Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Hangi Bridgerton Karakterisin?

Burcuna Göre Hangi Bridgerton Karakterisin?

Eda Özkan
07.04.2022 - 19:30

Bridgerton, son zamanlarda popülerlik yakalayarak herkes tarafından konuşulan dizilerden biri. Biz de Onedio olarak sizin için hangi Bridgerton karakterisin testi hazırladık!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç bakalım! Yükselen burcunu da seçmeyi unutma.

Theo Sharpe!

Theo Sharpe!

Sen bir koç burcu olarak kesinlikle dizideki Theo Sharpe olurdun! Aynı onun gibi aktif ve dinamik bir yapıya sahipsin. Hevesli, kararlı ve çalışkan yapın sayesinde zorluklara göğüs gererek hedeflerine ulaşmak konusunda sıkıntı çekmiyorsun. Ancak biraz fazla çocuksu, aceleci ve sabırsız bir tavrın var. Bu özelliklerin hayatında zaman zaman sıkıntı yaratsa da her şeyin üstesinden gelmek için oldukça büyük bir çaba sarf ediyorsun.

Simon Basset!

Simon Basset!
www.cheatsheet.com

Sen bir boğa burcu olarak kesinlikle dizideki Simon Basset olurdun! Aynı onun gibi rahatına ve konforuna düşkün bir tavrın var. Tutkulu tavrın, yaşadığın aşklarına da yansıyor. Aşkı bulduğunda kolay kolay vazgeçebilecek gibi değilsin, aksine çok sadık bir yapın var. Sahiplenici ve güçlü tavrın sayesinde, insanlar senin etrafındayken hiç kuşku duymuyor. Ancak bazen biraz fazla tutucu ve sert olabiliyorsun. Bu tavırlarının her ne kadar dozunda iyi olsa da fazlasının zarar olduğunu hatırlatmak isteriz!

Penelope Featherington!

Penelope Featherington!

Sen bir ikizler burcu olarak kesinlikle dizideki Penelope Featherington olurdun! Aynı onun gibi uyumlu ve sakin yapın var. Sen, konuşmayı ve yazmayı çok seven zeki birisin. İşlerine karşı olan meraklı, istekli ve tutkulu tavrın seni başarıya götürse de yaptığın her işten çabuk sıkılabilen bir yapın da var. Ne yalan söyleyebiliriz ki insanlara karşı bazen çok da güven telkin etmiyorsun. Dağınık, huzursuz ve dengesiz tavrın, insanların senden çekinmesine sebep oluyor. Ancak yine de sen her şeyden önce insanlarla iyi bir iletişim kurarak olayları kendi lehine çevirmesini iyi biliyorsun.

Daphne Bridgerton!

Daphne Bridgerton!

Sen bir yengeç burcu olarak kesinlikle dizideki Daphne Bridgerton olurdun! Sevdiğin insanlara karşı ayrı bir korumacılık gösteriyorsun. O kadar ilgili, şefkatli ve korumacı bir yapın var ki tam bir duygu bombasısın diyebiliriz. Özellikle ailene karşı çok düşkün bir insansın. Duygularının yoğunluğu sayesinde sezgilerin de oldukça kuvvetli. Tehlikeleri veya uzak durulacak insanları gözlem yeteneğin sayesinde oldukça iyi analiz edebiliyorsun. Ancak bu yapın senin biraz fazla kaygılı, endişeli ve şüpheci bir insan olmana neden oluyor. Sessiz sakin ve kolay anlaşılmayan, ne istediğini tam olarak bilemeyen tavırların, eksilerin arasında diyebiliriz. Yine de sen herkes için elinden gelen her şeyi yaparak fedakarlık gibi erdemli bir duyguyu gösterebilen nadir insanlardansın!

Anthony Bridgerton!

Anthony Bridgerton!

Sen bir aslan burcu olarak kesinlikle dizideki Anthony Bridgerton olurdun! Öncelikle senin çok özgüvenli ve gösterişli bir tavrın var. Estetiğe düşkün bir insansın da diyebiliriz. Karizmatik, kollayıcı ve cömert tavrın karşısında etiketlenmeyecek insan tanımıyoruz! Ancak bazen sevdiklerine karşı biraz fazla vurdumduymaz olabiliyorsun. Hükmetmeyi seven, sürekli tatmin edilmek isteyen, her şeyi fazla kişisel algılamaya meyilli tavırların ise eksi yönlerin diyebiliriz. Yaptığın kaçamaklar ve bağımsız olma isteğin ise cabası. Ancak aşkı bulduğunda ondan başka kimseyi gözünün görmeyeceğine emin olabilirsin. Çünkü aşık bir aslan asla sınır tanımaz.

Lady Danbury!

Lady Danbury!

Sen bir başak burcu olarak kesinlikle dizideki Lady Danbury olurdun! Öncelikle sen çok zeki ve ayrıntılara önem veren bir insansın. Sevdiklerin karşısında o kadar fedakar olabiliyorsun ki bunu takdir etmemek elde değil. Kendini sevdiğin insanlara adayan titiz bir yapın var. Çalışkan kişiliğin ile insanları kendine hayran bırakarak başarılı bir yaşantı sürüyorsun. Ancak bazen fazla mükemmeliyetçi ve takıntılı tavrın sana zarar vererek ilişkilerini de örseleyebiliyor. Fazla evhamlı ve eleştirel olurken, karşındaki kişiler yerine kendini koymayı unutmamalısın!

Queen Charlotte!

Queen Charlotte!

Sen bir terazi burcu olarak kesinlikle dizideki Queen Charlotte olurdun! Zevklerine ve keyfine aşırı düşkün bir yapın var. Kararsız, manipülatif ve sıkılgan tavırların insanların senden çekinmesine neden oluyor. Ancak her şeye rağmen akılcı ve mantıklı bir yapın da var. Sabrın sayesinde planlarını devreye sokarak istediğini alabiliyorsun. Huzura olan düşkünlüğün ve dominant yapın, hayatın boyunca senden ayrılmayacak olan iki özelliğin diyebiliriz.

Siena Rosso!

Siena Rosso!

Sen bir akrep burcu olarak kesinlikle dizideki Siena Rosso olurdun! Aynı onun gibi mücadeleci, hırslı ve güçlü bir yapın var. İnsanlar senin pes ettiğini düşünse de küllerinden yeniden doğabilecek güce sahipsin. Farkındalığı ve sezgileri yüksek, ruhani bir kişiliğin var. Seni kıran ve kötülüğünü düşünen insanlara resti çekmeyi de iyi biliyorsun. Şüpheci, kıskanç ve sinsi tavırların ise zaman zaman insanları korkutabiliyor. Yine de gözü kara kişiliğin sayesinde zorlukların üstesinden gelmeyi ve gün yüzüne çıkmayı başarıyorsun.

Mary Sharma!

Mary Sharma!

Sen bir yay burcu olarak kesinlikle dizideki Mary Sharma olurdun! Aynı onun gibi arkadaş canlısı, hareketli ve dinamik bir yapın var. Özgürlüğe ve bağımsızlığa oldukça önem veriyorsun. Neşeli, hareketli, iyimser ve bilgili tavırların insanlara güven vererek onları kendine çekiyor. Ancak bazen keyfine düşkün, patavatsız ve sınır tanımayan tavırların, seni zora sokarak istenmeyen şeyler yaşanmasına da neden oluyor.

Portia Featherington!

Portia Featherington!

Sen bir oğlak burcu olarak kesinlikle dizideki Portia Featherington olurdun! Senin çok disiplinli, planlı ve organize bir yapın var. Eğer bir organizasyon düzenlenecekse, bu iş senden sorulur. Başarı odaklı oluşun ve ciddiyetin, istediğin şeyleri alabilmende rol oynayan en önemli iki özelliğin. Ancak stratejik davranışların bazen karşındakileri korkutarak sana karşı gard almalarını sağlayabiliyor. İtibar düşkünü ve buyurgan tavırların insanları kendinden uzaklaştıran özelliklerinden bazıları. Kendini önemserken, insanların hislerini de düşünmeyi unutmamalısın!

Eloise Bridgerton!

Eloise Bridgerton!

Sen bir kova burcu olarak kesinlikle dizideki Eloise Bridgerton olurdun! Senin insanları etkileyen çok marjinal bir yapın var. Sıra dışı karakterin, adeta insanları kendine çekiyor. Olaylara farklı yönlerden bakarak tarafsız davranabiliyorsun. Modernlik ve yenilik senin hayatında olmazsa olmaz diyebiliriz. Sen keşif ruhlu bir insansın. Bu nedenle okumayı, araştırmayı, gezmeyi ve öğrenmeyi çok seviyor, hayatında bu değerleri her zaman ön planda tutuyorsun. Ancak bu özgürlükçü tavırların, bazen asi biri olmana neden olabiliyor. Sert çıkışların, öngörülemez hareketlerin ve huzursuz tavırların seni duygusuz biri yapabiliyor. Hayat tarzını benimserken çevrende olan insanlara da ayak uydurmayı unutmamalısın!

Lord Featherington!

Lord Featherington!

Sen bir balık burcu olarak kesinlikle dizideki Lord Featherington olurdun! Senin çok yardımsever ve vicdanlı bir yapın var. Sezgisel ve inançlı kişiliğin, sorunların üstesinden gelmekte usta ancak daha dikkatli seçimler yapmalısın. İstediklerinden zaman zaman emin olamayan kararsız yapın ise zayıf yönlerinden bir tanesi. Kolay yönlendirilebilen ve insanlara çabuk inanabilen bir karakterin var. Tutarsız hareketlerin ise insanların sana olan güvenini zaman zaman örseleyebiliyor. Ancak her şeye rağmen sevdiklerinden ve inandıklarından vazgeçmeyen ve bunlar için her türlü fedakarlığı yapabilecek bir yapın var.

Bunlar da ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
14
12
5
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın