Görüş Bildir
Haberler
BTS'in Dönüşünü Müjdeleyen Hitman Bang'den Yargı Makinesi Cevaplar Veren İdollere Haftalık K-POP Magazin Turu

BTS'in Dönüşünü Müjdeleyen Hitman Bang'den Yargı Makinesi Cevaplar Veren İdollere Haftalık K-POP Magazin Turu

GNS
19.10.2023 - 23:55

Özellikle belli bir kesimin sabırsızlıkla beklediği haftalık K-POP magazin turu için yine ve yeniden buradayız. İdollerimizin bu hafta neler yaptığı konusunda merakınızı gidermek için elimden geleni yapıyorum. Güney Kore bu aralar hem çok hareketli, hem çok durgun. Herkes yeni şarkı ve cb hazırlığında olduğundan dedikodular az. Ama son derece etkili. Hazırsanız haftalık K-POP magazin turumuza başlıyoruz!

Geçen hafta neler oldu hatırlamak isteyenler için:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bang PD sonunda ağzını hayra açtı, ARMY koş müjdemiz var!

Bang PD sonunda ağzını hayra açtı, ARMY koş müjdemiz var!

Çocuklar tek tek askere gitmeye başladığından beri ARMY mutsuz, ARMY sessiz... Sahneler dördüncü jenerasyon idolleriyle dolup taşıyor, gözler üçüncü jenerasyonun tüm fedailerini arıyor. 2025'i iple çekiyoruz, daha Namjoon ve maknae line teslim olmadı bile. Neyse Bang PD müjdeyi vermiş. Baktı BTS olmadan şirket yürüyemiyor. :D BTS'in 2025 yılında 'Most Beautiful Moment in Life Triology' için 10. yıldönümü projesiyle geleceğini söylemiş. Biliyorsunuz ki 'best moment is yet to come!'...

Tüm Kore seferber olsun ve FIFTY FIFTY kızları kurtaralım n'olur!

Tüm Kore seferber olsun ve FIFTY FIFTY kızları kurtaralım n'olur!

Grup üyeleri şirkette yaşadıkları zorlukları anlatmış. Hem sağlık açısından, hem de psikolojik açıdan çok zor süreçler geçirmek zorunda kaldıklarından bahsetmişler. 

SAENA bir dönem yapmak zorunda olduğu diyet sebebiyle anoresksiya olduğunu ve 39 kiloya kadar düştüğünü açıklamış. Hatta kaygı bozukluğu dolayısıyla bir dönem saçlarının döküldüğünü, menstural periyodunun kesildiğini ve hala adet olamadığını açıklamış.

ARAN ise ameliyat olabilmesi için ona izin vermelerini beklerken çok acı çektiğini ve buna ne kadar dayanabileceğini düşündüğünü söylemiş. Safra kesesinin alınması gerektiğini fark eden ve ameliyat olmak için şirketten izin almak isteyen ARAN'a şirketten izin çıkmamış. Uzun süre boyunca ağrı kesici kullanmış ve aç olmasına rağmen yaşadığı sağlık sorunu dolayısıyla yemek yiyememiş. Ayrıca 20 gün boyunca bağırsakları tamamen hareketsizmiş. 

SIO da stajyerliğinden itibaren uyguladığı diyetler yüzünden böbreklerinde sağlık sorunlarının baş gösterdiğini açıklamış. Buna rağmen şirket hala onu diyet yapmaya ve kilo vermesi için zorlamaya devam etmiş. Çıkış yapmadan hemen önce vücudu reaksiyon vermeye başlamış ve kesilmeyen vücut titremeleri ile baş ağrıları yaşamaya başlamış. Aynı zamanda sık sık bayılıyormuş. Diğer yandan panik atak bozukluğu ve agarafobi tanısı almış. Hatta hastanede tedavi gördüğü sırada bayılmış ve menajerine haber verilmiş. Fakat menajeri taksiye binip yurda geri dönmesini istemiş. 

Attrakt şirketi yansın içine itfaiye giremesin diyeceğim, bu kızlara siz ne ettiniz ya!

Güney Kore'ye sen gibiler fazla gelir be kızım! Hakkındaki suçlamalardan aklanan ve davayı kazanan Hwasa yargı dağıtıyor.

Peki PSY Bey ve şirketi kraldır diyebilir miyiz?

Peki PSY Bey ve şirketi kraldır diyebilir miyiz?
www.reddit.com

'Son zamanlarda bir tartışmanın ortasındaydım. Değil mi? Gerçekten zor zamanlar geçirdim. Ama PSY oppa bir anda bana gecenin ortasında bir şarkı gönderdi ve dinlememi söyledi. Şarkının ismine baktığım anda çokça sesli güldüm. Olaylar yüzünden çok kötü sözler duyuyordum ve bir anda 'I LOVE MY BODY' isminde bir şarkı mı? Bunun komik olduğunu düşündüm. Olaylar sonrasında ilk kez gülüyordum. Şarkıyı ilk kez dinledim. Ama benim tarzım olmayan şarkıları söylemiyorum normalde. Fakat şarkıyı dinledikten sonra çok mutlu hissettim.

Hep kendi şarkılarımı yazarım. İlk kez bir şarkımı yazmadım. Kendi hikayemi şarkılarımla anlatmak istiyorum ama kötü hissettiğimde PSY tarafından bu şarkıyı aldım. Ve tarzım olmasa da bu şarkı beni mutlu etti.'

O kadar haklı biri ki...😂

O kadar haklı biri ki...😂

Açtığı canlı yayın sırasında kendisine sevgilisi olup olmadığını soran hayranına 'Olsaydı az pişmiş makarnayı tek başıma yemezdim.' cevabını veren Jeon Somi herkesi kahkahalara boğdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski fırtına sahalara geri dönüyor!

Eski fırtına sahalara geri dönüyor!

Eski (G)I-DLE üyesi Soojin sektöre bomba gibi bir giriş yapıyor. Solo bir şekilde kariyerine devam etme kararı almış. Hadi bakalım başarılar güzellik!

Taeil hala iyileşememiş... :(

Taeil hala iyileşememiş... :(

NCT üyesi Taeil bir motorsiklet kazası geçirmişti hatırlarsanız. SM Entertainment tarafından yapılan açıklamaya göre idol hala iyileşme sürecinde. Dolayısıyla NCT 127 'The Unity' turunda yer almayacak.

Sen var ya müthiş bir detaysın Nunu Nana Jessi!

Sen var ya müthiş bir detaysın Nunu Nana Jessi!

Kore'nin en sağlam isimlerinden Jessi, sigarayı ve bronzlaşmayı bıraktığı konusunda açıklama yapmış. Her halinle kabulümüzsün unni, inan hiç fark etmiyor. 

'Bronzlaşmayı bıraktım. Artık bronzlaşmıyorum bile. Benim için iş, görünüşümden daha önemli hale geldi. Eskiden tırnaklarımı boyatıp 5 saat güzellik bakımı yaptırırdım ama artık sadece takma tırnak takıyorum.

Bu aralar bana TikTok üzerinden eski fotoğraflar gönderiyorlar. 'Bu yüzü daha çok beğendim' diyen çok daha fazla yorum var.'

Baygınlık geçiren arkadaşlarından da mı utanmadın kız?

Baygınlık geçiren arkadaşlarından da mı utanmadın kız?

FIFTY FIFTY üyesi Keena, ATTARAKT'a açtığı davayı geri çekmiş. CEO da Keena için açıklama yapmış, buyrunuz:

'Keena gerçekten yorgun. Yaşadığı duygusal çalkantıyı anlamak pek mümkün değil. Toplantımız sırasında gözyaşları içindeydi, benden özür diledi ve bu durumla yüzleşme cesaretine sahip olduğum için bana teşekkür etti, ancak bunu yapmanın biraz zaman aldığını itiraf etti.'

Bazen bu idollere ne diyeceğimi bilemiyorum. Haftaya sizden güzel aşk dedikoduları bekliyorum Korea halkı!

Bazen bu idollere ne diyeceğimi bilemiyorum. Haftaya sizden güzel aşk dedikoduları bekliyorum Korea halkı!

Sizce nasıl bir hafta olmuş? Gelin yorumlarda buluşalım! 

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Asya

blackpink niye yok