Görüş Bildir
Haberler
Burak Sergen’e İhanet Şoku: 4 Ay Süren Burak Sergen Nihan Ünsal Evliliği Bitiyor

Burak Sergen’e İhanet Şoku: 4 Ay Süren Burak Sergen Nihan Ünsal Evliliği Bitiyor

Son dönemde Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisindeki canlandırdığı Haluk karakteri ile dikkatleri çeken Burak Sergen, dört ay önce evlendiği Nihan Ünsal’dan ihanet sebebiyle ayrılıyor. Medyatava’nın haberine göre Burak Sergen, kendisinden 28 yaş küçük sevgilisinin kendisini İzmirli bir iş insanı ile aldattığını öğrendi. Burak Sergen’in, eşinin ihaneti ile ilgili belgeleri de olduğu ve bu belgelerin boşanma dosyasına konulduğunu da iddia edildi. İşte Burak Sergen ve eşi Nihan Ünsal arasında olayların perde arkası…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burak Sergen ve Nihan Ünsal Boşanıyor

Burak Sergen ve Nihan Ünsal Boşanıyor

Usta oyuncu Burak Sergen, sevgilisi Nihan Ünsal ile 2019’un Şubat ayında nişanlanmıştı. 60 yaşındaki Burak Sergen, geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanmış ve çok ağır bir tedavi görmüştü. Entübe edilen Burak Sergen, 46 günlük bir tedavi süreci sonrası sağlığına kavuşmuştu. Hastalığını atlatan Burak Sergen, 4 Haziran’da kendisinden 28 yaş küçük sevgilisi ile nikah masasına oturdu.

BURAK SERGEN’E İHANET ŞOKU

Dört aylık evli olan Burak Sergen, eşi tarafından aldatıldığı gerekçesiyle şok yaşadı. Medyatava’nın haberine göre Burak Sergen bir süredir eşinin kendisini aldattığını düşünüyordu. Burak Sergen’in şüpheleri doğru çıktı ve İzmirli bir iş insanı ile buluştuğu ortaya çıktı. Burak Sergen’in elindeki belgelere göre eşi Nihan Ünsal, İzmirli iş insanı ile sık sık anı evde buluşuyordu.

İlişkinin fotoğraflarla kanıtlanması üzerine Burak Sergen'in boşanmak için hemen harekete geçtiği ileri sürüldü. Sergen'in boşanma işlemlerine başlaması için avukatına talimat verdiği, fotoğrafların dava dosyasına eklenmesini istediği söyleniyor.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın