Görüş Bildir
Haberler
Bu 30 Özellikten 25'ine Sahipsen IQ'un Çok Yüksek!

Bu 30 Özellikten 25'ine Sahipsen IQ'un Çok Yüksek!

Ecivicivokke
17.07.2022 - 16:22

IQ'nun yüksek olup olmadığını merak ediyor musun? 

Ediyorsan; 

Seni teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım!

Seç bakalım!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

IQ'un Çok Yüksek!

O kadar zekisin ki zekan karşısında herkesi şaşırtıyorsun! Etrafını çok iyi gözlemliyor, çevrendeki her değişikliği anında fark edebiliyorsun. İnsanlar bu özelliğine hayretle bakıyor. Kriz anlarında genelde en iyi çözümler senden çıkıyor çünkü bunu daha önce ön görmüş oluyorsun. Senin için farklı bir insan demek mümkün, zekanla etrafındaki çoğu insandan farklılaşıyorsun. Çoğu zaman kaygılı bir insan olman zekanın getirdiği negatif bir yön fakat kaygıların bile zaman zaman işe yarıyor. Zekice esprilerinle herkesin hayatına neşe katıyorsun, herkes senin gibi birini etrafında bulundurmak için can atıyor!

IQ'un yüksek!

Sen, çevrende zekanla tanınan birisin. Yalnız başına vakit geçirmekten çok hoşlanıyorsun, tek başınayken de kaliteli vakit geçirebiliyorsun. Farklı görüşleri ve fikirleri dinlemekten çok keyif alıyorsun. Bunların sana farklı bir bakış açısı kazandırdığını düşünüyorsun ve hayatın çıkarılan derslerle daha yaşanabilir hale geldiğinin farkındasın. Çevrendeki herkesin ağzından çıkan tek bir kelime bile senin için çok değerli. Hayatında pişmanlıklara çok fazla yer vermiyorsun çünkü aldığın her kararı mantıklıca alıyorsun.

Zeka seviyen normal!

Sen normal bir zeka seviyesine sahipsin. Sosyalleşmekten fazlasıyla keyif alıyorsun, tek başına geçirdiğin vakitler sana pek fazla keyif vermiyor. Hayatın sevdiğimiz insanlarla güzelleştiğine inanıyorsun. Her şeyi akışına bırakıyor, anı yaşamaya özen gösteriyorsun. Genellikle enerjiksin ve hayattan tat almak için elinden geleni yapıyorsun. Bir daha mı geleceğiz dünyaya?

Bu içerikler de ilgini çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
136
61
50
29
16
10
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın