Görüş Bildir
Haberler
Buket Aydın Kimdir, Eğitimi Ne? Buket Aydın Kaç Yaşında ve Nereli?

Buket Aydın Kimdir, Eğitimi Ne? Buket Aydın Kaç Yaşında ve Nereli?

Şüheda Duran
17.09.2021 - 12:53 Son Güncelleme: 02.07.2022 - 01:22

Kariyerine ilk olarak radyo programı sunuculuğu ile başlayan ünlü sunucu Buket Aydın sonrasında televizyon ekranlarının hem sevilen hem de aranan yüzü haline geldi. Kariyer basamaklarını emin adımlarla tırmanan Aydın son zamanlarda Haber Global'de 'Buket Aydın ile Yüz Yüze' adlı programın sunuculuğunu yapıyor. Birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı programda Buket Aydın soruyor, konuklar cevaplıyor. Bu zamana kadar hep Buket Aydın sordu biz tanıdık, şimdi ise biz soralım siz Buket Aydın'ı tanıyın. Yaptığı programla sık sık gündeme gelen Buket Aydın kimdir, nerelidir? Buket Aydın eğitimi nedir, kaç yaşındadır? Buket Aydın'a dair tüm merak edilenler içeriğimizde 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Buket Aydın Kimdir, Eğitimi Ne?

Buket Aydın Kimdir, Eğitimi Ne?

Türk haber suncusu Buket Aydın 1 Ocak 1985 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. Aslen Bursalı olan Aydın, lise eğitimini Kadiköy Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. Lisenin ardından İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun olan sunucu sonrasında Atilla İlhan şiirleri üzerine yüksek lisansını tamamlamıştır.

Buket Aydın Kariyeri

Buket Aydın Kariyeri

Şu anda 37 yaşında olan Buket Aydın yüksek lisansının ardından Kadiköy'de bulunan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu'na giderek buradan dereceyle mezun olmuş ve sonrasında kariyeri için ilk adım olan özel bir radyoya haber spikeri olarak girmiştir. Bir senelik radyo macerasının sonunda Habertürk'e giren Aydın sırasıyla; spor bülteni, sabah haberleri ve hafta sonu ana haber bültenlerinde spikerlik yapmıştır. Ardından kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkan ünlü spiker 2009 yılında CNN Türk'e girmiş sonrasında ise TRT Türk'e geçiş yaparak burada Gümüş Hilal adlı programın sunuculuğunu yapmıştır.

Buket Aydın Ne İş Yapıyor?

Buket Aydın Ne İş Yapıyor?

2011 yılında NTV'ye transfer olan Buket Aydın burada uzun bir süre kalmış ve Gece Bülteni Kuşağı'yla,  Ana Haber Bülteninin sunuculuğunu yapmıştır. Kariyerinde bilinirliği artan Aydın 2018 yılında Kanal D'ye geçiş yapmış ve Ana Haber Bülteni'ni sunmuştur. Aynı süreçte bir yıl boyunca CNN Türk'te yayınlanan 40 adlı programın sunuculuğunu da yapmıştır. 2019 yılında Kanal D Haber Dairesi Başkanlığı görevine getirilen Buket Aydın kariyerinin zirvesini yaşamıştır. Sonrasında ise 2020 yılında Kanal D, CNN Türk ve Demirören Medya Grubu'nda üstlendiği görevlerden ayrıldığını duyuran Aydın, 2021 senesinde Haber Global ile anlaşmıştır. Haber Global'de bir süre 'Buket Aydın ile Koltuk' adlı programı sunan ünlü isim şimdi ise yine aynı kanalda 'Buket Aydın ile Yüz Yüze' programını sunmaktadır.

Başarılı isim aynı zamanda Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır.

Buket Aydın Evli Mi, Çocuğu Var Mı?

Buket Aydın Evli Mi, Çocuğu Var Mı?

2013 yılında iş insanı Erce Baykal ile evlenen Buket Aydın 7 yıllık evliliğin ardından, 2020 yılında Erce Baykal'dan tek celsede boşanmıştır. Hiç çocuğu olmayan Buket Aydın sonrasında bir süre Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile birliktelik yaşamıştır.

Buket Aydın'ın Boyu Kaç, Burcu Ne?

Buket Aydın'ın Boyu Kaç, Burcu Ne?

Hakkında yazılan bilgilere göre 1.65 boyunda olan Buket Aydın 56 kilodur. Aynı zamanda Oğlak burcu olan Buket Aydın'ın sosyal medya hesapları ise şu şekilde;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Buket Aydın'ın Çalıştığı Kanallar

Buket Aydın'ın Çalıştığı Kanallar
  • Kanaltürk, 

  • TRT Türk, 

  • NTV, 

  • Kanal D

  • CNN Türk, 

  • Haber Global

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?