Görüş Bildir
Haberler
Bu Siteleri Size Kimse Söylemez! Tıkladıktan Sonra Keşke Daha Önce Duysaydım Dedirten 12 Enfes İnternet Sitesi

etiket Bu Siteleri Size Kimse Söylemez! Tıkladıktan Sonra Keşke Daha Önce Duysaydım Dedirten 12 Enfes İnternet Sitesi

İnternetin hükümdarı olmanızı sağlayacak bu hazineleri Google'da bulmanız imkansız. 😎

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Astronomy Picture of the Day

1. Astronomy Picture of the Day

Uzayın hastasıyız... NASA'nın yönetimindeki bu web sitesi her gün bizleri büyüleyen, evrene hayranlığımızı artıracak farklı bir fotoğraf paylaşıyor.

2. Music Theory

2. Music Theory

Dinlediğimiz müziklerin, sanat eserlerinin temelinde yatan mantığı öğrenmek bizlere yepyeni bir evrenin kapısını açıyor. Ücretsiz biçimde müzik teorisini derinlemesine öğrenmek, boş vakitlerinizi en iyi şekilde değerlendirmek için en iyi sitelerden biri.

3. Strobe Illusion

3. Strobe Illusion

Görsel yanılsamaların dünyasına davetlisiniz... Kısa bir süre görselleri izleyin, çevrenize bakın ve yanılsamanın gücünü görün. İlginç bir eğlence.

4. Every Noise

4. Every Noise

Varolan neredeyse tüm müzik türlerini keşfetmenizi istiyoruz. Müthiş kapsamlı bir haritada saatleriniz harcayarak yepyeni gruplar, sanatçılar ve tarzlar keşfedin Bizim için de bir keşif yapmayı unutmayın.

5. Wireless Passwords From Airports And Lounges

5. Wireless Passwords From Airports And Lounges

Açık ve net, sizi kimse internetsiz bırakamaz: Havalimanlarının kablosuz internet şifrelerini ayağınıza getirdik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Visalist

6. Visalist

Seyahat seviyoruz fakat çoğu ülkeye giderken vize sorunuyla karşılaşıyoruz. Bunun yanında bazı ülkelere vizesiz girebileceğimizi de bilmiyoruz, gözümüzün önünde olan müthiş coğrafyaları keşfetmiyoruz.

Visalist size vizesiz girebileceğiniz ülkeleri teker teker tüm detaylarıyla anlatıyor. En mantıklılarını da seçiyor.

7. Silk

7. Silk

Bazı stresii günlerin üstesinden gelmek için öyle uzun meditasyonlara ihtiyaç yok. Silk, mouse vasıtasıyla tasarımlar yapmanızı sağlıyor fakat son profesyonel dokunuşları yine uygulamanın kendisi yapıyor, ortaya müthiş şeyler çıkıyor.

Bu görseldekini biz çizdik. Çizerken rahatlama garantili.

8. Getpass

8. Getpass

Sosyal medyada hesapların ele geçirilmesi artık çok yaygın bir durum ve genellikle aynı şifreleri her sitede kullandığımız için korumasız haldeyiz. Getpass size zor ve ultra zor olacak şekilde parola öneriyor ve her girdiğinizde yeni ve güvenli bir önerisi var.

Bu site, özel hayatınızın gardiyanı.

9. Internet Arcade

9. Internet Arcade

Çocukluğumuzda günlerimize keyif katan oyunlarla yeniden tanışmanın zaman geldi, geçiyor. Özlediğimiz arcade oyunlarının tümü bu arşivde, hem de en yasal haliyle.

Internet Arcade bir internet girişimi ve binlerce oyunu tek tıkla oynamanızı o yıllara eğlenceli bir seyahati vadediyor.

10. Pic2Map

10. Pic2Map

Fotoğraf arşivimizde binlerce, belleğimizin kuvvetine bağlı olarak on binlerce fotoğraf var. Hangisinin nerede çekildiğini hatırlamak ise imkansıza yakın. Sizin için bu işi çözdü, nerede çektiğinizi unuttuğunuz bir fotoğrafı Pic2Map'e yüklüyorsunuz, o hangi kalitede olursa olsun bu fotoğrafı analiz ederek tam çekildiği noktayı haritada gösteriyor.

Mucizevi, değil mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. ZOHO

11. ZOHO

Her konuda Google'ın egemen olduğu hizmetlere alternatif arıyorsanız hayli güçlü bir örnekle buradayız. Elektronik posta, dokümanlarınızı düzenleme imkanı ve sürekli yenilenen yeni özellikleriyle ZOHO ilginizi çekebilir. 

Alternatifler hayat kurtarır.

12. QWOP

12. QWOP

Bu bir oyun gibi görünse de aslında ellerimizin koordinasyon yeteceğini ölçmek, zihnimizi eğitmek için müthiş bir fırsat. Parmaklarınızla doğru koordinasyonu yapamazsanız oyunda bir saniye bile başarılı olamıyorsunuz. Deneyin, beyin fırtınası yapın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
223
36
29
18
8
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
zonguldaklımadenci

8 numara bok da çıkabilir. adamların önerdiği şifreyi kullanmak o sitenin kurucularına çalışanlarına benim hesaplarıma girebilme kolaylığı sağlamaz mı?

zonguldaklımadenci

kişinin kullanıcı adına ve bu adı kullanacağı platforma ulaşmak sence çok mu zor kardeşim? mutlu ol pembe dünyanda. dışarı çıkma ordan. üzerler seni. kırarla... Devamını Gör

Ultraviolet

hah işte bana bunlarla gelin karşiiim

Aykut

oyunları aldım gidiyorum :D