Görüş Bildir
Haberler
Love Bombing, Gaslighting, Ghosting ve Nihayetinde Kara Toprak: Burçlar Hangi Duygusal Şiddete Yatkın?

Love Bombing, Gaslighting, Ghosting ve Nihayetinde Kara Toprak: Burçlar Hangi Duygusal Şiddete Yatkın?

Entel Feridun
29.01.2023 - 18:19

Günümüzde aşk ilişkileri oldukça çetrefilli geçiyor. Ne arkadaş ne de sevgili olabilenler, birbirlerini görmezden gelenler ve yedekte tutanlar, derken adeta 'Ahir zaman ne zorsun' dedirtiyor. Peki love bombing, gaslighting ve ghosting gibi ilişkilerde partnerlerin birbirlerine uyguladığı duygusal şiddet türleri en çok hangi burçlar tarafından yapılıyor olabilir? Cevabını sizler için hazırladık...

Gelin, birlikte burçların hangi duygusal şiddet türünü uygulamaya meyilli olduklarına bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu - Ghosting

Koç Burcu - Ghosting

Bir anda ortadan kaybolan ve orada olmanıza rağmen sizi üstün görmezden gelme yeteneği ile ghostlayan burç elbette Koç burcu olacaktır. Koç burcu flört aşamasında oldukça heyecanlı ve çekici görünebilir. Ancak sebepsiz soğumaları ve ani karar değişimleri de zaten bu heyecanlı ruh halinden kaynaklıdır. Ne bir açıklama ne de bir veda olmaksızın canı öyle istedi, diye ya da bir hatanız karşılığında cevabını böyle verir.

Boğa Burcu - Love bombing

Boğa Burcu - Love bombing

Bu nasıl sevgi, nasıl büyük bir aşk... İlişki içerisinde sizi adeta bulutların üstüne çıkaran Boğa partneriniz bir anda elinizi bırakarak size bir şey anlatmaya çalışıyor olabilir. İlgi göstermesinin ve sizi hediyelere boğmasının ardında yatan şey aslında güvensizliği ve sizi sonsuza dek kendisine bağlamaya çalışıyor.

İkizler Burcu - Ghosting

İkizler Burcu - Ghosting

Bir ilişkinin sorumluluğunu almak onlar için çok zor, çünkü hava grubu bir burç olan İkizler burçları özgürlüklerine çok düşkün. Bazen flört ederken bir anda ortadan kaybolduğunu fark ederseniz muhtemelen korkup kaçmış olabilir.

Yengeç Burcu - Benching

Yengeç Burcu - Benching

Yengeç burçları asla yalnız kalamazlar. Onların hayattaki en büyük korkusu yalnızlık olabilir. Bir yuva kuramadan göçüp gidecekleri yaşam ve ilgi görmeden geçirecekleri her saniye eziyet gibidir. Bu nedenle lügatımıza yeni giren benching, yani yedekte tutma, şiddet türünü uygulamaya yatkın olurlar. Dönüp dolaşıp eski sevgililerine gelmelerinin bir nedeni de budur. O bir gezsin gelsin ama ex'leri hep onu beklesin isterler.

Aslan Burcu - Love bombing

Aslan Burcu - Love bombing

Bir ilgi aşığı olan Aslan burçları, kendilerine ilgi gösterilmesi için manipülasyon yeteneklerini kullanmaya çalışırlar. Aşırı değer göstererek, partnerini hediyelere ve ilgiye boğarak kendilerine alıştırırlar ve aniden ellerine üzerlerinden çekiverirler. İsterler ki şimdi de partnerleri peşinden koşsun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Burcu - Gaslighting

Başak Burcu - Gaslighting

Manipülasyon deyince de akla Başak burçları geliyor. Zaten kendisi takıntılı olan Başak burçları partnerleri üzerinde de hakimiyet kurmak isteyince işler karışabiliyor. Aklınızla oynayan Başak sevgiliniz sizi tamamen kendine bağlamak için kötücül bir teknik uyguluyor olabilir.

Terazi Burcu - Benching

Terazi Burcu - Benching

Terazi burçlarının ilgi düşkünlüğü ilişkilerde de ön plana çıkıyor. Ancak bu kişiler manipüle etmeyi çok iyi başardığı için love bombing yapsalar da sonun da kendileri de aşık oluyorlar. O nedenle yedekte tutma biçimi olan benching daha uygun görünüyor. Çünkü Teraziler yalnızlıktan hiç hoşlanmıyor ve flört etmeye bayılıyor. Gelip gidip kapınızı çalan bir ex'iniz varsa Terazi yerleşimi var mı, bir bakın deriz.

Akrep Burcu - Gaslighting

Akrep Burcu - Gaslighting

Akrep burçları manipülasyon konusunda acımasız olabiliyor. Bu nedenle eğer partnerlerine karşı bir savaş halindelerse gaslighting yöntemi ile onları kendi istedikleri şekilde yontmaya çalışabilirler.

Yay Burcu - Gaslighting

Yay Burcu - Gaslighting

Yay burçları da en az Akrep burçları kadar manipüle etmeye yatkındır. Yalnız bir fark var ki zekice baktığınızda Yay burçlarının manipülasyon çabası anlaşılabilir. İlişki içerisinde aşktan gözlerinizi kör ettilerse onu bilemiyoruz...

Oğlak Burcu - Gaslighting

Oğlak Burcu - Gaslighting

Ne düşündüğünüzden tutun, hangi yemeği sevdiğinizi bile kendi istekleri doğrultusunda değiştirebilecek; sizi kendi benliğinizden çıkarıp bambaşka forma bürünmenize ve sonunda 'Ben kendime ne yaptım' demenize neden olacak bir burç da Oğlak burcudur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova Burcu - Ghosting

Kova Burcu - Ghosting

Kova burçları sorumluluktan kaçar ve aşktan korkabilir. Bu nedenle duyguları daha da yoğunlaşmadan size aslında hiç olmamışsınız gibi bir muamele yapabilir.

Balık Burcu - Benching

Balık Burcu - Benching

Balık burçları duygusal ruh hallerinin yanı sıra sevgiye de açtır. Tek başlarını sevgi ihtiyaçlarını gidermesi çok zordur çünkü değişken bir burçtur ve bu ona biraz da olsa dengesizlik verebilir. Yalnız kaldığı zamanlar kendisini oyalamak için yedekteki flörtlerine ve yıllar önceki sevgilisine yazabilir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?