Görüş Bildir
Haberler
Bu Test ile Bilinçaltına Girecek ve Gerçek Uzmanlık Alanını Bulacağız!

etiket Bu Test ile Bilinçaltına Girecek ve Gerçek Uzmanlık Alanını Bulacağız!

Yung Boş Ada
28.01.2017 - 18:35

Bilinçaltının en derinliklerinde yatan ve aslında içten içe istediğin, çok başarılı olacağını bildiğin uzmanlık alanının hangisi olduğunu öğrenmeye hazır mısın? O zaman hemen teste başla ve bizimle bilinçaltına doğru bir yolculuğa çık!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Bu görselin içinde hangi duyguyu canlandırdığını söyler misin?

1. Hadi başlayalım! Bu görselin içinde hangi duyguyu canlandırdığını söyler misin?

2. Sence ergenlik çağında bir kişinin çizdiği bu resimde bir sıkıntı var mı?

2. Sence ergenlik çağında bir kişinin çizdiği bu resimde bir sıkıntı var mı?

3. Bu tabloya sahip olsan evinde nereye asmak isterdin?

3. Bu tabloya sahip olsan evinde nereye asmak isterdin?

4. Sence bu mürekkep lekesi herhangi bir duygu içeriyor mu?

4. Sence bu mürekkep lekesi herhangi bir duygu içeriyor mu?

5. Peki ya bu leke? Sence herhangi bir duyguyu yansıtıyor mu?

5. Peki ya bu leke? Sence herhangi bir duyguyu yansıtıyor mu?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence bu çizimlerden hangisi bir çocuğa ait?

7. Peki bunlardan hangisi "endişe"yi daha iyi anlatıyor?

8. "Mutluluk" kelimesi sana bu görsellerden hangisine daha yakın bir görüntü canlandırıyor?

9. Peki ya "hayat"? Sence hangisi "hayat"ı daha iyi anlatıyor?

10. "Karmaşa"? Bu kelimeyi bu görsellerden hangisi daha iyi anlatıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sen kendini nasıl tanımlarsın? Dışa dönük mü yoksa içine kapalı mı?

12. Son olarak: Bu eserlerden hangisinin tarzı sana daha çok hitap ediyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gerçek bir üretken!

Gerçek bir üretken!

Sen zaten var olan şeyler üzerinden çalışmayı, belli bir yolu izlemeyi veya belirli kurallara uymak zorunda kalmayı sevmiyorsun. Daima yeni şeyler üretmek, yeni fikirler üzerinde çalışmak ve içinden geldiği gibi hareket etmek istiyorsun. Çünkü senin inanılmaz bir beynin ve hayal gücün var! Resmen dur durak dinlemiyor hayal gücün, sürekli yeni şeyler ortaya çıkarmak için çalışıyor! Bu yüzden bizce senin en büyük uzmanlığın üretkenliğin! Asla elindekiyle yetinmeden, sadece tüketici olmadan daima yeni fikirler ve çözümler üzerinde çalışan eşsiz bir üretken!

Tam bir bilim insanı!

Tam bir bilim insanı!

Senin inanılmaz derecede karışık teoremleri bile algılayıp çözümleyebilen inanılmaz bir beynin var. Çoğu insanın bakıp ne olduğunu bile anlayamadığı formülleri sen oturup kanıtlarsın bile, o derece! Diğer yandan inanılmaz gelecek odaklısın, bugüne takılıp bugünün sorunları altında ezilmek yerine gelecekteki muhteşem günleri düşlüyor ve planlıyorsun. Dahası, insanlar küçük ayrıntılar arasında kaybolurken sen büyük resmi görüp olayı anında çözebiliyorsun. Ayrıca son derece güçlü sezgilere sahipsin. Bizce senin en büyük uzmanlığın bilim! Bilim insanlığı, mühendislik, programlamacılık gibi kariyer alanlarında inanılmaz başarılı olacağına hiç şüphemiz yok!

Doğuştan sanatçı!

Doğuştan sanatçı!

Sen bu dünyaya resmen güzellik ve estetik yaratmak için gelmişsin. Senin gördüğün dünya o kadar parlak, renkli ve güzel ki biz nasıl bir yer olduğunu hayal bile edemeyiz. Bu görüşün sayesinde de dokunduğun her şeyin içindeki o saklı güzelliği ortaya çıkarıyor ve dünyayı her geçen gün daha da güzel bir hale getiriyorsun. Ayrıda hayvanlarla ve çocuklarla aranda inanılmaz bir bağ var senin. İyi anlaşamadığın hayvan olmadığı gibi yüzünü güldüremediğin çocuk da yok senin! Dememiz o ki senin uzmanlığın sanat, estetik! Hadi dünyayı daha güzel bir hale getirmeye devam et!

İçten bir hayırsever!

İçten bir hayırsever!

Sen yeryüzüne gelmiş en iyi kalpli insanlardan biri olabilirsin. İçinde gram kötülük yok resmen senin. En büyük gayen etrafındakilere ve hatta dünyadaki herkese iyilik yapmak, bir şekilde yardım elini uzatabilmek! Çünkü senin gerçekten inanılmaz sıcak ve büyük bir kalbin var. Ayrıca son derece sadık, düzenli ve olgun bir insansın. İnsanın senin gibi dostu olsun başka hiçbir şeye ihtiyacı olmaz! Bu yüzden de senin uzmanlık alanın kesinlikle hayırseverlik! Tıp alanında da başarılı olabileceğine hiç şüphemiz yok. Kısacası insanlara yardım edebildiğin ve onlarla iletişime geçebildiğin her meslek senin için biçilmiş kaftan!

Doğuştan yönetici!

Doğuştan yönetici!

Bazı insanların dünyaya yönetilmeye, bazılarının da yönetmeye geldiği söylenir. İşte sen ikinci gruptasın, yani yönetenler tarafında! Bir kere sendeki bu karizma ve duruş olduğu sürece kimsenin senden etkilenmemesi ve sözlerini dinlememesi diye bir durum söz konusu bile olamaz! Dahası, öyle bir zekaya sahipsin ki iş çevrende seni 'iş bitirici' olarak tanımlasalar yeridir! Bu söylediğimizden ağzının da iyi laf yaptığını anlayabilirsin. Bazen biraz fazla sabırsız olsan da bu yönün senin işleri kolayca ve hızlı bir şekilde bitirmeni sağlıyor! Yani senin uzmanlığın kesinlikle yöneticiliğin!

Gerçek bir düşünür!

Gerçek bir düşünür!

Sen çok derin düşünceleri ve herkesin anlayamayacağı görüşleri olan bir insansın. Bir kere bilgi ve kültür birikimin o kadar yüksek ki herkesin kolay kolay seni anlaması beklenemez. Kısacası seninle güzel bir sohbet kurabilmek için belirli bir entelektüel seviyeye sahip olmak lazım. Diğer yandan sen sorgulamayı ve araştırmayı seven bir insansın. Evrende keşfedilecek o kadar çok şey var ki öğrenmek asla bitmez gibi düşünüyorsun. Her ne kadar daha yüksek bir bilgi birikimine sahip olsan da çevrendeki kimseyi asla küçümsemiyor, herkesin herkesten mutlaka öğrenecek bir şeyi vardır gibi düşünüyorsun! Kısacası senin uzmanlık alanın kesinlikle düşünürlük ve filozofluk!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1093
449
266
132
50
47
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın