Görüş Bildir
Haberler
Bu İlişki Testine Göre Senin Aşka İnancın Kaldı mı?

Bu İlişki Testine Göre Senin Aşka İnancın Kaldı mı?

Yaşadığımız kötü ilişkiler veya hayatımız boyunca unutmayacağımız mükemmel ilişkiler... Hepsi bizim aşka olan inancımızı ya arttırır ya da azaltır. Senin aşka inancın kaldı mı?

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım daha önce kaç kere aşık oldun?

3. Söyle bakalım daha önce kaç kere aşık oldun?

4. Sence aşk zamanla biten bir şey mi?

5. Şimdiye kadar ayrılık nedenlerin genellikle kimden kaynaklanıyordu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ne kadar süredir yalnızsın?

6. Ne kadar süredir yalnızsın?

7. Pekii daha önce hiç aldatıldın mı?

8. Eğer aldatıldıysan bu süreci kimin desteği ile atlattın?

9. Son olarak sırf sevdiğin için çok kötü giden bir ilişkiyi devam ettirmek istedin mi?

Senin aşka inancın ilk günkü gibi duruyor!

Senin aşka olan inancını kolay kolay kimse bitiremez. Ne zaman yenilsen veya aşktan yana şanssız olduğunu düşünsen bir şekilde tekrar umutlanabiliyorsun. Bu tür duygulara küsmek sana göre bir şey değil. Yaşadığın her şeyi büyük olgunlukla karşılayabiliyorsun. Yani kötü ilişkiler yaşamış olsan da bu senin bir sonraki kişiye şans vermeni engellemiyor. Hayatına giren herkesten farklı bir şey öğreniyorsun. Senin o kişilerle tanışma amacının farklı olduğunu düşünüyorsun. Bu nedenle de kötü deneyimler yaşasan da o kişilere karşı nefret duymuyorsun. Senin için hayatına giren herkes çok kıymetli. Onlarla geçirdiğin her vakit o kişiye ve sana özel. Bir süre geçtikten sonra geçmişine baktığında aslında ne kadar kıymetli ve güzel zamanlardan geçtiğini anlayacaksın. Aşk acısı çekerken bile aslında ne kadar güçlü olduğunu fark edeceksin. Kiminle ne yaşadığına değil başkaları ile neler yaşayacağına odaklı birisin. Senin aşka, sevgiye ve mutluluğa olan inancını kimse alamaz. Her şeyin bittiğini düşündüğün anda bile tekrar ayağa kalkar bir adım atmaya çalışırsın. Sen mutlu olmak istedikten sonra geride kalan her şey çok kolay.

Senin aşka, sevgiye inancın kalmamış.

Senin aşka ve sevgiye inancın hiç kalmamış. Bir türlü yüzünün gülmediği aşk hayatından giderek elini de çekmişsin. Ne zaman denesen bir problemle karşılaşmış veya hak etmediğin şeyler yaşamışsın. Bu yaşadıkların ise senin bütün inancını elinden almış. Bir süre denemiş ve bu güzel duyguları kaçırmamak için çabalamışsın ama karşına çıkan insanlar bu çabanın boşa olduğun göstermiş sana. Biraz şanssızlık, biraz yanlış tercihler ile aşk hayatını aslında kendi ellerinle mahvetmişsin. Güvendiğin, sevdiğin ve aşık olduğun kişilerin kim olduğuyla pek ilgilenmemiş ve sen sadece duygularına göre hareket etmişsin. İlişkilerin iki kişiyle yaşandığını düşünürsek, tek taraflı sevginin yeterli olmayacağını da anlamış oluruz. Sen ilişkilerini genellikle tek kişi yaşamışsın. İlk baştaki özelliklerini kaybeden ve daha sonra sana hak etmediğin gibi davranan kişilere aşık olmuş ve onlara katlanmışsın. Yani kendine yapabileceğin en büyük kötülüğü yapmışsın. Birinden emin olmak ve ona güvenebilmek ilişkilerdeki en önemli şeydir. Senin aşka dair inancının kalmamasının nedeni hayatına giren ve hayatını altüst eden kişiler.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
18
13
7
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın