Görüş Bildir
Haberler
Bu Yemek Testiyle Sana İyi Gelecek Erkek Tipini Açıklıyoruz!

etiket Bu Yemek Testiyle Sana İyi Gelecek Erkek Tipini Açıklıyoruz!

Lousia
12.08.2018 - 12:16 Son Güncelleme: 16.01.2019 - 12:32

Bu testimizde senin için çeşitli yemekler sunduk. Bunlardan seçtiğin sonuçlara göre sana hangi erkek tipinin iyi geleceğini söyleyeceğiz.

Hazırsan başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evet ilk olarak yemekten önce susuzluğunu bastırmak için bir içecek seç bakalım.

2. Geldik yemek seçimlerine. Bu çorbalardan hangisi tam sana göre?

3. Bu yemeklerden hangisini yapan erkek senin kalbini çalar bakalım?

4. Buzdolabını açtığında hangi yemek varsa mutlu olursun?

5. Yerken gözünün döneceği, sevgiline bile bırakmak istemeyeceğin yiyecek hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyetteyken hangi salatayı yemek sana cazip gelir hadi seç.

7. Bu sıcak havalarda bir dondurma çok iyi olurdu. Peki ama nasıl olsun?

8. Beni dondurma kesmedi ben tatlı istiyorum diyenlerden misiniz? O zaman seçin bakalım istediğinizi.

9. Ve son olarak sevgilinle yemekten sonra güzel bir keyif yapacaksınız. Hangisini içersiniz?

Seyahat etmeyi seven!

Seyahat etmeyi seven!

Testimize verdiğin yanıtlara göre seyahat etmeyi seven bir erkek tam da sana iyi gelecek cinsten. Birlikte uzun seyahatlere çıkacaksınız ve onunla yollarda olmaktan çok keyif alacaksın. Eğlenmeyi de çok iyi bilen biri olmalı senin hayatındaki erkek. Her zaman gülüp eğlenecek, çıktığınız yolculuklarda da harika insanlarla tanışacaksınız. Birbirinize her geçen dakika daha çok aşık olacaksınız. Onunlayken harika dakikalar geçireceksin, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın. Zaten aşk böyle bir şey değil mi? Gittiğiniz yolculuklarda harika anılar biriktirecek, ilerde bunları çocuklarınıza da anlatacaksınız. Harika değil mi? Kesenize göre gezebildiğiniz kadar gezecek, eğleneceksiniz. Sizi güzel zamanlar bekliyor, bizden söylemesi. :)

Karizmatik!

Karizmatik!

Testimize verdiğin yanıtlara göre sen ayakları yere basan ve bir o kadar da karizmatik bir erkek sana iyi gelecek.. Senin bir erkekte aradığın en önemli şeylerden biri de, bir erkeğin sağlam durması. Aynı zamanda da farklı bir aurası olmasını da istiyorsun, böyle insanlardan etkileniyorsun sen. Sorunlarıyla mücadele edebilmesi çok önemli senin için. Çünkü sen ondan destek alacaksın bu hayatta. Bunu çok iyi biliyorsun. Girdiği ortamlarda da bir ağırlığının olması çok önemli. Böyle olunca kendini daha iyi hissedeceksin, seni de olumlu etkileyecek hayatındaki erkeğin kalitesi. Buna inanan birisin sen. Gönlüne göre biri çıkacak karşına. Onunlayken kendini çok özel hissedeceksin. Her şey çok güzel olacak, hiç sıkma canını.

Başarılı!

Başarılı!

Testimize verdiğin yanıtlara göre başarılı ve maddi geliri iyi olan bir erkek senin için önemli. Hayatında böyle birinin olması sana çok iyi gelecek. Senin için başarı ve çalışkanlık çok önemli. Bunu maddiyatla da taçlandırdığında her şey şahane. Hayata biraz maddiyat odaklı bakıyorsun çünkü. Paranın belli bir gücü getirdiğine inananlardansın. Şu anki koşullara baktığımızda da böyle düşünmen çok yanlış değil aslında. Biraz seçici birisin tabii, bunu çok iyi biliyorsun sen de. Ama olur öyle şeyler. Sabrının karşılığını yakında alacaksın. Tam da istediğin türden bir ilişkin olacak. Hayatındaki insan oldukça başarılı ve donanımlı biri olacak. Hadi bakalım gözün aydın. :)

Anlayışlı!

Anlayışlı!

Testimize verdiğin yanıtlara göre anlayışlı ve karşındaki insana değer veren bir erkek sana iyi gelecek. Zamanında insanlar seni hiç anlamamış. Çeşitli sorunlar yaşamışsın onlarla. İlişkilerin kopma noktasına gelmiş. Bu yüzden insanlar tarafından anlaşılmak senin için çok önemli. Sen her zaman ilişkilerinde empati kuran taraf olursun. Bir ilişkinin sürdürülmesi için de empati kurmanın ve sorunlara tek taraflı bakmamanın ne kadar önemli olduğunun farkındasın. Aynı zamanda aşk yaşayacağın kişi kendini çok iyi tanıyan ve ne istediğini bilen bir erkek olacak. Sana çok değer verecek ve büyük bir aşkla bağlanacak. Gözü senden başkasını görmeyecek desek yeridir. Senin için de aynısı olacak zaten. Uzun zamandır böyle bir insanla karşılaşmak istedin. :)

Entelektüel!

Entelektüel!

Testimize verdiğin yanıtlara göre sana entelektüel ve kültürlü bir erkek çok iyi gelecek. Hayatındaki insan okuyan biri olmalı ve hayatın içinde olmalı. Gündemi takip etmeli ve kendini geliştirmeli. Senin hayatındaki insanla uzun uzun sohbetler etmen çok önemli. Ondan öğreneceğin şeyler mutlaka olmalı. Birbirinizin hayatına katkıda bulunmalısınız. Eksik bulduğunuz noktalarınızı tespit etmeli ve birbirinizi geliştirmelisiniz. Onunla oturup siyasetten ya da sanattan konuşabilmelisiniz. Belki de başbaşa kitap okumalısınız. Böyle şeyler sana çok ilgi çekici geliyor. Oldukça da romantik tabii.  Ama üzülme, çünkü karşına tam da böyle biri çıkacak. :)

Mizah yeteneği güçlü!

Mizah yeteneği güçlü!

Testimize verdiğin yanıtlara göre sana iyi gelecek erkek tipi kesinlikle seni güldürebilen bir erkek. Canın sıkkın olduğunda yaptığı bir espriyle senin keyfini yerine getirecek olması cidden çok önemli. Sen de oldukça neşeli ve esprili birisin. Birlikte eğleneceğin birinin hayatına girmesini istiyorsun. Donuk ve mesafeli insanlar sana çok uzak. Onlarla pek anlaşamazsın. Birlikte gülebileceğiniz, ortak şeyler düşündüğünüz biriyle olmayı istersin. Böyle bir ilişkin olduğunda da gerçekten çok mutlu olacaksın. Üzülme çünkü yakında böyle biri karşına çıkacak görünüyor. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
969
503
109
56
25
21
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
assistant

Testimize verdiğin yanıtlara göre sana entelektüel ve kültürlü bir erkek çok iyi gelecek.. kime iyi gelmez ki :)

Pasif Kullanıcı

Seyahat etmeyi seven erkekler pm