Görüş Bildir
Haberler
Burcu Güneş Kimdir? Burcu Güneş Kaç Yaşında ve Nereli?

Burcu Güneş Kimdir? Burcu Güneş Kaç Yaşında ve Nereli?

Star Tv'nin sevilerek izlenen programı İbo Show'a her hafta birbirinden değerli sanatçılar konuk oluyor. Bu haftanın değerli sanatçıları arasında ünlü sanatçı Burcu Güneş bulunuyor.  Peki Burcu Güneş kimdir? Burcu Güneş kaç yaşında ve nereli? Burcu Güneş hayatı ve detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcu Güneş Kimdir? Burcu Güneş Kaç Yaşında?

Burcu Güneş Kimdir? Burcu Güneş Kaç Yaşında?

Burcu Güneş, 12 Ağustos 1975 tarihinde İzmir Alsancak'ta dünyaya gelmiştir. İlk bestesini 12 yaşında yapan, ilk sahne deneyimini ise 13 yaşında babasına vokal yaparak yaşayan Burcu Güneş, babası ile kurdukları dio, trio ve orkestralarla, büyük otellerde ve tatil köylerinde caz ve pop müzik şarkıları söylemiştir. O dönemde “Zenci Gırtlaklı Beyaz Kız” olarak da anılan Güneş, 18 yaşında, İzmir 9 Eylül Devlet Konservatuvar Müdürü Prof. Müfit Bayraşa’dan şan, artikülasyon ve solfej dersleri almıştır.

Dünyaca ünlü klasik piyanist Burçin Büke’ye söz ve bestelerini dinletmesi ile profesyonel hayata adım atan Burcu Güneş, 1998 yılında Garo Mafyan, Nino Varon, Tanju Arıkan ve ekibiyle ilk albümü Aşk Yarası’nı piyasaya sürdü. Albümde yer alan 4 şarkının sözünü kendisi yazdı. Yine albümden “Alimallah” ve “Yaşadık Bitmedi” isimli şarkıları Fransa’da compilation bir albümde yer aldı.

Birçok radyo ve reklam jingle’ı da seslendiren Burcu Güneş, bugüne kadar Türkiye ve Avrupa genelinde 450’yi aşkın konser gerçekleştirdi. Hayvan haklarına olan duyarlılığı ile de tanınan Burcu Güneş, Aslan burcudur.

Burcu Güneş Şarkıları

Burcu Güneş Şarkıları

Albümler

  • Aşk Yarası (1998)

  • Tılsım (2001)

  • Ay Şahit (2004)

  • Ben Ateş Ben Su (2006)

  • Sihirbaz (2009)

  • Gül Kokusu (2013)

  • Anadolu’nun Güneşi (2018)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın