Görüş Bildir
Haberler
TV
Bomba Gibi Tanıtımlarıyla Yakında Televizyon Ekranlarında Seyirciyle Buluşacak Birbirinden İddialı Diziler

Bomba Gibi Tanıtımlarıyla Yakında Televizyon Ekranlarında Seyirciyle Buluşacak Birbirinden İddialı Diziler

Aburoski
17.10.2021 - 12:00

Her gün televizyon kanallarında yeni dizilerin tanıtımlarını izliyoruz. Birbirinden iddiaları ve etkileyici hikayeleriyle birçok dizi seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki tanıtımları yayınlanan ve yakında bizlerle buluşacak bu diziler hangileri? Yayına girecek diziler hangileri ve kimler yer alıyor? Gelin hep birlikte bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sana Söz

Sana Söz

 Star TV'de yayınlanacak olan dizinin başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın yer alıyor. Herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le O¨mer’in hikayesi seyirci ile buluşacak.

Tanıtımı buradan izleyebilirsiniz;

Üç Kuruş

Üç Kuruş

İçerde ve Çukur dizilerinin ardından Pazartesi günleri Show TV’de yayınlanacak, Ay Yapım'ın yeni dizisi Üç Kuruş'un yönetmenliğini Çukur'un da yönetmeni olan Sinan Öztürk üstlenirken, Çukur'un senaristlerinden Damla Serim, Murat Uyurkulak ile birlikte Üç Kuruş'un senaryosuna imza atıyor. Üç Kuruş yakında Pazartesi günleri Show TV’de seyirciyle buluşacak.

Tanıtımı buradan izleyebilirsiniz;

Aziz

Aziz

Antakya'nın en büyük ve tek halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar (Murat Yıldırım) refah ve zenginlik içinde bir hayat sürdürmektedir. Fransız delegesi Mösyö Pierre'in (Fırat Tanış) oğlu Teğmen Andre'yi öldürmesiyle Aziz'in kaderi değişir; doğduğu toprakları, biricik aşkını kısacası sahip olduğu her şeyi geride bırakmak zorunda kalır. İki yıl sonra öldü zannedilirken geri dönüşü herkes için beklenmedik olur. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Aziz sahip olduğu her şeyi kaybetmekle kalmamış, Fransız işgali altındaki Antakya bıraktığından daha kötü bir hal almıştır. Üstelik ilk aşkı Dilruba (Damla Sönmez) da amcası Galip Payidar'ın (Ahmet Mümtaz Taylan) oğlu Adem (Güven Murat Akpınar) ile nişanlanmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tanıtımı buradan izleyebilirsiniz;

Elbet Bir Gün

Elbet Bir Gün

Kapadokya’nın bir kasabasında, metruk bir gecekondunun bodrumunda aynı aileye ait beş ceset bulunur. Bundan on beş yıl önce öldürülen ailenin geride kalan iki ferdi Feride (Sinem Ünsal) ve Nesime (Şebnem Bozoklu) ise kayıptırlar. Gazeteci Murat Güven’in (Kenan Acar) olayı “Kayıp Hayatlar” adlı programında ele almasıyla, Nesime’nin eski kocası zalim Cemil Bey (Ömer Genç) on beş yıldan bu yana kayıp olan kız kardeşlerin peşine düşer.

Feride, yeni bir kimlikle kendisine yeni bir hayat kurmuş ve çok güzel bir evlilik yapmıştır. Büyük bir aşkla bağlı olduğu kocası Mehmet’in (Burak Yamantürk) de geçmişinden gelen sırları vardır. Nesime ise kardeşinin tersine hayalini kurduğu yaşantıya hiçbir zaman erişememiştir.

Hayatta kalmak ve sevdiklerini korumak için, gerçek kimliklerinin ortaya çıkmasını engellemeye çalışan iki kadının hayatları program yayınından sonra geri dönülmez bir biçimde alt üst olur.

Tanıtımı buradan izleyebilirsiniz;

Elkızı

Elkızı

Çekimleri Muğla’da devam eden NTC Medya imzalı FOX’un merakla beklenen yeni projesi Elkızı, 23 Ekim Cumartesi günü ilk bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ezo’nun acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizide Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Nur Yazar, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper gibi başarılı isimler rol alıyor.

Tanıtımı buradan izleyebilirsiniz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Destan

Destan

Dizi Orta Asya’da Gök Kağanı Korkut Han’ın yetim bıraktığı savaşçı dağ kızı Akkız ile yine aynı şekilde Gök Sarayı’nda Korkut Han’ın öksüz bıraktığı Gök Tegini Batuga arasında geçen aşkı konu alacak. Başrollerinde Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli’nin yer aldığı dizinin yönetmenliğini Emir Khalilzadeh üstlendi.  Yakında ATV'de yayın hayatına başlayacak.

Detaylara buradan bakabilirsiniz;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
7
4
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KucukEniste

Uraz Kaygılaroglu gene sımdı asklarıyla gundeme gelır yandık anasını satayım anladık kıloluydun zamanında kımse senle cıkmadı tamam en guzellerın hepsı senın... Devamını Gör

AL PACİNO

Şu ossuruk diziler saat 20.00 de başlıyor 24.15 te bitiyor reklam izlemekten bıkmadınız mı kapatın televizyonlarınızı kardeşim ,kendinizi çocuklarınızı geliş... Devamını Gör

KürŞad

Çukur'dan arta kalanlarla Üç Kuruş, Kuruluş'tan arta kalanlarla da Destan yapılmış; bi' tek Aziz heyecanlandırıcı duruyor, işgâlden Kurtuluş Savaşı'na yelken... Devamını Gör