Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç, Sana Özel Pozisyon Önerelim!

etiket Burcunu Seç, Sana Özel Pozisyon Önerelim!

Ma Belle
05.05.2023 - 23:47

Zodyak burcuna göre sana özel seçtiğimiz seks pozisyonunu merak ediyor musun? O zaman burcunu seç, ne seçtiğimizi beraber görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

Hadi şimdi de burcunu seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Face Sitting yani başımın üstünde yerin var!

Face Sitting yani başımın üstünde yerin var!

Zodyak ailesinin ilk burcu olan Koç burcu iddialı ve enerjik bir burçtur. Yönetici gezegeni Mars olduğu için Koç burçları her zaman cesurca davranışlarda bulunur. Bu cesareti yatağa da taşımak isterler. Korkusuzca sorumluluk almaya bayılırlar. Bu hafta sonu Face Sitting (yüze oturma) pozisyonunu partnerinle denemen için herhangi bir engel var mıdır? Sanmıyoruz!

Spoon yani kaşıklamak!

Spoon yani kaşıklamak!

Boğa burçları Zodyak ailesinin en şehvetli burcudur diyebiliriz. Köpük banyoları, rahatlatıcı kokular, rahat iç çamaşırları onlar için en kıymetli şeylerden sadece birkaçı. Konu sekse gelince, Boğa burçları ağırdan almayı sever ve partneri ile daha çok fiziksel temasta bulunmak ister. Bu seks pozisyonu ağırdan almayı seven Boğa burçları için adeta biçilmiş kaftan!

Doggy Style!

Doggy Style!

İkizler burçları seks esnasında çok hırçın davranabilir ve bazen fiziksel acıdan haz alabilir. İşte bu noktada Doggy Style onların yardımına koşar! Seks esnadında iki tarafın da daha iyi bir penetrasyon yaşaması için bu pozisyonu deneyebilirsin!

Ballet Dancer!

Ballet Dancer!

Yengeç burçları, Ay tarafından yönetilen bir burçtur ve bu burca mensup olan insanlar besleyici, sezgisel, hassas ve duygusal olmalarıyla bilinir. Seks söz konusu olduğunda bile Yengeç burçları sarılmayı çok severler. Bu yüzden Ballet Dancer pozisyonu senin için biçilmiş kaftan!

Cowboy!

Cowboy!

Aslan burçlarının yönetici gezegeni Güneş'tir ve kendilerini göstermeyi, kanıtlamayı ve bir yıldız gibi parlamayı çok severler. Aslan burcuysan, muhtemelen içindeki ateşi partnerine göstermekten çekinmezsin. Partnerin ile bu pozisyonu denemek için sabırsızlanıyor olsan gerek!

Standing Dragon!

Standing Dragon!

Başak burçları, Zodyak ailesinin en tertipli ve düzenli olmayı seven burcudur. Ayrıntılara özen gösterirler ve etraflarındaki unsurları kontrol edebildikleri zaman onları takdir ederler. Herkesin hayatında gerçekten bir Başak'a ihtiyacı vardır, hatta yatakta bile! Ayakta duran ejderha pozisyonu onlar için vazgeçilmezdir. Kontrolcü oldukları için kendi penetrasyonlarını bile kendileri yönetmek isterler.

Yana doğru 69!

Yana doğru 69!

Teraziler, zodyakın en büyüleyici üyelerinden biridir ve Venüs gezegeni tarafından yönetilir. Bu onlara sadece çekiciliklerini ve zekalarını değil, aynı zamanda uyum, denge ve adalet sevgilerini de verir. Teraziler erkeksi ve kadınsı enerjiler arasında kolayca denge kurarlar ve etraflarındaki insanların her zaman duyulduğunu ve görüldüğünü hissetmelerini isterler. Teraziler bu çekiciliği ve uyumu kendileriyle yatağa taşırlar. Bu nedenle 69 veya yana doğru 69 gibi bir pozisyon onlar için mükemmeldir. Partnerlerine aynı zamanda zevk verirken zevk alma dengesinin de tadını çıkarabilirler!

Kelebek!

Kelebek!

Misyoneri biraz daha fazla güçle değiştirmenin başka bir yolu olan Kelebek seks pozisyonu, partnerinin biraz yükseltilmiş bir yüzeyde (yatak, masa, tezgah gibi) kalçalarını yukarı doğru kaldırarak ve bacaklarını partnerinin omuzlarına koyarak gerçekleştirir. Akrep burçlarına acı ile karışık bir zevk verecek olan bu pozisyonu ilk fırsatta denemelisin!

Mutlu Makas!

Mutlu Makas!

Yay burçları için seks yapmanın yeri yoktur; mutfak tezgahı, küvet, açık alan, arabanın arka koltuğu... Yay burçları seks yapmanın tadını her alanda çıkarabilir. Bu yüzden Mutlu Makas pozisyonu her ne kadar farklı bir pozisyon olarak görünse de penetrasyon istenilen ölçüde ayarlanabilir, bu da hazzın doruklarda yaşanacağı bir seks pozisyonu anlamına gelir!

The Chairman!

The Chairman!

Hırslı, başarılı, çalışkan ve disiplinli olan Oğlak burçları için belki hiç denemedikleri bir pozisyon ile geldik: The Chairman! Yatak odasında, bir Oğlak genellikle çok fazla dayanıklılığa sahiptir ve kontrol altında olmaktan hoşlanır. Bu seks pozisyonu onlar için mükemmeldir çünkü partnerlerini zirveye bindirirken, hala süper seksi hissederler ve hız ile açıyı kontrol edebilirler.

The Butter Churner

The Butter Churner

Kovalar, sosyal hayatlarında biraz aykırı bir burç olarak bilinir. Bireyselliklerine düşkündürler, kendi doğruları ile yaşamayı severler. Bu yüzden bazı konularda yeniliğe pek açık bir burç değillerdir. Ancak yatak odasında işler biraz değişebilir. Eğer partnerleri ile ten uyumunu yakalayabilirlerse, The Butter Churner  pozisyonu onlar için en değerli pozisyon haline gelir.

The Yab-Yum!

The Yab-Yum!

Zodyakın son üyesi, uyumlu ve doğal sezgileriyle rahat olan Balık burcudur. Çevrelerine oldukça naziktir fakat seks esnasında o kadar da nazik değildir. The Yab-Yum pozisyonu Balıklar için samimiyet ve romantizmin mükemmel bir karışımıdır. Bu pozisyon sadece fiziksel olarak harika hissettirmekle kalmaz, aynı zamanda göz teması kurma fırsatı verir ve çok romantik bir hal alabilir. Ek olarak, bu pozisyonda partnerinizin hassas noktalarından biri olan göğüs uçlarıyla da oynayabilirsiniz, bu onları zevkten havaya uçurabilir!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
27
22
17
16
14
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın