Görüş Bildir
Haberler
Bu Milenyum Testine Göre X Kuşağından mısın Yoksa Z Kuşağından mı?

etiket Bu Milenyum Testine Göre X Kuşağından mısın Yoksa Z Kuşağından mı?

Lousia
03.08.2018 - 17:10 Son Güncelleme: 06.01.2019 - 22:25

Bu testimizde sana çeşitli nesneler göstereceğiz. Onları sevip sevmediğini yorumlamanı istiyoruz. Bunun sonucunda X kuşağından mı yoksa Z kuşağından mı olduğunu söyleyeceğiz. 

Hazırsan başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Avokado?

1. Avokado?

2. Yumurtalı ekmek?

2. Yumurtalı ekmek?

3. Nargile?

3. Nargile?

4. Elektronik sigara?

4. Elektronik sigara?

5. Magnolia?

5. Magnolia?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Künefe?

6. Künefe?

7. Otostop çekmek?

7. Otostop çekmek?

8. Detoks suyu?

8. Detoks suyu?

9. Teraryum?

9. Teraryum?

10. Tinder?

10. Tinder?
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Z Kuşağı!

Z Kuşağı!

Testimize verdiğin yanıtlara göre sen Z kuşağındansın! Sen tam olarak bu çağın gereklerine uygun yaşayan bir insansın. Zevklerin de oldukça popüler ve bu çağın içinden. Aynı zamanda teknoloji konusunda da çok bilgilisin. Tam olarak bütün sosyal medya mecralarını kullanmıyor olsan da, diğer nesilden insanlara göre bilgilisin. Motor becerileri olarak tabir ettiğimiz el, göz koordinasyonların da kuvvetli. Bu çağ ilerledikçe, senin de uyum sağlaman gereken şeyler gittikçe artacak. Ama bunları yaparken zorlanmayacağını biliyoruz. Bu güçlü adaptasyon yeteneği sayesinde her şeyi başarırsın sen. :)

X Kuşağı!

X Kuşağı!

Testimize verdiğin yanıtlara göre sen X kuşağındansın! Bu hayatın çeşitli zorluklarıyla tanışmışsın sen. Büyümek senin için pek de kolay olmamış gibi. Oldukça acı çekmişsin ve hayatı keşfetmek için çabalamışsın. Bize göre sen tam da X kuşağından bir bireysin. Çalışma hayatında yoğun mücadele edeceğin garanti. Seni kariyer dolu günler bekliyor. Çünkü oldukça özverili birisin sen. Başarısız olman gerçekten çok zor. Teknolojiye de ayak uydurmadığın söylenemez. Son moda şeyleri takip ediyor gibisin. Hatta biraz fazla bile takip ediyor olabilirsin. Dikkat et de fazla kapılma, gerçek hayattan uzaklaşırsın. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
415
157
126
79
23
20
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın