Görüş Bildir
Haberler
Boşandığı Eşi Şikâyet Etti: Kızını Dudağından Öpen Babaya 15 Yıl Hapis Cezası

etiket Boşandığı Eşi Şikâyet Etti: Kızını Dudağından Öpen Babaya 15 Yıl Hapis Cezası

Batuhan
18.07.2018 - 13:17 Son Güncelleme: 19.07.2018 - 08:29

Boşandığı eşinin, “Kızımı dudağından öptü” şikâyeti üzerine baba hakkında “cinsel istismar” suçundan açılan davada, savcının beraat talebine rağmen, mahkeme 15 yıl hapis cezası verdi.

Annenin iddiasına göre, küçük kız “babam beni dudağımdan öptü” dedi.

Annenin iddiasına göre, küçük kız “babam beni dudağımdan öptü” dedi.

Hürriyet'ten Mesut Hasan Benli'nin haberine göre, görücü usulü evlenen H.S., kendisini aldattığı gerekçesiyle kocası A.S.’ye boşanma davası açtı.

Ankara 1. Aile Mahkemesi, 2017 yılı Aralık ayında çiftin boşanmasına karar verirken, 11 ve 1.5 yaşlarında olan 2 kız çocuğunun velayetini ise anneye verdi. Boşanma davasının temyiz süreci devam ederken, çiftin 11 yaşındaki kızı babasını ödevlerine yardım etmek için 9 Mart 2018’de eve çağırdı. Baba kızının ödevine yardım ettikten sonra evden ayrıldı. 

Anne H.S.’nin iddiasına göre, küçük kız, babası evden ayrıldıktan sonra annesine “babam beni dudağımdan öptü” dedi. 

Anne, yaşanılan bu durumu boşanma davasında görev yapan avukatıyla paylaştı. Avukatının, “Durumu rehber öğretmenine bildirin, onlar psikolog gibi dinleyeceklerdir” önerisi üzerine anne, durumu kızın okulundaki rehber öğretmenine bildirdi. 

Rehber öğretmenin tavsiyesi üzerine, anne H.S. karakola giderek baba A.S.’den şikâyetçi oldu.

"Bana ‘sen benim kızım değil misin’ diye cevap verdi"

"Bana ‘sen benim kızım değil misin’ diye cevap verdi"

Küçük çocuk Emniyet'te ve Çocuk İzleme Merkezinde (ÇİM) alınan ifadelerinde, “Babamı ödevime yardım etmesi için çağırmıştım. Eve geldi, kardeşimi öptü, beni de yanağımı çevirdi dudağımdan öptü. Kendimi kötü hissettim, anneme söyledim. Daha önce de halamın evinde babamla birlikte yatarken ‘iyi geceler’ deyip yine beni dudağımdan öpmüştü. Uzun süreli değildi öptü bıraktı. Hatta ben kızdım. Ben kızınca da bana ‘sen benim kızım değil misin’ diye cevap verdi. Yatarken bana sarıldı ama annemin sarılması gibiydi. Bence beni sevdiği için öptü… Dudağımdan öpmesinin kötü bir amacı yoktu” dedi.

Annenin ifadesi raporda farklı

Annenin ifadesi raporda farklı

Hazırlanan Sosyal İnceleme Raporu’nda ise “Hediye S., eşinin dudaktan öpme eyleminin ‘kızının dudaklarına sadece dokundurma şeklinde gerçekleştiğini, öperken farklı bir amaç gütmediğine inandığını söylediği” aktarıldı. 

Savcılık baba A.S. hakkında “çocuğun cinsel istismarı suçundan” dava açtı. Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde savunma yapan baba A.S., eşiyle arasında çekişmeli boşanma davası bulunduğunu belirterek, “Kızıma karşı istismar teşkil eden bir eylemde bulunmadım” dedi.

Savcılık 'delil yetersizliğinden' beraat talebinde bulundu

Savcılık 'delil yetersizliğinden' beraat talebinde bulundu

Anne H.S. de müşteki olarak mahkemede verdiği ifadesinde şöyle konuştu:

Boşanma davasında dava yürürken avukatım bana, ‘davada delil olarak kullanabileceğimiz bir şey var mı gibisinden sorular sorup, kızınız ile ilgili rehber öğretmenle bir konuşun, zira kız çocuklarına karşı babaların olumsuz yanlış davranışları olabilir’ dedi.'

Savcılık da esasa ilişkin mütalaasında yeterli delil bulunmadığını belirterek beraat talebinde bulundu. 

Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi 11 Temmuz’da davayı karara bağlayarak, sanığa çocuğun cinsel istismar suçundan 15 yıl hapis cezası verdi.

Mahkemenin kararına sosyal medyadan gele tepkileri derledik...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
462
280
52
42
26
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mustafa Kaya

Erkeklerin namusu, şerefi, gururu, itibarı kadınların iki dudağı arasında, Sana bir etiket yapıştırdımı bittin sen daha kendini kurtaramazsın.

infinite

erkekler olarak çocuklara dokunmaya korkacağız artık. yanağından öpersem bir çocuğu 7 sene ceza yer miyim mesela? Anlamıyorum nasıl cezalar bunlar... gerçekt... Devamını Gör

imdizzyyy

adamın suçu olsa iyi hal indirimi alırdı, demek ki yokmuş