Görüş Bildir
Haberler
Bu Kutsal Geometri Testine Göre Senin Enerjisi En Yüksek Çakran Hangisi?

Bu Kutsal Geometri Testine Göre Senin Enerjisi En Yüksek Çakran Hangisi?

Easterling
05.06.2022 - 15:31

Seçtiğin geometrik şekillere göre hangi çakranda en yüksek enerji olduğunu söylüyoruz! 

Haydi teste! 

SENDEN HER SORUDA BİR ŞEKİL SEÇMENİ İSTİYORUZ! ÇOK DÜŞÜNMEDEN İÇİNDEN GELENİ SEÇMELİSİN! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Kök Çakra" çıktı!

"Kök Çakra" çıktı!

Kök çakranız, sizi dünyadaki yaşam gücü enerjisine bağlayan ve sizi topraklanmış ve sabit tutan şeydir. Bu çakra dengelendiğinde, kim olduğunuz ve nereye gittiğiniz konusunda kendinizi güvende ve sabit hissedersiniz. Ancak bu çakrada bir dengesizlik olduğunda duygularınızda aşırı dalgalanmalar yaşayabilirsiniz.

"Sakral Çakra" çıktı!

"Sakral Çakra" çıktı!
www.goodnet.org

Sakral çakranız baskınsa, cinselliğinizden veya zevk alma yeteneğinizden korkmuyorsunuz demektir. Sağlıklı sınırlarınız var, ancak kendinizi ve başkalarını tatmin etmeyi seviyorsunuz. Bununla birlikte, bu çakranız kapalı olursa, büyük olasılıkla büyük miktarda suçluluk hisseder hale gelirsiniz, sınırlarla ilgili sorunlarınız var ve hatta kendinizi bağımlılık yapan bir kişiliğe sahip olarak görebilirsiniz.

"Solar Pleksus Çakra" çıktı!

"Solar Pleksus Çakra" çıktı!

Solar pleksus çakranız baskın olduğunda, muhtemelen kim olduğunuzdan emin ve bunu göstermekten korkmuyor olursunuz! Diğerleri, eğlenceyi seven doğanıza yönelebilir. Bununla birlikte, bu çakranız kapalı olursa, utanç, inat ve hatta hayatınızdaki şeyleri kontrol etmek için yoğun bir dürtü yaşayabilirsiniz. Bu çakra sizin özünüzde olduğundan, sizi ileriye iten şey genellikle dürtüdür. Bu çakrayı iyileştirmek, sadece çakralarınızda değil, tüm yaşamınızda bir denge duygusu bulmanıza yardımcı olabilir.

"Kalp Çakrası" çıktı!

"Kalp Çakrası" çıktı!

Kalp çakranız koşulsuz sevginin bulunduğu yerdir ve kalp çakranızda denge ve uyum olduğunda, günlük yaşamınızda da muhtemelen denge ve uyum vardır. Bu çakra merkezi bloke olursa veya düzgün çalışmıyorsa, keder ve kalp ağrısı yaşayabilirsiniz. Kayıp ve karşılıksız aşk, kıskançlık ve kırgınlığa neden olabilir.

"Boğaz Çakrası" çıktı!

"Boğaz Çakrası" çıktı!

Boğaz çakranız, tahmin edebileceğiniz gibi, sesinizin ve iletişim kurma yeteneğinizin bulunduğu yerdir. Bu çakra merkezi özgürce akarken, ayağa kalkıp net bir şekilde konuşabildiğinizi hissedebilirsiniz. Ancak engellendiğinde, kendinize karşı dürüst kalamıyor veya fikrinizi açıkça söyleyemiyormuş gibi hissedebilirsiniz.

"Üçüncü Göz Çakrası" çıktı!

"Üçüncü Göz Çakrası" çıktı!
www.goodnet.org

Üçüncü göz çakranız baskınsa, sezginiz ve yaratıcılığınız ile bağlantılısınız demektir. Dengeli değilse, o zaman bir illüzyon halinde yaşıyor olabilirsiniz. Mevcut durumunuza bağlı olarak, tıkalı bir üçüncü göz çok kafa karıştırıcı bir deneyime neden olabilir.

"Taç Çakra" çıktı!

"Taç Çakra" çıktı!

Taç çakra, sizi Büyük İlahi Olan'ın ruhsal enerjisine bağlayan şeydir. Bu açık çakra ile çok açık fikirli ve sezgilerinize bağlı olabilirsiniz. Tüm çakra enerji merkezlerinde hayati enerjiyi deneyimleyebilir, düşünceleriniz ve eylemleriniz daha büyük amacınızla mükemmel bir şekilde hizalanmış gibi hissedebilirsiniz. Ve eğer engellenirse, o zaman düşüncelerinize çok bağlı olabilir ve gerçekliğin ne olduğu ve zihninizde ne olduğu konusunda kafa karışıklığı hissedebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
132
44
32
23
12
11
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem

💓 çakrası mı... ben kalpsiz olduğumu düşünüyordum kendime haksızlık etmişim hahshha

Necla Kaplan

"Üçüncü Göz Çakrası" çıktı! Üçüncü göz çakranız baskınsa, sezginiz ve yaratıcılığınız ile bağlantılısınız demektir. Dengeli değilse, o zaman bir illüzyon ha... Devamını Gör

cansu ersan

Solar Pleksus Çakra" çıktı!