Görüş Bildir
Haberler
Bu 8 Soruyu Çöz, Senin Şu An Hissettiğin Şeyi Söyleyelim!

etiket Bu 8 Soruyu Çöz, Senin Şu An Hissettiğin Şeyi Söyleyelim!

Değişken olan ruh halimiz şu an bize ne hissettiriyor? 

Hadi gelin de söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Söyle bakalım, olmak istediğin yer şu an tam olarak neresi?

4. Peki arkadaşların seni arayıp akşam eğlenmeye çıkacağız dedi. Gidecek misin?

5. Şu an bir konsere gidecek olsan bu hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki annenle güne gitmek mi yoksa evde yan gelip yatmak mı?

7. "Şimdi olsa ne yerdim be!"

8. Ve son olarak, bugüne puanın 5 üzerinden kaç?

Kafan karışık!

Şu an kendini inanılmaz mutsuz hissediyorsun. İçinde bir sıkıntı var ve ne olduğunu bilmiyorsun. Bu da senin kendini huzursuz hissetmene sebep oluyor. Kafanda bazı sorular var. Ve sürekli bunları düşünüp, kendi kendine cevap arıyorsun. Tabii bazılarına cevap bulamadığın için kafanın karışık olduğunu düşünüyorsun. Sanki kimseyi görmek istemiyor, kendine vakit ayırmak istiyorsun. Çünkü son zamanlarda hem ruhen hem de bedenen yorgun düşmüşsün. Bu yüzden de sakinliğe ihtiyacın var gibi. Ama bu huzursuz ruh hali çok uzun sürmeyecektir. Çünkü sen genelde yalnız kaldığın zamanlarda çok düşünüyorsun. Sadece kendine biraz zaman vermen gerekiyor. Sonra eski neşeli ve huzurlu hallerine geri döneceksin. :)

Mutlu hissediyorsun!

Nedense kendini çok mutlu hissediyorsun. Son zamanlarda senin için her şey yolunda gidiyor. Ve kendini sıkıntıya sokacak hiçbir sorun yok. Sen zaten her şeyi kafaya takan bir insan değilsin. Çünkü gereksiz konular üzerinde kendini üzmenin çok saçma olduğunu düşünüyorsun. O yüzden kafanı her zaman için rahat tutmaya çalışıyorsun. Anın tadını çıkarıp, mutlu olmaya bakıyorsun. Zaten insanlar seni güler yüzünle tanıyor. Ortamda pozitif enerji veren ve insanları şenlendiren kişi her zaman sen oluyorsun. Gereksiz triplere girmiyorsun ve hayatın tadını çıkarmaya çalışıyorsun. Senin gibi olmak isteyen nice insan var. Çünkü günümüz insanlarına baktığımızda geneli mutsuz. Bunun sen de farkındasın. Ve onlar gibi olmamak için elinden geleni yapıyorsun.

Yalnız hissediyorsun!

Sen son zamanlarda kendini biraz yalnız hissediyorsun. Kimsenin seni anlamadığını düşünüyorsun. İnsanlara karşı içinde biraz kırgınlık var. Ve bunun sebebi sevdiğin insanlar tarafından büyük bir darbe alman. Bundan dolayı kendi köşene çekilmişsin ve kimseye kendini açmıyorsun. Aslında içten içe birilerinin seni anlamasını bekliyorsun. Çünkü her insan anlaşılmak ister. Etrafında birilerinin seni anladığını bilmek kadar güzel bir şey yok. Çünkü yalnız olmadığını ve her şeye rağmen senin yanında olduklarını biliyorsun. Bu duygu ister istemez seni daha mutlu bir insan yapıyor. Fakat şöyle bir şey var ki, bazen seni anlayan tek bir kişinin olmasını istersin. Eğer o seni anlamazsa işte o zaman tüm insanlar senin yanında da olsa gerçekten yalnız hissediyorsun. Sen de şu sıralar böyle gibisin. Ama çok uzun sürmeyecek bu durum.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
888
287
230
84
81
79
72
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
psyhedelichead

Yine nokta atışı onedio.. Kafalar karışık evet kafamda bir sürü sorular var. Ve sürekli bunları düşünüp, kendi kendime cevaplar arıyorum. Evet kimseyi görmek... Devamını Gör

Ilayda Nur Ergin

Kafan karışık! Şu an kendini inanılmaz mutsuz hissediyorsun. İçinde bir sıkıntı var ve ne olduğunu bilmiyorsun. Bu da senin kendini huzursuz hissetmene sebe... Devamını Gör