Görüş Bildir
Haberler
Kızlar Koşun: Hangi K-POP Yıldızı Senin Sevgilin Olmalı?

Kızlar Koşun: Hangi K-POP Yıldızı Senin Sevgilin Olmalı?

GNS
28.09.2023 - 13:35

Hepimizin bazı dönemlerde sevgili olmak istediği ünlüler oluyor elbette. Dış görünüşü ve kameralardan bize yansıyan karakterlerine bakarak, hangi K-POP yıldızı ile sevgili olman gerektiğini söylüyoruz, tüm oppa severler bu teste! 

Hadi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bir erkekte ilk dikkatini çeken şey nedir?

2. Peki en çok etkileneceğin özelliği sorsam?

3. Peki senin bir ilişkiden beklentilerini sorsak ilk sırada hangisi yer alır?

3. Peki senin bir ilişkiden beklentilerini sorsak ilk sırada hangisi yer alır?

4. Peki bir ortama girdiğinizde herkesin gözü erkek arkadaşına dönse ne hissedersin?

4. Peki bir ortama girdiğinizde herkesin gözü erkek arkadaşına dönse ne hissedersin?

5. Peki erkek arkadaşının hangi özelliği seni evlenmeye ikna eder?

5. Peki erkek arkadaşının hangi özelliği seni evlenmeye ikna eder?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sana romantiklik, jestler, dokungaç olmak desek bunlar hakkında ne dersin?

7. Senin için ideal buluşma nasıl olur?

8. İlişkide yönetmeyi mi seversin, yoksa yönetilmeyi mi?

8. İlişkide yönetmeyi mi seversin, yoksa yönetilmeyi mi?

9. Bir de son olarak giyim tarzını soralım sana.

9. Bir de son olarak giyim tarzını soralım sana.

Kim Namjoon

Kim Namjoon

Eğer kalbinde güçlü ve etkileyici bir figür için özel bir yer arıyorsan, bu kişi hem dış görünüşüyle hem de karakteriyle seni büyüleyecek biri olmalı. Fiziksel özellikleriyle seni güvende hissettirecek, adeta bir kalkan gibi sana zarar gelmesini engelleyecek. Aynı zamanda, sevgilisine olan ilgisi ve sahiplenmesiyle seni adeta bir liman gibi koruyacak. Evet, doğru tahmin ettin! Bu kişi, dünya çapında milyonları peşinden sürükleyen BTS'in karizmatik lideri Kim Namjoon'dan başkası değil.

Namjoon'un sadece dış görünüşü değil, aynı zamanda zekası ve sanata olan tutkusu da seni kendine çekecek. Ortak zevklerinizin çeşitliliği ve genişliği, birlikte geçireceğiniz hiçbir anın sıkıcı olmayacağının garantisini veriyor. Müzikten, sanattan, doğadan ve hatta felsefeden bile ortak konularınız olması kaçınılmaz.

Birbirinize karşı saygı ve sevgi dolu bir ilişki vaat etmeniz ise aksi kanıtlanamaz bir gerçek olurdu. Kim Namjoon, sevgilisine karşı her zaman saygı gösteren ve onu önemseyen biri olarak biliniyor. Bu da onunla olan ilişkinizin temelini oluşturan en büyük detay olurdu. Aşk, saygı ve sevgi dolu, herkesin hayalindeki o ilişki...

Song Mingi

Song Mingi

Hayatın karmaşık yollarında, seninle birlikte adım adım yürüyecek, her gelişinde yerin titreyeceği, kalbinin hızlanacağı bir erkek arkadaşa ne dersin? Herkesin içinde olduğu karmaşadan uzak duran, duruma göre hareket etmeyi bilen ve sevgisini kalbinin en derinlerine işleyecek biri... Evet, bahsettiğimiz kişi Ateez grubunun karizmatik üyesi Mingi.

Aslında senin için dağları dahi delerdi, ama tabii ki bu durumu sadece ikimizin bildiği bir sır olarak kalır. Çünkü Mingi, insanların gözü önünde böyle büyük jestler yapmayı tercih etmez. Onun yerine, seni hissettireceği sevgi ve ilgi ile kalbini fetheder.

Yanında duruşu ve cüssesiyle seni güvende hissettirecek biri... İşte tam da bu noktada Mingi devreye girer. Onun yanında kendini hem güvende hem de özel hissedeceksin.

Bir ilişkiden beklentinin sakinlik ve huzur olduğunu bilir ve bu konuda sana karşı anlayışlı olurdu. Senden bunun aksi bir beklentisi olmazdı. Onun için en önemli şey, senin mutluluğun olurdu. Böyle de minnoş biri. 

Sonuç olarak, siz birbirinizi tamamlayan iki parça, birbiriniz için biçilmiş kaftan olurdunuz. Birlikte geçireceğiniz her an, hayatınızın en güzel günü gibi gelirdi.

Taemin

Taemin

Hayatında adeta bir prenses gibi hissetmek, her anında sevgi ve ilgi dolu bir partnerin olsun istiyorsun. Her saniye seni şımartacak, seninle olduğu her anı özel kılacak birini hayal ediyorsun. Yer, zaman, mekan fark etmeksizin, her anı sevgi dolu bir masala dönüştürecek birini arzuluyorsun. Ve bu hayallerini gerçeğe dönüştürecek kişi kim mi? Elbette ki, Taemin.

Hayatında baskın bir erkek arkadaşa yer yok. Seninle birlikte hayatı dolu dolu yaşayacak, gülüşüyle seni aydınlatacak, pozitif enerjisiyle seni yükseltecek birine ihtiyacın var. Ve bu kişi, Taemin'den başkası olamaz. Onunla birlikte bu hayat yolculuğunda yürümek için en ideal kişi sensin. Taemin, sana hayatın tüm renklerini ve güzelliklerini gösterecek. Onunla birlikte, hayatın her anı bir masal gibi geçecek. Bu masalın prensesi olmak için daha ne bekliyorsun?

