Görüş Bildir
Haberler
Bülent Korkmaz: Gökhan Töre'nin Dediklerini Burada Söyleyemem

Bülent Korkmaz: Gökhan Töre'nin Dediklerini Burada Söyleyemem

Fatih UZUN
27.10.2014 - 22:55

Spor Toto Süper Lig'in 7. hafta maçında Kayseri Erciyesspor deplasmanına konuk olan Beşiktaş'ta Gökhan Töre direkt kırmızı kart gördü.

Spor Toto Süper Lig'in 7. hafta maçında deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile karşılaşan Beşiktaş'ta büyük bir şok yaşandı.

Siyah-beyazlıların son dönemde çok tartışılan ismi Gökhan Töre, karşılaşmanın 67. dakikasında takımı 1-0 geride iken, direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Kayseri Erciyesspor, orta sahaya yakın bir noktadan taç kullanmaya hazırlanırken itiraza başlayan Gökhan Töre'nin söylediği bir söz üzerine Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve Erciyessporlu futbolcular hakeme itirazlarda bulundular.

Pozisyona yakın noktada bulunan 4. hakem Mehmet Metin'in uyarısı ile harekete geçen orta hakem İlker Meral, Gökhan Töre'nin yanına gitti ve siyah-beyazlı futbolcuya direkt kırmızı kart gösterdi.

Kırmızı kartın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic yoğun itirazlarda bulunurken, Gökhan Töre de soyunma odasına alkış yaparak gitti.

'BURADA SÖYLEYEMEM...'

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, 3-2 kazandıkları maçın ardından Lig TV mikrofonlarına konuştu.

Kendisine yakın bir pozisyonda kırmızı kart gören Gökhan Töre'nin pozisyonunu da anlatan Korkmaz şu sözleri kullandı:

'Gökhan bir şeyler söyledi. Neler söylediğini söyleyemem. Dördüncü hakem de duydu. Orta hakeme söyledi.'

Öte yandan Gökhan Töre gördüğü bu kırmızı kart nedeniyle Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşmüş oldu. 

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/bulent-korkmaz-g...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0