Görüş Bildir
Haberler
Bu Psikoloji Testine Göre Hangi Burcun İnsanından Uzak Durmalısın?

etiket Bu Psikoloji Testine Göre Hangi Burcun İnsanından Uzak Durmalısın?

Trex
23.11.2017 - 12:40

Psikoloji, her şeydir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Zihninizin akış yönünü tespit ederek başlayalım. Bu kadınlar hangi yöne doğru dönüyor?

2. Peki, ya bu görüntü sana aşağıdakilerden hangisini çağrıştırdı?

2. Peki, ya bu görüntü sana aşağıdakilerden hangisini çağrıştırdı?

3. Kader denildiği zaman sana yaptığı çağrışımı sorsak?

3. Kader denildiği zaman sana yaptığı çağrışımı sorsak?

4. Derine daha derine: Gerçek denilen şey sence nedir?

4. Derine daha derine: Gerçek denilen şey sence nedir?

5. Zor zamanlarda, üzerinde baskı varken aldığın kararların yarattığı sonuçlardan pişman olur musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu aforizmayı da kendi görüşüne göre tamamla bakalım!

6. Şu aforizmayı da kendi görüşüne göre tamamla bakalım!

7. Peki, aşağıdaki mekanlardan seni en çok tedirgin eden hangisi?

8. Son olarak bu görsel seni rahatsız ediyor mu?

8. Son olarak bu görsel seni rahatsız ediyor mu?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koç!

Koç!

Sabırsızlık, istediğini hemen elde etme arzusu Koç burcunu yerli yersiz agresifliğe sürükler. Bu ben, ben diye direten tavrınız doğal olarak karşınızdaki insanı delirtir. Ego tatmini ister başka da bir şey bilmez. Sen bu tip insanlarla anlaşamazsın. Sürekli Koç burcunu pohpohlamak sana göre değil.Hiçbir şeyi de beğendiremezsin bunlara. Aman uzak dursunlar! Ne iş hayatında ne de aşk hayatında senin hayatında Koç Burcuna yer yok. Sen Koç olsan bile dayanamazsın.

Boğa!

Boğa!

Boğa Burcu insanı rahatını  bozmamak için hiçbir sorunu çözmeye yeltenmez. Bitmek bilmeyen inadını, değiştirmediği sabit fikirleriyle de sizi uğraştırır durur. Senin gibi yeniliğe ve değişime açık bir insan için fazlaca sabit fikirliler. Sen sürekli kendini değiştirdikçe o yerinde sabit kalır. Sen açılmak istersin o güvenli liman arar. Ne iş hayatında ne de aşk hayatında senin hayatında Boğa Burcuna yer yok. Sen Boğa olsan bile dayanamazsın.

İkizler!

İkizler!

İkizler burcunun en sinir bozucu özelliği hem kararsız olup hem de her konuda fikrinizi beyan etmesi olabilir. Çabuk sıkılmanız ve dikkatsizliği de cabası. Sen olaylar karşısında kararını veren o doğrultuda giden bir kişiliğe sahipsin. Kararsız bir insanla yola çıkamazsın, program yapamazsın. Yaptığınız programdan çabuk sıkılır. Yani tüm geceyi ya da haftasonunu MAHVEDEBİLİR. Ne iş hayatında ne de aşk hayatında senin hayatında İkizler Burcuna yer yok. Sen İkizler olsan bile dayanamazsın.

Yengeç!

Yengeç!

Yengeç burçları alınganlık ve duygusallıklarını abartı boyutunda yaşamasıyla meşhurdur. Öyle yoğun yaşarlar ki ne istedikleri anlaşılmaz hale gelir. Sen yengeç burcuyla ne yapsan kısa süre içinde baygınlık geçirirsin. Zaten sevdikleri kişileri boğmalarıyla meşhurdurlar. Aman diyoruz! Ne iş hayatında ne de aşk hayatında senin hayatında Yengeç Burcuna yer yok. Sen Yengeç olsan bile dayanamazsın.

Aslan!

Aslan!

Bir BÜYÜK aslancık varmış. 

O kendini BÜYÜK hissedermiş.

Evet, bencillik ve ukalalık denilince akla ilk gelen burçlardan olan Aslan burcuyla senin anlaşma ihtimalin yok. Sen mütevazı ve paylaşımcı bir insansın. Normal şartlar altında gördüğün zaman yolunu değiştireceğin insanlarla hayatın çeşitli aşamalarında karşılaşıp idare etmeye çalışsan da DAYANAMIYORSUN.  bahsedeceğiz. Ne iş hayatında ne de aşk hayatında senin hayatında Aslan Burcuna yer yok. Sen Aslan olsan bile dayanamazsın.

Başak!

Başak!

Başak burcu insanı mükemmelliyetçidir. Hayatta her şey onun içim mükemmel olmalıdır. Her konuda aşırı titizdir ve sürekli eleştirilirsiniz ki sen bunu kaldıramazsın. Kafasında kurduğu dünyayı hiçbir zaman ona sunamazsın. Bu yüzden bir başak ilişkisi seni çok ama çok zorlar. Ne iş hayatında ne de aşk hayatında senin hayatında Başak Burcuna yer yok. Sen Başak olsan bile dayanamazsın.

Terazi!

Terazi!

Verdiğin yanıtlara göre uzak durman gereken burç terazi. Terazi burcu insanı denge insanıdır, mesafelidir, bazen de soğuktur. Bu yüzden senin gibi samimi ve resmiyete gelemeyen birisi için terazi burcu ilişkisi çok ama çok zor geçer. Ne iş hayatında ne de aşk hayatında senin hayatında Terazi Burcuna yer yok. Sen Terazi olsan bile dayanamazsın.

Akrep!

Akrep!

Verdiğin yanıtlara göre uzak durman gereken burç akrep. Bir akrep senin gibi herkesin fikrini dinleyip ona göre iş yapmaz. Akrep insanı dediğim dediktir. Bazen sırf inadından yanlış yapar. Senin gibi dikkatli, insanların fikrine önem veren biri için bir akreple sevgililik çok fazla yürümez. Kuşkuları ve kuruntularıyla çevrenizi yiyip bitirir Akpre burcu insanı. İnce hesapları, insanları yönlendirmek için kurduğunuz baskılar isyan ettirebilir. Ne iş hayatında ne de aşk hayatında senin hayatında Akrep Burcuna yer yok. Sen Akrep olsan bile dayanamazsın.

Yay!

Yay!

Verdiğin yanıtlara göre uzak durman gereken burç yay. Senin gibi sakin birisinin aşırı sabırsız ve aceleci bir yayla işi çok ama çok zor. Dengeleyebiliriz birbirimizi diye düşünme sakın. Yay insanının aceleciliği seni bir süre sonra bıktırabilir. Olayları abartmakta üstüne yoktur, bazı tepkileri de  aşırı olur. İnsanın tadını kaçırır.  Ne iş hayatında ne de aşk hayatında senin hayatında Yay Burcuna yer yok. Sen Yay olsan bile dayanamazsın.

Oğlak!

Oğlak!

Verdiğin yanıtlara göre uzak durman gereken burç oğlak. Oğlaklar gösterişlidir, çoğu zaman kendine gereğinden fazla güvenir. Senin gibi tevazuya ve sadeliğe önem veren birisiyle zor... Gereksiz konulara takılır kalırlar.  Herkesi kontrol altına alma arzuları hayatınızı karartabilir.  Ne iş hayatında ne de aşk hayatında senin hayatında Oğlak Burcuna yer yok. Sen Oğlak olsan bile dayanamazsın.

Kova!

Kova!

Kova oldukça zor bir insandır. Her şeyden önce Kova burcu son derece gerçekçidir. Hayal kurmanıza pek müsade etmez. Acı gerçekleri çat çat yüzünüze vurabilir. Duygusuzluğu ile nam salmıştır kolay kolay ilişkiye giremez. Yani pek sana göre değil ;) Ne iş hayatında ne de aşk hayatında senin hayatında Kova Burcuna yer yok. Sen Kova olsan bile dayanamazsın.

Balık!

Balık!

Hayal dünyasında yaşayan ve duygusallığın zirvesinde olan Balık burcu insanı ve sen zıt kutuplardasınız. O kadar duygusallığın yanında maymun iştahlılıkları da birçok ilişkiyi kısa sürede bitirmelerine neden olur. Ne iş hayatında ne de aşk hayatında senin hayatında Balık Burcuna yer yok. Sen Balık olsan bile dayanamazsın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1204
575
316
284
213
173
164
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furkan Ersoy

ben başak burcuyum nasıl kendimden uzak duracağım :)

Zehra Harun

olm aslan burcuyum aslandan uzak dur o çok kibirli fln diyo jkdhfjkshg

Aslan dedi bencil dedi ukala dedi. Ben aslan burcuyum. :|