Lee Know (Minho)

Lee Know (Minho)

Bir gizem perdesi gibi etrafını saran, dışarıdan bakıldığında 'Acaba bu kişi nasıl bir aşk hikayesi yaşıyor?' diye merak uyandıran, etrafındakilerin düşüncelerini hiçe sayan ve sadece kendi keyfine odaklanan bir karaktere sahipsin. Bu özelliklerinle, yanındaki kişiden de aynı enerjiyi, aynı performansı bekliyorsun. İşte bu yüzden Lee Know tam da senlik bir isim.

Hayatında her şeyin belirli bir düzeni, belirli bir planı var. Her şeyin bir yeri, bir zamanı var ve bu düzenin dışına çıkmaktan hoşlanmıyorsun. Gereksiz samimiyetlerden hiç hoşlanmıyorsun. İşte bu yüzden sevgilinin de senin gibi olmasını istiyorsun. Ortamlarda herkesle samimi olmasını, herkesle iyi anlaşmasını istemiyorsun.

Hem sen hem de Lee Know, insanları iyi tanıma konusunda oldukça yeteneklisiniz. İnsan sarrafı olarak, birbirinizi anlamakta ve birbirinize uyum sağlamakta hiç zorlanmazsınız gibi. Ancak baş başa kaldığınızda, birbirinize karşı o kadar sevgi dolu ve şefkatli davranırsınız ki, bir kedi kadar masum bir çift olursunuz. İşte bu yüzden Lee Know ile sen, bu yolda el ele, omuz omuza çok güzel bir yolculuk yapabilirsiniz. Bu ikili, aşkın ve uyumun en güzel hali olur diyebiliriz!

Hoshi

Hoshi

Hayatın zaten yeterince karmaşık olduğunu düşünüyorsun ve bu karmaşanın içinde bir de ilişki sorunlarına yer vermek istemiyorsun. Kendin gibi çocuk ruhlu, hayatı dolu dolu yaşayan, her anını eğlenceye çevirebilen biriyle sevgili olmak istiyorsun. Yani, senin hayatına renk katacak, enerjisiyle seni de harekete geçirecek biri... İşte bu kişi, Hoshi!

Bir ilişkide senin beklentilerin biraz farklı. Sürekli ciddi, sürekli sorunlu bir ilişki yerine, birlikte gülebileceğin, birlikte eğlenebileceğin bir ilişki istiyorsun. İlişkinin sadece bir yükümlülük değil, aynı zamanda bir eğlence kaynağı olmasını istiyorsun. Bu yüzden, Hoshi'nin enerjik ve neşeli kişiliği tam da senin aradığın gibi.

Hoshi'nin her daim pozitif oluşu, her ortama neşe katabilmesi seni cezbedecek. Onunla geçireceğin her anın keyifli, eğlenceli ve huzur dolu olacağını bilmelisin. Hoshi'nin hayatına katacağı renk, enerji ve neşe ile birlikte, sen de hayatın zorluklarına karşı yepyeni bir insan olacaksın. Bu yüzden, Hoshi tam da senin hayalindeki sevgili olabilir.

Choi San

Choi San

Belli ki senin gözünde olgun, baba figürü olabilecek erkekler her zaman bir adım önde. Senin için ilişkiler ciddi bir mesele, hafife alınacak bir durum değil. O yüzden, seni sadece oyalayacak, hayatının düzenini bozacak, seni geri plana atacak erkeklere hayatında yer vermiyorsun. Bu yüzden, seninle aynı frekansta olan, hayat standartlarını daha da yükseltecek biriyle birlikte olman gerektiğini düşünüyorum.

Bu kişi, San olmalı. San, seni adeta bir bebeği gibi sevecek, her ortamda senin yanında olacak ve ağırlığını hissettirecek o erkek. Ancak bunu yaparken seni hiçbir zaman boğmaz, ilgisini bir an bile üzerinden çekmez. San, her zaman yanında olacak, seni destekleyecek ve hayatını kolaylaştıracak biri. İşte tam da bu yüzden, San'la sevgili olman gerektiğini düşünüyorum.

Wonho

Wonho

Eğer 'Dünya yansın, biz eğlencemize devam ederiz' diyen biriysen, hayatının aşkı kesinlikle Wonho olmalı. Ne tür bir zorlukla karşılaşırsanız karşılaşın, birlikte içinden çıkmanın yolunu bulabileceğiniz bir ilişkiniz olacağına emin olabilirsin. Fiziksel görünümün önemini birlikte haykırabileceğiniz, adeta bir moda ikonu çifti olacağınız kesin. Spor yapmayı seviyorsan ve sosyal ortamlarda dikkat çekmekten hoşlanıyorsan, Wonho tam sana göre. Sosyal medyada popüler olmaktan çekinmeyeceğiniz bir ilişki sizi bekliyor olacak.

Birbirinizin kişisel alanına saygı göstermeyi bilen bir çift olacağınıza hiç şüphe yok. Kendi dünyanızda özgür olabileceğiniz, birlikte ama aynı zamanda bağımsız bir ilişki yaşayacağınız kesin. Wonho ile birlikteyken, göğsünü gere gere 'İşte bu benim sevgilim!' diyebileceğin bir ilişki seni bekliyor. Kendini gururla onun yanında gösterebileceğin, adeta bir rüya gibi bir ilişki sizin olurdu.

Bu İçerikler de İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
193
38
22
15
10
8
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın