Görüş Bildir
Haberler
Bu Kuantum Testi Mutlu ve Başarılı Olmak İçin Yaşaman Gereken Şehri Söylüyor!

etiket Bu Kuantum Testi Mutlu ve Başarılı Olmak İçin Yaşaman Gereken Şehri Söylüyor!

Trex
06.08.2016 - 16:24

Bu kuantum testi sizin yaşamanız gereken şehri söylüyor. Mutluğu ve başarıyı kesinlikle yakalayacağınız şehir hangisi? Testi çözün öğrenin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım. Doğduğun yılın son rakamı kaç?

2. Peki hangi ayda doğdun?

3. Adında veya soyadında ''e, h, ı, i, j, ö, r, t, ü, y'' harflerinden en az biri var mı?

3. Adında veya soyadında ''e, h, ı, i, j, ö, r, t, ü, y'' harflerinden en az biri var mı?

4. Peki adında veya soyadında ''b, d, f, g, k, m, n, s, ş'' harflerinden en az biri var mı?

4. Peki adında veya soyadında ''b, d, f, g, k, m, n, s, ş'' harflerinden en az biri var mı?

5. Hangisinde daha çok harf var?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi yıllarda doğdun?

7. Son olarak gözlerinin rengi nedir?

Roma!

Kuantum verilerin senin mutlu ve başarılı olacağın şehir için Roma'yı gösteriyor!  Senin için hayatta en önemli şeylerden biri sevdiklerinin yanında olması. Güzel yemekler, kocaman sofralar, neşeli sohbetler, sen gerçek bir aile ortamına aitsin. İşte bu aile ortamını bulacağın şehir Roma! Tarihi eserleri neşeli insanları ve muhteşem iklimiyle bu atmosferi bulacağın şehir Roma! Biz yine de çok beklemeden Roma'yı ziyaret et de istediğin 'biz kocaman bir aileyiz' havasını bir an önce solu diyoruz.

Paris!

Paris!

Kuantum verilerin senin mutlu ve başarılı olacağın şehir için Paris'i gösteriyor! Öncelikle şunu söylemek lazım: Sen aşk için doğmuşsun! Ama seni çok heyecanladıran şeylerden sıkılabiliyorsun da. Gizli bir romantiksin, sevimlisin ama biraz çılgınsın da. Paris senin fıtratına birebir uygun bir şehir. Hem kariyerini inşa edebileceğin hem mutlu olabileceğin aşkın başkenti! Hayallerinin gerçeğe dönüştüğü yer. Hala görmediysen lütfen geç kalma.

Sidney!

Sidney!

Kuantum verilerin senin mutlu ve başarılı olacağın şehir için Sidney'i gösteriyor!  Öncelikle şunu vurgulayalım: Sen melek gibi bir adam/kadınsın. Kuantum verilein son derece güçlü ve ışık saçıyor. Birisi sana tokat atsa, öbür yanağını çevirirsin. Sende kimseye kötülük yapacak bir kalp yok. Masallardaki iyi insanlar hala var mı? sorusunun cevabı sensin. Senin gibi iyi insanların başarılı ve mutlu olacağı şehir kesinlikle Sidney! Kader bir gün seni Sidney'e doğru yönlendirse bu fırsatı sakın tepme! Kuantum verilerin asla yalan söylemez!

Barcelona!

Barcelona!

Kuantum verilerin senin mutlu ve başarılı olacağın şehir için Barceolana'yı gösteriyor!  Kuantum verilerin diyor ki: Sen rahat bir insansın. Kafan çok temiz. Ufak tefek sorunları kafaya takmıyorsun çünkü şu hayatta mesele yapılması gereken gerçekten büyük problemler var. Kuantum verilerin oldukça güçlü. Bu da senin kariyer basamaklarını rahatça tırmanmana yardımcı oluyor. Kalabalıklardan rahatsız olsan da kalabalık arasında kaybolmayı seviyorsun. Hayatı seviyorsun, eğlenceyi de. İstikametin doğruca Barcelona olmalı!

Stockholm!

Stockholm!

Kuantum verilerin senin mutlu ve başarılı olacağın şehir için Stockholm'u gösteriyor! Sen sessiz, sakin, kavga gürültüden uzak bir insansın. İnsanlara karşı setler örmüşsün. Bu dünyada insanlardan büyük kötülükler görebileceğini biliyorsun. Fakat sana yaklaşabilen insanlar senin içinde bir melek yattığını da biliyor. Kuantum verilerin senin senin iş yaşamında sabırlı olduktan sonra istediğin her türlü başarıyı gösterebileceğini söylüyor. Stockholm şehri kuantum verilerinle birebir örtüşen bir şehir. Sessiz sakin ve dünyaya her an açılmaya müsait. Fırsatın olursa bu şehir seni kucaklarını açmış bekliyor..

Tokyo!

Tokyo!

Kuantum verilerin senin mutlu ve başarılı olacağın şehir için Tokyo'yu gösteriyor!  Kuantum verilerin diyor ki: Sende yoğrulmayı bekleyen müthiş bir zeka var. Bu zekanın çalışkanlıkla ve disiplinle yoğrulacağı şehir kesinlikle Tokyo. Mutluluk ve başarı mı istiyorsun? Tokyo seni bekliyor. Tavsiye bizden, karar senden :)

Rio!

Rio!

Kuantum verilerin senin mutlu ve başarılı olacağın şehir için Rio'yı gösteriyor!  Sen tam bir eğlence master'sın. Bu dünyaya gelme nedenin eğlenmek. Eğlenirken de para kazanmak. Bu ikisini bir arada yapabilmek oldukça zordu ve bunu başaran çok az insan vardır. Kuantum verilerin o kadar mükemmel dizilmiş ki hayat seni Rio'ya yönlendiriyor. Hem eğlenip hem kazanacaksın. Hızlı mı hızlı bir hayatın var yani, hep son sürat: Hiç yavaşlayacak gibi de durmuyorsun. Ölmezsin sen bu gidişle. Biz senin zamanını çalmayalım, bugün yine parti var herhalde :)

New York!

New York!

Kuantum verilerin senin mutlu ve başarılı olacağın şehir için New York'u gösteriyor! Sen girişimci bir insansın. Patron ruhlusun. Hırslısın bir kere. Kazanmak için her şeyi yapar, kaybederken bile kazanan şanslı azınlıktansın da. Vizyonun geniştir, tarzın şıktır ve her şeyin de büyüktür: Evin büyük, cüzdanın büyük, ofisin büyük. Büyük adamsın hasılı, bay/bayan CEO! Kuantum verilerin seni New York'a uğurluyor....

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
726
278
230
105
48
40
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
daryan

bu na lan Bağdat çıktı

Batuhan Ünal

roma zaten tarihi yüzünden en çok gitmek istediğim yerlerden biri