Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç Hayatının Filminin Ne Olduğunu Söyleyelim

Burcunu Seç Hayatının Filminin Ne Olduğunu Söyleyelim

Burçlarımızın karar vermemize de, zevklerimize etkisi büyüktür. Bazen insanların bizi çözmesi için burcumuza bakması bile yetebilir. Bu test senin burcuna göre hayatının filminin ne olduğunu söylüyor.

Hadi başlayalım o zaman!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç bakalım.

Koç - Fast & Furious

Koç - Fast & Furious

Aksiyon filmlerine düşkünlüğü ile bilinen Koç burçları, enerjilerini anca böyle bir film ile atabilirler. O yarışlarda, sanki kendileri yarışıyormuş gibi düşünüp, filmi izlerken ki heyecanları hiçbir şeyde yoktur. Karanlık ve uzun süre sessizliğin hakim olduğu, sanat filmlerinden hiç hoşlanmazlar. Öyle bir filme gittiği zaman yarıda bırakıp çıkması çok olası bir durumdur. Aceleci ve dinamik yapıları ile dövüş sahneleri, kovalama sahnelerini izlerken müthiş bir haz duyacaklardır. Açık sözlü olan Koç burçları, bazen düşünmeden konuşur. Daha sonra hatasının farkına varıp, özür dilemesi de oldukça çabuk olur. Koç burcunu mutlu etmek istiyorsanız, onları her konuda desteklemeli ve işlerinde başarıya ulaşacaklarını sürekli söylemelisiniz. Yaratıcılıklarıyla farklı düşünce yapılarına sahip olan Koçların, düşünülmeyeni düşünme gibi bir özellikleri vardır. Onların hareketli yaşamına en uygun film Hızlı ve Öfkeli serisidir.

Boğa - The Light Between Oceans

Boğa - The Light Between Oceans

Sabırlarıyla herkese ilham veren Boğa burçları, bir şeye ulaşma yolundaki sakinlikleri ile diğer insanları delirtecek durumdadır. Sabırla başarıya ulaşmayı beklerler. En sadık burç olarak da bilinen Boğalar hayatlarındaki kişiye çok değer verirler. Sevince tam sever ve uzun süre ilişkileri devam eder. Sonuna kadar romantiklik ve dram söz konusu olan filmde, Boğalar kendinden bir şeyler bulur ve filmin jeneriğinde bile ağlamayı ihmal etmezler. Festival ve sanat filmlerine de ilgileri oldukça çoktur. Sıkılmadan saatlerce izleyebilirler. Kaliteli filmlerin nasıl olması gerektiğinden iyi anlayan, kendini 'film gurusu' olarak tanımlayan Boğaları, ucuz oyunculukların ve senaryonun olduğu bir filme götürmek yapılabilecek en büyük yanlışlardan biri olabilir. Gerçekten ne istediklerine karar verene kadar, zorlu yollardan geçen Boğa burçları kararsızlıkları ile de bilinir. Ama karar verdikten sonra  onları tutabilene aşk olsun. Hazır aşk demişken, onlara önerdiğimiz film ise aşkı ve dramı harmanlayan 'The Light Between Oceans'.

İkizler - Inception

İkizler - Inception

İkizler burucunun film anlayışı gizem ve sonu tahmin edilemeyen filmlerden yana olmalıdır. Akıllarını kullanmayı çok iyi bilen İkizler burcu, hızlı düşünmesi, keskin zekası ve meraklı yapısı ile bilinir. Genellikle başarılı işlere imza atarlar. Değişken yapıları ile sık sık anılan ikizler burcu, gizemli filmleri sever. Siz daha 'filmde ne oluyor' demeden o çoktan çözmüş olur bile. Ani gelişen planları severler. Bir şeyi çok önceden planlamak onlara göre değildir. Enerjik yapısı ile yerinde duramaz. Sürekli gezmek, yeni yerler görmek isterler. Hem aksiyon hem de bilim kurgu içeren bu filmde sıkılmaları mümkün değil. Durağan şeylerden pek hoşlanmazlar, onlar için hareket lazım. Aşk filmlerine de ilgileri oldukça fazla olan İkizler burcunun, bu durumu gerçek aşkı daha yakalayamamış olmasından kaynaklanır. Kaliteli oyuncu kadrosu ve kaliteli senaryosu ile 'Inception' tam İkizler burcuna göre.

Yengeç - The Fault in Our Stars

Yengeç - The Fault in Our Stars

Kendini her şeye karşı korumak için duvar ören Yengeç burcunun herkese karşı da duvarları vardır. Bunu dışarıya kolay kolay belli ettirmese de, güvendiği kişilere karşı bu duvar anında yıkılır. Yani bir Yengeç burcunun size açık ve net olmasını istiyorsanız, öncelikle size güvenmesini sağlamalısınız. Duygusal ve romantik Yengeç burcunu, korku filmine götürmek yapacağınız en büyük hata olabilir. Hassas olan Yengeçler, daha çok dram filmlerini tercih eder ve karakterin yerine kendini koyarak filmin sonuna kadar göz yaşı dökerler. Çok çabuk modu düşen bu burçları toparlamakta hiç kolay değildir. Dökmediğiniz dil, almadığınız hediye kalmaz ama yüzünü bir türlü güldüremezsiniz. Kendinden çok karşı tarafı düşünmesiyle ve herkesle kolay empati yapabilme yeteneğiyle tanınan Yengeç burçlarının, hayatlarının filmi tabii ki 'The Fault in Our Stars'.

Aslan - The Great Gatsby

Aslan - The Great Gatsby

Keyfine düşkün Aslan burçlarını sıkıcı ve üzücü bir filme asla tahammül edemezler. Onlar için anın keyfini çıkarabilmek önemlidir. Komedi filmleri tercih eden Aslanlar hayatlarında daha çok eğlence odaklıdır. Öz güven denince de akla ilk gelen burçlardan olan, Aslan burcu için bir filmde  önemli olan eğlenmek ve verdiği paraya da zamana da değecek olmasıdır. Eğlenceye düşkün olan bu burç sıkıcı olan hiçbir ortamda bulunmaz. Bir yolunu bulur ve oradan hemen uzaklaşır. Kendisi gibi kafa dengi arkadaşları olan Aslan burcunun, kilit bir arkadaş grubu vardır. Ne yapıyorlarsa beraber yaparlar. Hepsinin de tek amacı sonuna kadar eğlenmektir. Romantik filmlere de ilgileri çok olan Aslanların, ilişki anlayışı da herkese benzemez. Sevmeyi de değer göstermeyi de en iyi şekilde o bilir. Ayaklarınız yerden kesilir anlayacağınız. Engel tanımayan ve her şeyin altından çabucak kalkan Aslanların tek amaçları, hayatlarını nasıl daha da konforlu hale getirmek olduğudur. Bu eşsiz film 'The Great Getsby' Aslanların favori filmidir.

1. Başak - Leon

1. Başak - Leon

Hayatları boyunca dikkatli ve dengeli olan Başakların film zevkleri de aynı şekildedir. Her detayı sonuna kadar irdeleyip, her şeyden bir anlam çıkarırlar. Dürüstlüğe çok önem veren bu burç, hata gördüğü an geri dönüşü yoktur. Çevresine karşı da böyle olan Başaklar için yalan söyleyen birinin etrafında olması imkansızdır. Onların sıkıcı bir aşk filmine gidip ağlamaya hiç niyetleri yoktur. Merak uyandıran ve 'şimdi ne olacak acaba' diye sürekli tetikte oldukları filmleri severler. Oldukça mantıklı kişilikleri olan Başak burçlarının, kusursuz bir planla tasarlanmış aksiyon filmlerine ilgisi oldukça çoktur. Her zaman yapacağı bir sonraki işin planını yapan bu burç, yarını düşünmeden ve geleceğini mükemmel bir şekilde tasarlamadan rahat edemez. Aşırı kontrolcü kişilerdir. Onlardan habersiz kuş uçmaz desek yeridir. Film tercihleri de yaşamları kadar kusursuz olan filmi Leon'dur.

Terazi - Aşk Tesadüfleri Sever

Terazi - Aşk Tesadüfleri Sever

Aşk insanı Terazi burcunun hayatının filmi Aşk Tesadüfleri Sever'dir. Son anda yakalanan ama yine kavuşulamayan aşk hikayesi ile hepimizi büyüleyen bir film. Hangimiz filmden sonra çocukluk aşkımızı aramadık ki? Terazi burcu evlilik insanıdır. Her şeyde kurduğu bir denge vardır. Tepkileri bile her zaman ölçülüdür. Zarif ve kibar yapısıyla insana 'kraliyet ailesinden mi geliyor' dedirtir. Üstelik değişik bir tarzı da vardır. Sevgi ve Güzellik ile bütünleşen Terazi, her şeye iyi ve olumlu bakar. Onun moralini bozmak, demoralize etmek imkansızdır. İşini de aşkla yapan Terazi için başarı çok önemlidir. İşi konusunda oldukça titiz ve profesyoneldir. Tutkulu ve uzun süre aşkların insanı olan Terazi burcunu tamamen duyguları yönetir. O an ne hissettiyse, içinden ne geçtiyse onu söyler ve yapar. Yani sinsi biri değildir. Sadece hislerine güvenir.

Akrep - Allied

Akrep - Allied

Bütün duygularını uçlarda yaşayan Akrep burçları aşkı, aksiyonu, dramı her şeyi iç içe izlemeyi sever. Her zaman aşırılığa hazır olan bu burç sadece arkadaşlarının 'hadi' demesine bakar. Arkadaşlık onun için çok önemlidir. Çünkü herkesin gidebileceğini ama dostlarının kalıcı olduğunu düşünür. İnsanlara güvenmesi oldukça zor olan bu burcun dostları, sadece uzun yıllar tanıdığı insanlar olabilir. Diğerleri gelip geçici insanlardır. İhaneti asla unutmayan Akrepler için aldatılma sonrası yapacakları tek bir şey vardır, o da 'intikam' almak. Sabırla intikam almayı bekler. Hemen gidip koluna birini takmaz. Bu avam hareketler ona göre değildir. Zamanını bekler ve harekete geçer. Çok iyi gözlem yapan Akrep burçları için Allied (Müttefik) tam aradığı film. Onun için merak duygusu uyandıran, gizemli filmler en iyileridir. Kolay, sonunu tahmin edebilen senaryolu filmlere gitmeyi tercih etmezler. Yani romantik ve dram film türlerinden uzak dururlar.

Yay - Life of Pi

Yay - Life of Pi

Yay burçlarının saatlerini verip bir filmi izlemeleri için, izleyecekleri filmin gerçekten iyi olması gerekir. Yayların zamanını harcamasına değmeli. Değişik hikayeleri bulunan ve merak uyandıran filmleri tercih ederler. Enerjileri hep en üst seviyede olan Yayları, kolay kolay yatarken göremezsiniz. Sürekli bir hareket içindedirler. Sportif aktivitelerde bulunmayı severler ve en büyük tutkuları ise denizdir. Yüzmek veya kahvesini alıp denizi seyretmek, Yay burçlarını tedavi eden bir yöntemdir. Orada kendilerini dinlerler ve hayat dolu bir şekilde tekrar aramıza dönerler. Yalnızlıktan hiç hoşlanmayan bu burçların etrafında sürekli, birileri bulunur. Hem arkadaşlık hem de ilişki anlamında hiç yalnız kalmaz, çünkü çok çekicidirler. Becerikli Yay burçlarının elinden her iş gelir. Kendilerini geliştirmeyi ve bir şeyler öğrenmeyi hiçbir zaman bırakmazlar. Bir adaya düşseler hayatlarını çok güzel devam ettirebilirler. Yani Yay burcunun hayatının filmi 'Life of Pi' filmidir.

Oğlak - The Pianist

Oğlak - The Pianist

Acımasız ve soğuk gözüken Oğlak burçlarının, kalbi aslında yumuşacıktır. İtiraf edelim kolay kolay ağlamayan bu burçların, özellikle her şeyle dalga geçmeleri bizim sinirimizi bozar. Kendileri çok önem verirler. Hatta sadece kendilerine değil, kendi düşüncelerini de herkesten üstün görürler. Başarı onlar için çok başka bir şeydir. Her şeyin önünde işleri vardır ve bu durum hayatlarına giren insanları çok rahatsız eder. Sonuçta kim her zaman ikinci planda olmak ister ki? Maddiyata da oldukça önem veren bu burç için rahat ve konforlu yaşamak tek şarttır. Aşkı çok önemsemeyen Oğlaklar için her zaman kazanmak birinci sıradadır. Hepimizin kalbine dokunan ve tarihin acımasız zamanlarını anlatan bu film, eminim ki taş kalpli Oğlakların da kalbine dokunacaktır. O yüzden Oğlak burcunun hayatının filmi 'The Pianist' olarak seçtik.

Kova - Lucy

Kova - Lucy

Sınırsız hayal güçleriyle Kova burçları, bilime meraklı insanlardır. Teknoloji ve yenilik denince hemen ilgisini çeken Kovaların hayatının filmi Lucy'dir. Sezgisel güçleri kuvvetli olan ve inatçılığını da bir kenara bırakmayan Kovalar için önemli olan sadece kendi fikirleridir. İnsanlara akıl danışmak yerin, kendisi uzun uzun düşünür ve doğru kararı o verir. Herkesle hemen kaynaşamazlar. Çok yakın gibi gözükseler de aslında insanlarla aralarına hep bir mesafe koyarlar. Özgürlüklerine de çok düşkün olan Kovalar, kısıtlandıklarını hissettikleri bir anda hemen oradan uzaklaşırlar. İnsan ayırmak onlara göre değildir. Gözlerinde herkes eşittir ve herkesin eşit haklara sahip olmasını isterler. Lucy, Kovaların aradığı aksiyonu ve gizemi barındıran onları tatmin edecek bir filmdir. Yani bütün mükemmel özellikleri içinde barındıran Kovalar için bu filmde mükemmel bir tercih olur.

Balık - Whiplash

Balık - Whiplash

Her şeyle uyum sağlayabilen Balık burcu, aslında hayalleri sayesinde yaşar. O yüzden sürekli hayallerine sığınırlar. Gece, gündüz fark etmeksizin devamlı hayal kurarlar. Elleri oldukça açık ve cömert olan bu burç hayata ciddi bakar. Hayal kurmak onlar için terapi yöntemi gibi olsa da hayatın gerçekleriyle yüzleşmeyi severler. Romantik olan Balık burcu, hayatlarına giren insanı el üstünde tutar. Onun için ondan kıymetli bir şey yoktur. Tek amacı sevdiği insanı mutlu etmektir. Dışarıdaki eleştiriler Balık burcunu çok fazla yönlendirir. Yani sürekli insanların dediklerine göre hareket eder. Kararsızlığı insanları çıldırtacak derecededir.  Çok çabuk parlayabilir. Onu sinir eden bazı kilit noktalar vardır. Böyle şeyler yaptığınızda size nefretle bakabilir. Hayatlarına giren kişilerin değerini çok iyi bilirler çünkü bu hayatta karşılaştıkları için onların özel biri olduğunu düşünür. Kendisini de özel ve değerli hissettirecek insanları tercih eder. Başarılı olmak için çok çabalayan ve pes etmeyen, idealist Balık burcu için en iyi film Whiplash'tir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
112
58
40
25
11
11
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın