Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Senin Ruh Hayvanın Ne?

Burcuna Göre Senin Ruh Hayvanın Ne?

Sezgileri, dürtlüeri ve doğadaki konumlarıyla hangi hayvanla benziyorsun? Burcunu seç, ruh hayvanının hangisi olduğunu söyleyelim!

Hazırsan Başlayalım,

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç bakalım!

Kuğu!

Kuğu!

Tıpkı kuğular gibi Oğlaklar da uzaktan zarif, güzel ve büyüleyici görünseler de içten içe çok fazla endişe ve düşünceyle baş etmeye çalışırlar. Sosyal yetenekleri çok kuvvetli olan Oğlaklar yine de kendilerinden ve çevrelerindekilerinden maalesef şüphe etmeden duramazlar.

Tilki!

Tilki!

Kova burcu insanları zarif ve çekicidirler. İnsanlar tarafından ya sevilirler ya da nefret edilirler. Çünkü onları görmezden gelmek mümkün değildir. Kova burçlarının çok güçlü sezgileri vardır tıpkı tilkiler gibi.

Kurt!

Kurt!

Balık burçları tıpkı kurtlar gibi duygularını en derinlerde yaşarlar. Duygusal manipüleyi çok iyi becerirler. Hayatlarının çoğunu bir arayışla geçiren Balık burçları eninde sonunda yerleşik hayata geçme arzusuyla yaşarlar. Bir yere ait olmak isterler. Çoğunlukla nazik, besleyici ve korumacılardır.

Koala!

Koala!

Hem duygusal hem güçlü olabilen Koç burçları çoğu zaman beklenenden çok farklı davranırlar. Çünkü duyguları içlerine hapsederler. Genelde dış dünyaya sergiledikleri bambaşka biridir. Kendilerini yanlış ifade ettiklerinden değil, yoğun duyguları dışarıya bir fırtına gibi salmayı istemeyip içlerinde güvende tuttukları içindir. Koalalar da böyledir.

Ayı!

Ayı!

Boğa burçları tıpkı ayılar gibi gücün yeteneklerin ve bağımsızlığın sembolüdür. Bütün bunların yanı sıra Boğa burçları da ayılar gibi tembel ve öngörülemelerdir. Yalnızlıktan, uyumaktan ve yemek yemekten çok büyük keyif alırlar.

Geyik!

Geyik!

İkizler burcunun ruh eşinin geyik olması çok da şaşırtıcı bir durum değil. Çünkü tıpkı geyikler gibi İkizler de inanılmaz bir enerjiye sahiptirler ve bunu sergilemekten hiç de çekinmezler. Zeki, eğlenceli ve neşeli insanlar olduklarını söylememize bile gerek yok.

Kelebek!

Kelebek!

Yengeç burçları sevimli, hassas, cömert ve sevecendirler. Sevdiklerine karşı oldukça hassastırlar. Tıpkı kelebekler gibi hayatlarını güzel yaşamak isterler. Güzellik, güzel görünmek, güzel şeylere sahip olmak Yengeç burçları için çok önemlidir.

Aslan

Aslan

Aslan burçları tıpkı aslanlar gibi güçlü, enerjik ve zekilerdir. Hayatlarının kontrolünü kaybettiklerini hissettiğinde ortaya çıkan karanlık bir tarafı vardır. İnanın bu taraflarını görmeyi hiç istemezsiniz. Aşırı korumacı ve gizemlidirler. ilgilerin odağında olmaya bayılırlar.

Penguen!

Penguen!

Zeki, meraklı ve sosyal olan Başak burçları tıpkı penguenler gibi sorunlara yaratıcı çözümler bulmaya bayılır. Başaklar derin düşünen insanların burcudur. Meraklarının sebebi de budur aslında...

Panda!

Panda!

Pandalar doğası gereği en çelişkili hayvanlardan biridir. Teraziler de tıpkı pandalar gibi çelişkilerin burcudur. Kararsızlığıyla ön plana çıkmıştır. Çoğu terazi popüler olmasına rağmen kalabalığın içinde yalnızlık çeker. Çok hırslıdırlar ancak arada gazlamak gerek çünkü tembel bir yapıları da vardır. İşlerini kadere bırakır gibi gözükseler de kontrol etmeyi severler.

Kaplumbağa!

Kaplumbağa!

Akrep burçları, tıpkı kaplumbağalar gibi barışçıl ve zeki ama bir o kadar da  bilinenin aksine çekingendirler. Her zaman yeni heyecanların peşinden koşarlar.Akrep burçları etrafında olan biteni her şeyi derinlemesine ve sessizce gözlemleyerek analiz ederler. Sakın sesini çıkarmadığına bakmayın!

Baykuş!

Baykuş!

Yaylar çok akıllı, kararlı ve kendilerinden emindirler. Bu yüzden Yay burçlarının büyük başarılar elde etmesi kaçınılmazdır. Yaylar hedeflerine ulaşana kadar pes etmezler. Sessiz uçar ve avını bütün yutar, baykuş misali...

Bu İçerikler de İlgini Çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
27
13
11
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın