Görüş Bildir
Haberler
Bu Karakter Analizi Testine Göre Hangi Ünlü Senin Terapistin Olmalı?

etiket Bu Karakter Analizi Testine Göre Hangi Ünlü Senin Terapistin Olmalı?

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Seni bunlardan en çok hangisi üzüyor?

2. Genellikle hangi tarz müzik dinliyorsun?

3. Haksızlıklar karşısındaki tavrın ne oluyor peki?

4. Pekii diyelim ki eline bunlardan biri için kullanabileceğin büyük bir güç geçti. Hangisini yapardın?

5. Peki şu an bir işin var mı yani çalışıyor musun?

5. Peki şu an bir işin var mı yani çalışıyor musun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu seçeneklerden hangisi seni daha iyi anlatıyor ya da sana en yakın?

7. Uzun yıllar birlikte olduğun ve sancılı bir ayrılık yaşadığın eski sevgilinle karşılaştın . Tavrın?

7. Uzun yıllar birlikte olduğun ve sancılı bir ayrılık yaşadığın eski sevgilinle karşılaştın . Tavrın?

8. Son olarak 'Aşk' hakkında ne düşünüyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Rihanna!

Rihanna!

Senin terapistin; ele avuca sığmayan, asi kraliçemiz Rihanna olmalı! Ne olursa olsun kaybetmediği hayat enerjisi, öz güveni ve kimseye eyvallahı olmayışı ile sana ihtiyacın olan ilhamı ve gücü verir. Aşk için neleri göze alabileceğini, neleri yapmaman gerektiğini sana bir bir anlatırdı. Dahası seni; tıpkı ihtiyacın olan şekilde sıkmadan, yargılamadan dinler, bunaldığın yerde keyfini yerine getirmek için elinden geleni yapardı!

Jennifer Aniston!

Jennifer Aniston!

Senin terapistin ne kadar güçlü olduğunu tüm dünyaya kanıtlayan, Jennifer Aniston olmalı! Kendi ayakları üzerinde nasıl durabileceğin, acılarınla nasıl yüzleşip, mücadele etmen gerektiği konusunda adeta sana kılavuzluk yapardı. Seans aralarında da nasıl fit ve sağlıklı olman gerektiği konusunda da ufak tefek bilgiler vereceğini de tahmin ediyoruz. 😊

Beren Saat!

Beren Saat!

Yanlışlar karşısında sessiz kalamayan, gerektiğinde sözünü hiçbir şeyden sakınmayan, sevmeyi de sevenin de kıymetini bilen biri olarak seni bu hayatta en iyi anlayan kişi şüphesiz Beren Saat olurdu. Hem seni yargılamadan dinler, gerektiğinde sana kol kanat gerer ve sorunun neyse çözmek için sonuna kadar çabalardı. Hatta seni bu hayatta rahatsız eden konular için birlikte mücadele ederdiniz!

Sıla!

Sıla!

Kalp kırıklıklarını, üzüntülerini, umutsuzluklarını en iyi anlayacak kişi şüphesiz pop müziğimizin kraliçesi Sıla olurdu. Sana bir terapistten ziyade dert ortaklığı yapar, tüm şefkati ve anaçlığıyla o tam ağlamalık omuzlarına yasladığın başını okşar hatta bir de şarkı patlatarak seni ne kadar iyi anladığını anlatırdı.. Kim bilir ciğerimizi söken bir şarkısının sözlerinin ilham kaynağı da sen olurdun!

George Clooney!

George Clooney!

Senin terapistin bu hayatta iyiliğin, sadakatin en önemlisi de vefanın ne demek olduğunu en iyi bilen kişilerden biri olan George Clooney olmalı. Özellikle zor zamanlarında çevrendekilerden beklediğin desteği alamadığında sana tüm kalbiyle yardımcı olur, mutlu olman için elinden geleni yapardı.

Leonardo DiCaprio!

Leonardo DiCaprio!

Senin terapistin kesinlikle Leonardo Di Caprio olmalı! Bir terapistten beklediğin her şeyden fazlasını sana sunar kısa sürede seni iyileştirirdi. Özellikle çevresel sorunlara bu kadar duyarlı biri olduğunu gördükten sonra sana saygısı bir kat daha artar belki de sağlam bir dostluk kurardınız.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
261
190
88
36
18
14
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Leonardo DiCaprio! 😞

Atakan Aydın

bence dünyadaki en yakışıklı insanlardan biri.

Orhan Ulusoy

Leonardo DiCaprio!

Emin Safa

Böyle terapistim olsun bin türlü dersim olsun bea Rihanna çıktı