Görüş Bildir
Haberler
Bu Renkli Yiyecek Testiyle Henüz Keşfetmediğin Bir Özelliğini Söylüyoruz!

etiket Bu Renkli Yiyecek Testiyle Henüz Keşfetmediğin Bir Özelliğini Söylüyoruz!

Easterling
24.01.2023 - 16:56

Her renkten seçtiğin yiyecek ve içecekler senin bile kendinle ilgili henüz farkında olmadığın bir özelliğini ortaya çıkarıyor. 

Hazırsan başlayalım mı? 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senden her renkten birer yiyecek ya da içecek seçmeni istiyoruz! Hadi başlayalım!

#1

#2

#3

#4

İçeriğin Devamı Aşağıda

#5

#6

#7

#8

#9

İçeriğin Devamı Aşağıda

#10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Derin ve hassas bir insansın!

Derin ve hassas bir insansın!

Seçtiğin yiyecek ve içeceklere göre senin son derece derin, sezgi gücü yüksek ve duygusal anlamda bir bebek kadar hassas olduğunu söyleyebiliriz. Duygularını çok derinden ve içten yaşıyor olman seni son derece hassas bir insan yapıyor. Bunun sonucu olarak da duygusal gel gitlerin yüzünden aslında zor bir insan gibi görünsen de insan ilişkilerinle böyle olmadığını ortaya koyuyorsun. Etrafındakilere son derece sevgi dolu ve sıcak bir şekilde yaklaşıyorsun. Ayrıca daima kendinden önce başkalarını düşünen, fedakar bir insan olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Sakin görünen ama asi bir insan!

Sakin görünen ama asi bir insan!

Seçtiğin yiyecek ve içeceklere göre senin dışarıdan son derece sakin görünen ama içinde asi bir ruh taşıyan biri olduğunu söyleyebiliriz. Genel olarak sakin bir insansın çünkü, çok fazla münakaşaya girmezsin insanlarla. Ama nerede bir haksızlık, adaletsizlik görsen asi ruhun içinden çıkar ve kendini gösterir. Böyle durumlarda asla susmazsın, daima adaletsizliğe karşı savaşırsın. Bunda son derece yardımsever bir insan olmanın da etkisi yok değil tabi. Ayrıca ruhunun bağımsızlığa, özgürlüğe çok değer verdiğini de söyleyebiliriz. Kısıtlanmaktan, zincirlere vurulmaktan ölesiye nefret ediyorsun. Çünkü o zaman yaratıcılığını ortaya koyamıyor, kendini gösteremiyorsun.

Çocuklar gibi şen!

Çocuklar gibi şen!

Seçtiğin yiyecek ve içeceklere göre sen gerçekten çocuklar kadar şen ve tepeden tırnağa hayat enerjisiyle dolu birisin! Hayatı çok seviyorsun, hem de her şeyiyle. Her anından keyif almaya, her saniyeni dolu dolu yaşamaya özen gösteriyorsun. Karşına çıkan engelleri ise kendini kanıtlamak ve geliştirmek için bir fırsat olarak görüyorsun. Kısacası yaşamak nedir gelip senden öğrenmek lazım! Ayrıca ne kadar arkadaş canlısı bir insan ve sadık bir dost olduğunu ise bilmem söylememize gerek var mı? Çünkü sahip olduğun dostlar bunu zaten açık bir şekilde ortaya koyuyor. Hayat yaşamayı bilenlere, yani sana güzel be güzel insan!

Olgun bir insansın!

Olgun bir insansın!

Seçtiğin yiyecek ve içeceklere göre senin etrafındaki bir çok kişiye göre son derece olgun ve düzenli bir insan olduğunu söyleyebiliriz. Nerede nasıl davranman gerektiğini çok iyi bilirsin. Dahası, bugüne kadar iyisiyle kötüsüyle yaşadığın her şeyden bir çok ders çıkarmış ve hayatına ona göre bir yön vermişsin. Ayrıca hayatının her alanında son derece düzenli ve programlı bir insansın. Bu yönünün seni birçok başarıya götüreceğine hiç şüphemiz yok. Sen herkesin örnek alıp bir şeyler öğrenmesi gereken bir insansın güzel insan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
204
85
22
16
12
11
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Güneri

Derin ve hassas bir insansın! Seçtiğin yiyecek ve içeceklere göre senin son derece derin, sezgi gücü yüksek ve duygusal anlamda bir bebek kadar hassas olduğu... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Sakin görünen ama asi bir insan! Seçtiğin yiyecek ve içeceklere göre senin dışarıdan son derece sakin görünen ama içinde asi bir ruh taşıyan biri olduğunu sö... Devamını Gör

Aylin Kayhan

Derin ve hassas bir insansın!