Görüş Bildir
Haberler
Boşandığı Eşinin Silahlı Saldırısına Uğrayan Kadın: 'Hapisten Çıkmasın, Ölmek İstemiyorum'

Boşandığı Eşinin Silahlı Saldırısına Uğrayan Kadın: 'Hapisten Çıkmasın, Ölmek İstemiyorum'

Ulaş
14.11.2021 - 19:05

Üsküdar’da boşandığı eşi tarafından silahla vurularak yaralanan 3 çocuk annesi Fikrinaz Gürdeğin yaşadığı korkunç olayı anlatarak, “Ölmek istemiyorum, yaşamak istiyorum. Ama öldürecek biliyorum. Oradaki vatandaşların sayesinde kurtulabildim. Eğer onlar olmasaydı beni öldürecekti. Hapisten çıkmasını istemiyorum” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Üsküdar’da dün öğle saatlerinde, 3 çocuk annesi Fikrinaz Gürdeğin, boşandığı eşi Muharrem Gürdeğin tarafından sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı.

Bacaklarına isabet eden iki kurşunla yaralanan ve hastanede tedavisi süren 3 çocuk annesi Fikrinaz Gürdeğin, “Eski eşim tarafından psikolojik ve fiziksel şiddet görüyordum. Zaten ‘seni öldürürüm, öldüremezsem de sakat bırakırım, yataklara mahkum bırakırım diyordu. Yüzüne kezzap atarım, seni aynaya bakamayacak duruma getiririm, ben işimi yarım bırakmam’ diyordu” diye konuştu.

'Otobüsten indim, o da arkamdan indi...'

'Otobüsten indim, o da arkamdan indi...'

Dün işe gitmek için evden çıktığını söyleyen talihsiz kadın, yaşadığı korkunç olayı “Baktım kapıda bekliyor. Ben otobüse bindim, o da arkamdan bindi. O anda kızım aradı. Kızımla konuştum, telefonu kapattım. Göztepe Köprüsü’nden aşağı indim. Bana, ‘sen kimle konuştun?’ dedi. Kızımla konuştuğumu söyledim. ‘Göreyim’ dedi. Telefonu gösterdim. ‘Hayır, konuşmadın’ dedi. ‘Bırak beni işe gideceğim’ dedim. ‘Yeter artık’ deyip silahı belinden çıkarıp çekti. Yanımdan biri geçiyordu, arkasına saklandım. Mermiler vücuduma değil ayağıma geldi, yere düştüm” sözleriyle anlattı.

Fikrinaz Gürdeğin, “Ölmek istemiyorum. Ama öldürecek biliyorum. Vatandaşların sayesinde kurtulabildim. Kimi şalını çıkarıp ayağımı bağladı kanı durdurmak için. Ben bu şekilde yaşıyorsam o vatandaşların sayesinde. Eğer onlar olmasaydı beni öldürecekti. Ölmek istemiyorum, yaşamak istiyorum. Keşke başka kadınlar da ölmeseydi. 3 tane çocuğum var. Hapisten çıkmasını istemiyorum” dedi.

Öte yandan, şüpheli Muharrem Gürdeğin’in olayda kullandığı silahın ruhsatsız olduğu ve evinde çok sayıda silahın bulunduğu öne sürüldü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
14
6
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tıntın

Ülkede kadının can güvenliği ve yaşama hakkı koca bir hiç

Set Get

tivitir hastagleri olmadan adalet zor geliyor artik

yasmn aksy

güzel ülkem iki kızım içinde güvenli olmadığı için yurtdışına taşındım. ülkem pisliklerden arınmadikca da dönmem. kadın için çocuk icin ve aslında hic bir va... Devamını Gör