Görüş Bildir
Haberler
Hangi Disney Prensesinin Özgüvenine Sahipsin?

etiket Hangi Disney Prensesinin Özgüvenine Sahipsin?

Eda Özkan
25.03.2022 - 12:00

Disney prensesleri, çocukluğumuzda hayranlıkla izlediğimiz ve hikayelerinden bazı dersler çıkarttığımız karakterlerdendir. Bu testimizde de hareketleri ve tavırlarına hayran kaldığımız prenseslerin hangisinin özgüvenine daha yakın olduğunuzu öğreneceğiz! E ne duruyorsunuz, haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle renklerin bir enerjisi vardır. Bu renklerden hangisinin enerjine daha yakın hissediyorsun?

2. Herkesin bir hayali vardır. Senin hayallerinden hangisi bunlara daha yakın?

3. Vücudunda en beğendiğin yer neresidir?

4. Bu aktivitelerden hangisini yapmak seni daha mutlu eder?

5. Sence sen dışa dönük bir insan mısın içe dönük mü?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Genelde başkalarının ne söylediğini umursar mısın?

7. Kendini en mutlu hissettiğin yer neresidir diye sorsak?

8. Son olarak başarının anlamını sorsak bir de, başarı senin için ne ifade ediyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tiana!

Tiana!

Sen, Prenses Tiana'nın özgüvenine sahipsin! Aynı onun gibi amaçların için çabalıyor ve mutlu olmayı her şeyin önüne koyuyorsun. Attığın her adımdan önce planlar yapsan da anı yaşamaktan da geri kalmıyorsun. Hayatta sevdiklerinle birlikte mutlu olmaktan başka isteğin yok. Zaman zaman sendelesen de, her seferinde doğru yolu bulmasını ve karışık durumların içinden çıkmasını iyi biliyorsun!

Rapunzel!

Rapunzel!

Sen, Rapunzel'in özgüvenine sahipsin! Aynı Rapunzel gibi deli dolu bir yapın var. Enerjin, cesaretin ve yeni şeyler denemeye olan hevesin hiç geçmiyor. Olaylara daha çok hislerinle yaklaşıyor ve kararları kalp sesinle alıyorsun. Hislerin hiçbir zaman şaşmıyor da. Neredeyse her zaman haklı çıkıyor ve adımlarını sağlam atıyorsun. Olaylar karşısında her ne kadar telaşlansan da toparlamak senin için çok kolay oluyor. Kendine güveniyor ve her şeyi başarabileceğini biliyorsun. Zorlukların üstesinden gelmek, başarmayı en sevdiğin şeylerden biri diyebiliriz!

Elsa!

Elsa!

Sen, Elsa'nın özgüvenine sahipsin! Aynı onun gibi hırslı ve inatçı bir kişiliğin var. Bazı durumlarda dengeni kaybetsen de toparlanmak senin için pek de zor olmuyor. İçinde bulundurduğun güç, olayların üstesinden gelebilmek için her zaman yeterli. Ayrıca ne durumda olursan ol fark etmez, sevdiklerin için yapamayacağın şey yok. Bunun dışında zaman zaman kendini yalnız hissetsen de sevdiklerine tutunuyor ve olanların özgüvenini etkilemesine izin vermiyorsun. Kendine güvenen ve ayakları yere sağlam basan yapın sayesinde halledemeyeceğin durum yok diyebiliriz!

Pocahontas!

Pocahontas!

Sen, Pocahontas'ın özgüvenine sahipsin! Aynı onun gibi asi ve özgür ruhlu birisin. Özgürlüğünü her şeyin önüne koyuyor ve haklarının elinden alınmasına asla izin vermiyorsun. Asi yapın, hırslı kişiliğin ile birlikte başarıyı yakalaman hiç de zor olmuyor. Bu hayatta en değer verdiğin şeylerin başında kesinlikle kendin geliyorsun. Yaşamayı seviyor, huzuru doğada buluyor ve özgürlüğünün tadını çıkarıyorsun. Attığın her adımda adeta ortalığı inleten ve insanları kıskandıran bir tını var!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
503
275
80
35
28
18
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sümeyra

En sevdiğim animasyon ve kraliçesi Elsa 😌♥️

Necla Kaplan

Pocahontas! Sen, Pocahontas'ın özgüvenine sahipsin! Aynı onun gibi asi ve özgür ruhlu birisin. Özgürlüğünü her şeyin önüne koyuyor ve haklarının elinden alın... Devamını Gör

Tülin

Rapunzel 👍🥰😍