Görüş Bildir
Haberler
Bu Psikoloji Testine Göre Ne Kadar Seksi Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Bu Psikoloji Testine Göre Ne Kadar Seksi Olduğunu Söylüyoruz!

Ne kadar seksisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu şekillerden hangisi içinde kamaşmaya yol açıyor?

2. Bu fotoğrafa bakınca içinde nasıl duygular oluşuyor?

2. Bu fotoğrafa bakınca içinde nasıl duygular oluşuyor?

3. Duvar kağıtlarından hangisini odana isterdin?

4. Bu cümlelerden hangisi seni daha çok korkuttu?

5. Hangi mevsim seni daha mutlu ediyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çocukken unutamadığın bir travman var mı?

7. Kendini 1 kelime ile tanımlarsan hangisi sensin?

8. Sevgilinin seni aldattığını gördün. Nasıl tepki verirsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çok seksisin!

Çok seksisin!

Sen ne yaptın canım ya. İnsanda bu kadar çekicilik ve seksilik olur mu? Oluyormuş. Senin ağına giren kurtulamıyor. Bakışlarınla ve konuşmanla herkesi büyülüyorsun. Buna harcadığın çaba da bunun cabası. Kendine bakmayı çok iyi biliyorsun. İnsanları resmen etkin altına alıyorsun ve senden kopamıyorlar. Bu gidişle etrafında hayranın olmayan kimseyi bırakmayacaksın. 'Allah vergisi' dediğini duyar gibiyiz. Allah vermiş sen de üzerine koymuşsun. Bir şaheser çıkmış ortaya. Birisini tavlayamasan deliriyorsun. Bu biraz da ego getiriyor sanki. Egon da azıcık kalkmış sanki :) Bu kadar seksilik akıllara zarar.

Seksisin!

Seksisin!

Seksiliğin 500 metre öteden anlaşılıyor. Sen herkesin hayal edebileceği seksiliktesin. Kendini saklamayı denesen de olmuyor. Hem zeki hem seksi olabilmek bu devirde zor. Bazen kendi kendini etkilediğin bile oluyor. Seksilik imajına kendini çok yakıştırmasan da sen tam bir seksisin. İnsanların gözlerine gözlerine sokmaktan hoşlanmıyorsun fakat kendini de geride tutamıyorsun. Doğanda var senin seksilik. Yeri geldiğinde kıvrak bedeninle yeri geldiğinde kıvrak zekanla insanların aklına giriyorsun. 'Ben kendimi nerelere saklayayım?' dediğini duyar gibiyiz. Bu kadar egoyla da koşma tabii durması zor olur diye düşünüyoruz. Kendini bir yerlere saklamana gerek yok sen her halinle seksisin.

Seksi değilsin!

Seksi olduğunu düşünüyorsan seksi değilsin. Seksi olmak için de çabaladığını düşünmüyoruz. Kendince bir tarzın var ve o tarz seksi değil. Bunun yolları var tabii. İstersen seksi olmak için yakınlarından tavsiyeler alabilirsin. Biraz zorla belki seksi olabilirsin o zaman. Seksi olmak her yiğidin işi değildir üzgünüm. Seksilik bir mertebe değil ona ulaşman da zor değil. Seksi olmak için biraz çabalaman gerekiyor. Titre ve kendine gel. Hemen tarzında ya da saçlarında bir değişiklik yap. Ufak tefek dokunuşlar da seksi olmanda yardımcı olabilir. Bir de herkes senin zekanı seviyor seksi olman gerekmiyor. Zekanla herkesi kendine hayran bıraktığını söylemeden geçmeyelim. Seksi olmayan zeki...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
815
432
287
231
120
89
48
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?