Görüş Bildir
Haberler
Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre Seni Çok Üzmüşler Demektir!

Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre Seni Çok Üzmüşler Demektir!

Bu davranışlardan yaptıklarını seç, seni ne kadar üzdüler söyleyelim!

Haydiiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen bu davranışlardan hangisine sahipsin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Seni üzmek kimsenin harcı değil.

Hayatın karşısında dimdik duran birisin. Herkesin seni kolayca yıpratmasına izin vermiyor, duygularını bir kale gibi koruyorsun. Herkese karşı bu kaleyi örüyor ve kimseye seni üzme fırsatı vermiyorsun. Adeta bir satranç oyuncusu gibi, her adımını dikkatle planlıyorsun ve güvendiğin kişileri özenle seçiyorsun. Seninle oynamaya kalkanlar genellikle pişman olur, çünkü sen üzülmez, aksine üzersin. Kalbin, bir heykeltraşın elinde şekillenen taş kadar sert. Değer vermediğin kimseye, onların da sana değer verme hakkını tanımıyorsun. Bu, senin hayatta kalma stratejin, belki de bu yüzden her zaman güçlü durmayı başarıyorsun. Kendini koruma konusunda bu kadar kararlı olman, belki de hayatın seni ne kadar zorlasa da, senin her zaman ayakta kalmanın bir yolu. Hayatını, kendini ve duygularını koruyorsun. Çünkü ne zarar görmek ne üzülmek ne de nefret duygusunu tatmak istiyorsun. Sen üzülmemiş birisin çünkü kimsenin seni üzmesine izin vermemişsin. Senin için hayat sadece senden ve senin isteklerinden ibaret. Kendini önemsediğin ve sevdiğin sürece de kimse seni üzemez.

Seni çok üzmüşler!

Hayatın sana sunduğu zorluklar, seni derinden yaralamış. Yıpranmış bir ruhun, hayatın acımasız dalgalarında savrulmuş bir gemi gibi hissediyorsun. Geçmişe dönüp baktığında, pişmanlıkların ve üzüntülerin bir film şeridi gibi gözlerinin önünden geçiyor. Bu, seni daha içine kapanık, daha sessiz biri haline getirmiş. Hayatın gürültüsü içinde, kendi sesini duyamaz olmuşsun. Özlem dolu bir kalbin var ve bu özlemlerin, şu an için ulaşılmaz bir dağın zirvesinde olduğunu düşünmek, seni daha da hüzünlendiriyor. Ancak sen, hayatın sert darbelerine karşı dimdik durabilmiş bir savaşçısın. Üzülmüş, kırılmış ama her defasında yeniden ayağa kalkmayı başarmışsın. Şu an belki de ruhunun en derin köşelerinde bir bitkinlik hissediyorsun. Ancak bilirsin ki, her şeyin bir sonu vardır ve bu da geçer. Üzüntülerin belki de seni daha güçlü kılıyor, daha dayanıklı hale getiriyor. Ancak, bu süreçte sindirebilmek, kabullenmek için zamana ihtiyacın var. Ve bu tamamen normal. Çünkü sen, hayatın acı tatlı tüm renklerini deneyimleyen, her haliyle gerçek bir hayat savaşçısısın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
21
11
3
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selami FIRAT

Neredeyse hepsi mevcutmuş bende. Ölmüşüz ağlayanımız yok gibi birşey

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Seni çok üzmüşler! / Okumuş admin sonuçta hayatını mikmişler diyemedi ashgakj

KumdanKum

Seni üzmek kimsenin harcı değil. Hayatın karşısında dimdik duran birisin. Herkesin seni kolayca yıpratmasına izin vermiyor, duygularını bir kale gibi koruyor... Devamını Gör