttikten Sonra Keyif Kahvesi İçen Burç Hangisi: Burçların Psikolojik Rahatsızlıklarını Söylüyoruz

Herkesi Delirttikten Sonra Keyif Kahvesi İçen Burç Hangisi: Burçların Psikolojik Rahatsızlıklarını Söylüyoruz

Entel Feridun
30.01.2023 - 09:34

Burçların her birinin kendine özgü özellikleri ve takıntıları vardır. Burçların özelliklerinden yola çıkarak hangi burç hangi psikolojik rahatsızlığa yatkın olur, hangisi delirmeden delirtir, gelin birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Koç Burcu

12. Koç Burcu

Koç burçları paranoid şizofreniye yatkındırlar. Ancak akıl sağlıklarını yitirmemek konusunda tuhaf bir dirençleri de olabilir. Öyle olsa bile buna onları ikna edemeyebilirsiniz. Hal böyle olunca dokuz köyü birbirine kattıktan sonra çay demleyecek burcun kim olduğunu anlamak zor değil.

11. Boğa Burcu

11. Boğa Burcu

Boğa burçlarının katı durduklarına bakmayın. Onlar duygularını sabit görüşleri ile gizlerler. Bu onları soğuk yapar ancak duygusuz yapmaz. Duygusallıklarını içlerine atarlar. Bu yüzden depresyona yakalanmaya meyilli olurlar. Çok çabuk enerjileri düşer ve diğerlerinin enerjilerinden etkilenirler.

10. İkizler Burcu

10. İkizler Burcu

Duygularında kararsız ve ruh hali dengesiz olan İkizler burçları kişilik bozukluğu yaşayabilirler.

9. Yengeç Burcu

9. Yengeç Burcu

Yengeç burçlar duygularını abartılı yaşayabilirler bu nedenle tükenmişlik sendromuna yakalanabilirler ve doyumsuzluk yaşayabilirler.

8. Aslan Burcu

8. Aslan Burcu

Aslan burçları megalomanlıkları ve bencillikleri ile bilinirler. Kendi görüntülerine, kariyerlerine ve zevklerine hayran olabilirler. Bu da narsisizme yatkın olabileceklerini gösteriyor. Diğer yandan ilgiye de meraklıdırlar. Eğer ilgi göremezlerse dikkat çekmek için tuhaf şeyler yapabilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Başak Burcu

7. Başak Burcu

Başak burçları titiz ve mükemmeliyetçi ruh halleri nedeniyle anksiyete krizlerine girebilir. Diğer yandan temizlik takıntısı ya da obsesif kompülsif  takıntı (OKB) yaşayabilirler.

6. Terazi Burcu

6. Terazi Burcu

Terazi burçları değişken ruh haline sahiptir. Bu da bipolar bozukluğuna yatkındırlar. Öfke patlamaları yaşamaya da meyilli olurlar. Beklemediğiniz anda kriz anları yaşatabilirler. Aniden sesi yükselir ve ağlama krizine girebilir.

5. Akrep Burcu

5. Akrep Burcu

Akrep burçları aşırı kıskanç ve şüphecidir. Bu da paranoyaklığa varacak kadar sinir bozukluğu yaşayabilecekleri anlamına gelir. Othello sendromuna yakalanabilirler. Hatta şizofreniye yatkın olurlar.

4. Yay Burcu

4. Yay Burcu

Yay burçları zodyağın en heyecanlı burcu olabilir. Yeniliklere açık olmalarına karşı çocuksu tavırları nedeniyle değişimler karşısında çok kolay heyecana kapılabilirler. Onların yumuşak karnı kırılganlıklarıdır. Bu nedenle panik atak yaşamaya ve anksiyete krizlerine meyilli olurlar.

3. Oğlak Burcu

3. Oğlak Burcu

Oğlak burçları takıntılı ve işkolik olabilirler. Mükemmeli isterken obsesyona yakalanabilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Kova Burcu

2. Kova Burcu

Kova burçları hiperaktif olabilirler. Çünkü tek bir şey ile ilgilenmekte zorlanırlar, dikkatlerini birçok şeye aynı anda verebilirler.

1. Balık Burcu

1. Balık Burcu

Balık burçları duygusal ve romantik kişilerdir. Hayattan beklentileri yüksektir. Beklentileri karşılanmadığında dramatikleşebilirler. Olayları büyütmeye meyillidirler. Bu nedenle major depresyona yakalanabilirler.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın