Görüş Bildir
Haberler
Buket Aydın'ın Programında Şeyma Subaşı'dan Samimi İtiraflar Geldi! Şeyma Subaşı Evleniyor Mu?

Buket Aydın'ın Programında Şeyma Subaşı'dan Samimi İtiraflar Geldi! Şeyma Subaşı Evleniyor Mu?

Müge Kakşi
03.04.2021 - 00:11

Acun Ilıcalı ile birlikteliğinden sonra oldukça konuşulmaya başlayan Şeyma Subaşı bu birliktelikten sonra da hayatlarımızda kalmaya devam etti. Uzun zamandır İnstagram'da hayatını paylaşan Subaşı bir İnstagram ikonu haline gelirken yaptıklarıyla ve yaşadıklarıyla da sık sık gündeme geliyor. Bir süredir Miami'de olan Şeyma Subaşı İstanbul'a döndü ve ardından Youtube'de Buket Aydın'ın Koltuk programına konuk oldu. Programda sorulara tüm samimiyetiyle cevap veren Şeyma Subaşı hayatını içtenlikle paylaştı. Sevgilisi Meedo ile evlilik var mı? sorusuna verdiği cevap ise sosyal medyanın gündeminde. Şeyma Subaşı evleniyor mu? İşte Şeyma Subaşı röportajı ve detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şeyma Subaşı'dan Evlilik Açıklaması

Şeyma Subaşı'dan Evlilik Açıklaması

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın'ın sunduğu 'Koltuk' programının bu haftaki konuğu Şeyma Subaşı oldu.

Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi'yle dünya evine gireceği dedikodularına ilişkin, 

'Tam evleniyorum demeyim ama. İsteme gibi olmadı tabii ki. Aileyle İstanbul'a geldiğimiz zaman tanıştırmak istedik. Çok samimi bir ortam oldu. Benim annem ve babam İngilizce bilmezler ama bir şekilde anlaştılar. Çok tatlı, çok masum, çok güzel bir ortam oldu. E tabii ki sormadı ama o yola gittiği için öyle oldu. Henüz evlilik teklifi etmedi. Ama evlenmeyi konuştuk. 3 ay 10 gündür birlikteyiz. Çok güzel gidiyor, bizim hikaye çok uzun' ifadelerini kullandı.

Yıl Sonuna Doğru Evlilik Mi Var?

Yıl Sonuna Doğru Evlilik Mi Var?

Evlilik planlarıyla ilgili, 'Bu yıl bitmeden mi?' sorusuna onaylar nitelikte başını sallayan Subaşı, 'Onlar da sürpriz olsun. Belki yıl sonu olur, yıl bitmeden evlenebiliriz' dedi. 

ACUN ILICALI'NIN DA HABERİ VAR

Mısırlı sevgilisiyle mutlu bir ilişkisi olduğunu belirten Subaşı, eski eşi Acun Ilıcalı'nın da evlilik kararından haberi olduğunu söyledi

Bundan sonra yurt dışında mı yaşayacaksın sorusuna 'Hem İstanbul'da hem yurt dışında bir evim olacak, çünkü Melisa İstanbul'da okula gidiyor' yanıtı verdi.

Ayrıca Melisa'nın evlilik konusundan haberi olduğunu ve Melisa'nın Mohammed Al Saloussi'yi sevdiğini, aralarının çok iyi olduğunu da ekleyerek bu durumdan mutlu olduğunu belirtti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın