Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Sana Hayallerinin Doktoru Olma Şansı Veriyor! Sen Ne Doktoru Olmalısın?

etiket Bu Test Sana Hayallerinin Doktoru Olma Şansı Veriyor! Sen Ne Doktoru Olmalısın?

Kai Hiwatari
01.07.2021 - 11:06 Son Güncelleme: 16.08.2021 - 10:45

Eğer bir doktor olsaydın uzmanlığın ne olurdu, ne doktoru olurdun hiç düşündün mü? İşte bunu öğrenmek için sana bir fırsat! Testi çöz ve ne doktoru olduğunu öğren!

1. Hadi başlayalım! Neden doktor olacaksın?

2. Peki sence bir doktorda mutlaka olması gereken özellik nedir?

3. Hadi biraz konu dışına çıkalım: Bunlardan hangisinin lakabın olması muhtemel?

4. Peki ya bunlardan hangisi senin şanslı eşyan olurdu?

5. Sence dünyadaki en güzel şey...

6. Aşk falan demişken; karşındakinde seni en çok ne etkiler?

7. Son olarak hangisi senin için mükemmel bir gündür?

Diş doktoru!

Diş doktoru!

Sen bir kere her şeyden önce hijyene, temizliğe çok önem veren bir insansın. Elbette doktorluğun her dalında hijyen büyük önem taşır, ama sen de kabul edersin ki diş doktorları için daha bir ayrı önemlidir hijyen! Diğer yandan diş doktorları insanların en çok korktuğu, hatta bazılarının fobisi bile olduğu bir doktorluk dalıdır. Fakat sen son derece arkadaş canlısı, insan ilişkilerinde iyi ve kibar bir insan olduğun için diş doktorlarının o 'korkutucu' algısını yıkar ve hastaların için mükemmel bir doktor olurdun!

Psikiyatrist!

Psikiyatrist!

Eğer sen bir doktor olsaydın hiç kuşkusuz bir psikiyatrist olurdun. Çünkü sen insanları seviyorsun, onlara değer veriyorsun. Arkadaş çevrende en çok sevilen ve zor zamanda aranan insanın sen olduğuna eminiz; iyi bir dinleyici olman ve daima pozitif doğanla onlara yardım etmen bunda büyük rol oynuyor. Diğer yandan sen son derece alçak gönüllü, samimi ve merhametli bir insansın. Psikiyatristlerin de hastalarına karşı son derece sabırlı, merhametli ve samimi olmaları gerekir. Sen de tüm bu özellikleri, hatta daha fazlasını taşıdığın için çok başarılı bir psikiyatrist olurdun!

Jinekolog!

Jinekolog!

Eğer sen doktor olsaydın hiç kuşkusuz bir jinekolog olurdun! Jinekologlar bazı kadınlar için oldukça korkutucu ve gitmeye çekinilen doktorlardır. Bu yüzden de bir jinekoloğun karşısındaki hastaya güven vermesi ve onu rahatlatması gerekir. Sen de son derece doğal, güvenilir ve insanın içini rahatlatan bir doğaya sahip olduğun için çok iyi bir jinekolog olurdun. Diğer yandan sen ayrıntılara dikkat eden ve kesinlikle karşısındakini çok dikkatli bir şekilde dinleyen bir insansın: Bu sayede de hastaların sana sorunlarını anlatırken en ufak bir ayrıntıyı kaçırmazdın. Ayrıca bebekleri çok seven bir insan olarak dünyaya getireceğin bebekleri bir düşünsene!

Plastik cerrah!

Plastik cerrah!

Eğer sen bir doktor olsaydın hiç kuşkusuz plastik cerrah olurdun! Sende sanata, güzelliğe, estetiğe inanılmaz bir düşkünlük var. Güzel ve estetik olan şeyler senin için daima çekici oldu; dahası, olmayanları da bir şekilde yapmaya çalıştın. Bu yüzden de plastik cerrahlık tam senin dalın! İnsanların içindeki güzelliği ortaya çıkarmak, kendilerini daha güzel hissetmelerini sağlamak, hatta trajik bir kaza yüzünden oluşmuş görüntüleri ortada kaldırıp onlara yardım etmek senin için inanılmaz bir tutku olurdu. Ayrıca sen de biliyorsun ki plastik cerrahlar hep son derece karizmatik insanlar olmuşlardır, ee sendeki karizma da başka yerde harcansın istemezdik biz de zaten!

Veteriner!

Veteriner!

Eğer sen bir doktor olsaydın hiç kuşkusuz veteriner olurdun! Çünkü sen resmen hayvanları insanlardan daha çok seviyor, hatta çoğu zaman onlarla daha iyi anlaşıyorsun. Veterinerlikte de hayvanlarla iyi anlaşabilmek çok önemlidir: Çünkü acı çeken bir hayvanla ilgilenebilmek için onun sakinleşmesi gerekir ve bunu hayvanlarla anlaşamayan birinin yapması neredeyse imkansız! Dahası, sen son derece korkusuz birisin; öyle ki yaralı bir kaplanı bile tedavi ederken hiç korkmadan ona yaklaşabilirsin. Senden çok iyi bir veteriner olurdu be güzel dostumuz!

Kardiyolog!

Kardiyolog!

Eğer sen bir doktor olsaydın hiç kuşkusuz en zor doktorluklardan birisi olan kardiyolog olurdun! Bir kere inanılmaz tutkulusun, çalışkansın ve en önemlisi baskı altında çalışmayı becerebiliyorsun. Bu yüzden de en kritik noktalarda bile gerilmeden çalışıp hayatlar kurtarabilirsin. Diğer yandan son derece mantıklı bir insansın, bu işte de duyguları bir kenara bırakıp mantıkla hareket etmek gerektiği için en zor anlarda en mantıklı kararları oldukça kolay bir şekilde alabileceğine şüphemiz yok! Senden çok iyi bir kardiyolog olurdu, kurtardığın hayatın, yeniden attırdığın kalplerin haddi hesabı olmazdı!

Nörolog!

Nörolog!

Eğer sen bir doktor olsaydın hiç kuşkusuz bir nörolog olurdun! Bir kere sen inanılmaz zeki bir insansın, hatta dahi bile diyebiliriz sana. Bu yüzden de bu zekanı diğer dallarda harcamak çok büyük haksızlık olurdu. Hafızan ise adeta resmen almış başını yürümüş, hiçbir şeyi unutmuyorsun, en ufak ayrıntıları bile. Diğer yandan insan beyninin gizemlerini çözmek, insan beyniyle ilgili çalışmalar yapmak senin için çok keyifli olurdu. Senden çok iyi bir nörolog olurdu güzel dostumuz!

Pediatrist!

Pediatrist!

Eğer sen bir doktor olsaydın hiç kuşkusuz dünyanın en sempatik ve en iyi pediatristi olurdun! Senin içinde asla bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji ve neşe var. Adeta içindeki çocuk hiç büyümüyor. Bu da senin çocuklarla çok iyi anlaşmanı sağlıyor, onlara olan sonsuz sevginden hiç bahsetmiyoruz bile! Ayrıca son derece renkli bir insan olman da seni çocukların hiç korkmadan gideceği bir doktor yapıyor. Sen çok iyi bir pediatrist olurdun güzel kardeşimiz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
493
222
88
69
26
26
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Develop ER

Veteriner olurmuş benden ben diyorum insanları sevmem de inanmıyorsunuz.

napacan be

Eğer sen bir doktor olsaydın hiç kuşkusuz bir nörolog olurdun! Bir kere sen inanılmaz zeki bir insansın, hatta dahi bile diyebiliriz sana. Bu yüzden de bu ze... Devamını Gör

cansu ersan

Psikiyatrist en sevdiğim