Görüş Bildir
Haberler
TV
Bu Sezon 'Ben Ne İzleyeceğim' Diyenler İçin Yeni Başlayacak Birbirinden İddialı 14 Dizi

etiket Bu Sezon 'Ben Ne İzleyeceğim' Diyenler İçin Yeni Başlayacak Birbirinden İddialı 14 Dizi

Televizyon dünyasında yeni sezon yavaş yavaş başlıyor. Geçtiğimiz yıl uzun süre devam eden birçok dizi ekrana veda etti.  

Geçen sezon devam eden pek çok dizi yine bu sezon da devam edecek. Bu dizilere ek olarak ise ilk kez izleyici ile buluşacak yepyeni diziler ekleniyor. İşte kısa bir süre sonra bağımlısı olacağınız yeni diziler:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Fatih - Kanal D

1. Fatih - Kanal D

Kenan İmirzalıoğlu 2 yıl aradan sonra Fatih Sultan Mehmet'in hayatının anlatılacağı yeni dizisi ile ekranlara geri dönüyor. İmirzalıoğlu'na partner için yapım şirketi Cansu Dere ve Fahriye Evcen ile görüşüyor. Bursa ve İstanbul'da çekimleri yapılacak dizi Ekim ayı içerisinde ekrana geliyor olacak.

2. Ver Elini Aşk - Kanal D

2. Ver Elini Aşk - Kanal D

Çekimleri Gaziantep'te başlayan dizinin başrolünde daha önce Koyu Kırmızı, Veda ve Karagül dizilerinde rol alan Sevda Erginci ve en son Poyraz Karayel dizisinden izlediğimiz Ali İl yer alıyor. Dizi Eylül ayında Kanal D'de ekrana gelecek

3. Börü - Star Tv

4. Kayıt Dışı - Fox Tv

4. Kayıt Dışı - Fox Tv

Fox Tv bu sezon en güvendiği dizisi için Songül Öden ve Erkan Petekkaya'yı bir araya getirdi. Ayrıca iki oyuncuya Dolunay Soysert, İsmail Hacıoğlu ve Rutkay Aziz gibi birçok ünlü isim eşlik edecek. Dizi Eylül ayının ikinci haftası ise ekrana gelmeye başlayacak.

5. Seven Ne Yapmaz - Atv

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yasak Elma - Fox Tv

6. Yasak Elma - Fox Tv

En son ''Cesur Yürek'' dizisi ile ekrana gelen Onur Tuna bu kez ''Yasak Elma'' dizisi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tuna'ya dizide Talat Bulut eşlik edecek. Çekimleri henüz başlamayan dizinin kadın başrol ve cast çalışmaları devam ediyor.

7. Siyah İnci - Star Tv

7. Siyah İnci - Star Tv

Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman'ı buluşturan dizinin çekimleri Kaş'da başladı. Gold yapım imzalı dizi Eylül sonunda izleyici ile buluşacak.

8. Kadın - Fox Tv

8. Kadın - Fox Tv

Japon dizisi Woman'dan uyarlanacak olan ''Kadın'' dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçi ve Caner Cindoruk oldu. Özpirinçi'nin annesi rolünde ise Bennu Yıldırım'ı izleyeceğiz. Dizinin çekimleri bayramdan önce başlayacak.

9. Gazino - Star Tv

9. Gazino - Star Tv

Dönem dizisi olarak olan ekrana gelmeye hazırlanan ''Gazino'' dizisinin kadın başrol oyuncusu Beren Saat oldu. Star Tv'nin ekran yüzü olarak anlaşmaya vardığı Barış Arduç'un ise aynı dizide rol alacağı gelen son bilgiler arasında yer alıyor.

10. Bizim Hikaye - Fox Tv

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Cennetin Gözyaşları - Atv

11. Cennetin Gözyaşları - Atv

Yapımcılığını Süreç Film'in üstleneceği dizinin başrolünde Berk Atan ve Almila Ada yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Sadullah Celen oturacak.

12. Tutsak - Kanal D

12. Tutsak - Kanal D

''Kara Yazı'' ve ''Bana Sevmeyi Anlat'' dizilerinde izlediğimiz Gülper Özdemir, Caner Şahin ve Pamir Pekin ile ''Tutsak'' dizisi için kamera karşısına geçecek. Dizi Ekim ayında ekrana gelecek.

13. Siyah Beyaz Aşk- Kanal D

13. Siyah Beyaz Aşk- Kanal D

Yapım şirketi erkek başrol için İbrahim Çelikkol ile anlaştı. Çelikkol'a partner olması için ise en son ''Hayat Bazen Tatlıdır'' dizisinde rol alan Birce Akalay' a teklif götürüldü. Eğer anlaşma sağlanırsa ikili yeni sezonda aynı projede yer alacak.

14. Sevdanın Bahçesi - Kanal D

14. Sevdanın Bahçesi - Kanal D

15 yıl önce ''Berivan'' dizisinde bir araya gelen Emre Kınay ve Sibel Can aynı yapım şirketi için tekrar bir araya geliyor. Çekimlerine henüz başlanmayan dizi için yapım şirketinin cast çalışmaları devam ediyor.

Bonus 1 : Elçin Sangu - Kanal D

Bonus 1 : Elçin Sangu - Kanal D

En son ''Kiralık Aşk'' dizisi ile ekrana gelen Elçin Sangu yaz başında yeni sezon için Kanal D ile anlaşmıştı ama henüz rol alacağı dizi belli değil.Senaryo ve yapım şirketleri ile görüşmeler devam ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus 2 : Engin Akyürek - Kanal D

Bonus 2 : Engin Akyürek - Kanal D

Geçen sezon 13 bölüm ekrana gelen ''Ölene Kadar'' dizisi ile izlediğimiz Engin Akyürek, tıpkı Elçin Sangu gibi Kanal D ile anlaştı. Yeni sezonda o da yeni dizisi ile ekrandaki yerini almış olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
662
378
157
105
95
93
92
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Rezalet oyunculuklarıyla,yalnızca vücutları güzel olduğu için her dizide düzine düzine para kazanan,sanatı katleden oyuncular bunlar. Emre Kınay'ı al,gerisi ... Devamını Gör

Ezra A.

Shameless. Yani o kadar eğlenceli farklı anlatılan hikayeyi nasıl oldu da zengin kız fakir oğlan dramına çevirdiniz yine.Ulan ya.

sophia

hande erçel gibi sıradan bi yüzü neden başrol yaparsınız acaba ?

Eda Oğuz

Fanlarına göre dünyanın en güzel kızıymış ama :D.Tip desen aman aman güzel değil,yetenek zaten yok ama nasıl bu kadar seviliyor anlamak güç!