Görüş Bildir
Haberler
Bozdağ Skandal Olayla İlgili 9 Gün Sonra Konuştu: 'Adalet Bakanı Her Konuda Konuşmaz'

Bozdağ Skandal Olayla İlgili 9 Gün Sonra Konuştu: 'Adalet Bakanı Her Konuda Konuşmaz'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, H.K.G.'nin 6 yaşında 'evlendirildikten' sonra yıllarca istismara maruz bırakılması olayının gündeme gelmesi ardından 9 gün sonra açıklama yaptı. Bozdağ, “Ben Adalet Bakanı’yım. Adalet Bakanı her konuda konuşmaz.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Bırakalım yargı görevini yapsın'

'Bırakalım yargı görevini yapsın'

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen İsmailağa Cemaati'ne bağlı Hiranur Vakfı'nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in 6 yaşındaki kızını imam nikahı ile 'evlendirmesi' ve yıllarca istismara maruz bırakması ile ilgili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan 9 gün sonra açıklama geldi. 

Hürriyet'ten Abdulkadir Selvi'ye konuşan Bozdağ, 'Çocuğun istismarı bir insanlık suçudur. Çocuğun istismarı; din, ahlak, hukuk ve kültür dahil ne kadar mukaddes değerimiz varsa hepsini çiğnemektedir” ifadelerini kullandı.

Adalet bakanı her konuda konuşmaz

Adalet bakanı her konuda konuşmaz

Bozdağ, konuyla ilgili neden sessiz kaldığı sorusuna ise şu cevabı verdi: 

'Ben Adalet Bakanı’yım. Adalet Bakanı her konuda konuşmaz. Hele hele yargıya intikal eden konularda konuşmaz. Bizden görüşülen davalarda tarafgirlik bekleniyor. Benim her sözüm yargıyı etkiler.

Şimdi bırakalım yargı görevini yapsın, hukuk işlesin, sonuçta adalet de hak da ortaya çıkacaktır.'

İlgili haberler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
29
10
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

Biz zaten neden İstanbul'dan İzmir'e tren yolu yok diye sormuyoruz ki? Bunun muhatabı ulaştırma bakanlığı. Biz adalet istediğimiz için sizin konuşmanızı bekl... Devamını Gör

Resho

Dimi sen Gülşen'in muhabbetinde de konuşmadın, ya da diğer muhalif insanlarla ilgili olan olaylarda da aynen bu kararlılığı gösterdin. Cidden yatacak yeriniz... Devamını Gör

kangurubu

Ergenekon tiyatrosunda ''beeeennn bu davanın savcısıyım'' demek epey revaçtaydı tabii o dönemde.