Görüş Bildir
Haberler
Bu Sevgilimden Ayrılırım/Ayrılmam Testine Göre Ne Kadar Yıkıksın?

Bu Sevgilimden Ayrılırım/Ayrılmam Testine Göre Ne Kadar Yıkıksın?

10.06.2022 - 16:42

Bu sevgilimden ayrılırım/ayrılmam testi ile senin ne kadar yıkık bir insan olduğunu ortaya koyuyoruz.

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çok temel bir soruyla başlayalım: Sevgilin seni aldatsa?

2. Eski sevgilisini stalkladığını görsen?

3. Sana basit konularda ama sık sık yalan söylediğini öğrensen?

4. Peki ya önemli bir konuda tek bir yalan söylese?

5. Herhangi birisiyle flörtöz konuşmalarını yakaladın diyelim:

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aylardır planladığın bir günde bahaneler üreterek başkalarıyla plan yapsa?

7. Ona gerçekten ihtiyaç duyduğun bir günde gelmese mesela?

8. Son olarak, toplum içinde seni rencide edici sözler söylese?

Yürüyen bir yıkıksın...

Yürüyen bir yıkıksın...

Sen gelmiş geçmiş en büyük yıkıklardan birisin. O kadar bıkmışsın ki her şeyden, herhangi bir şeyi düzeltecek çabaya bile girmiyorsun. Uğraşmaktansa yoluna bakmak daha doğru geliyor sana. Etrafındaki ruh emiciler yüzünden böyle olmuşsun aslında biraz haklılık payın var ama belki de hayatındaki insan biraz olsun çabaya değiyordur, öyle değil mi? Yani biraz da kişisine göre mi muamele yapsan acaba? Onun yerine amaaan diyerek her şeyi bir kalemde silip sonra da hunharca ağlıyormuşsun gibi geliyor bana. Aslında gamsız olmak güzel de, işte sonra neden bu kadar etkileniyorsun sen onu çözemedim. Yıkıklık biraz ruhuna işlemiş diyebilir miyiz?

Yıkılmamışsın ama ayakta da değilsin be...

Yıkılmamışsın ama ayakta da değilsin be...

Senin başına çokça kötülük gelmiş, bunları aşabilmek adına fazlasıyla çaba sarf etmişsin. İncinmişsin belli ki... Hatta ondan daha da çok yorulmuşsun. Daha fazla çabalayacak gücün kalmamış. Her ne kadar güçlü durmaya çalışsan da içten içe yıpranmışsın. Bunu belli etmemek için elinden geleni yapıyorsun. Ama hayat bu, bir şekilde ister istemez dışa yansıyor elbette. İçten içe yaşadığın bu yıkıklığı kendin bile reddetsen de aslında farkındasın. Kendini kandırmaya çalışma bence. Bunu kabullenerek ve her geçen gün daha güçlenerek kısa zamanda toparlayacağını düşünüyorum. Üzüntünü yaşa, içinde biriktirme ve bitip gitsin böylece!

Sen kim yıkıklık kim???

Sen kim yıkıklık kim???

Hayat akıp gidiyor ve sen de bütünüyle ona ayak uyduruyorsun! Hayatta olan bitenler, dertler, kederler, üzüntüler vız gelip tırıs gidiyor senin için. Pek dert etmiyorsun açıkçası. Yani evet üzülüyorsun ama bunları kendine dert edinip karalar bağlamıyorsun. Üç günlük dünya için kendimi paralamaya gerek var mı diye düşünenlerdensin. Bu yüzden de muhtemelen herkesten daha dinç ve dirayetlisin. Bu kadar umursamaz olmak kendi tercihin bu arada. Huyu böyle vs. derlerse pek de haksız sayılmazlar açıkçası ama sen de şunu dersin: KİMİN UMURUNDA?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
12
11
9
7
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın