Görüş Bildir
Haberler
Bölgeye Jandarma Sevk Edildi: İBB Kanal İstanbul'un Şantiyesini Durdurdu

etiket Bölgeye Jandarma Sevk Edildi: İBB Kanal İstanbul'un Şantiyesini Durdurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “26 Haziran’da temelini atacağız” dediği Kanal İstanbul şantiyesi İBB tarafından durduruldu. Bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oda TV'nin haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “26 Haziran’da temelini atacağız” dediği Kanal İstanbul şantiyesi İBB tarafından durduruldu. Bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi.

Şantiye İBB tarafından tahliye edildi

Şantiye İBB tarafından tahliye edildi

Geçtiğimiz hafta yüklenici firma tarafından İSKİ arazisi kullanılarak kurulan şantiye, İBB tarafından Pazar günü sabah 05:00’de başlatılan operasyonla “İSKİ arazisi işgal edilerek ve havza sahasında kurulduğu gerekçesiyle” tahliye edildi.

Tahliyenin ardından, bu sabah bölgeye Jandarma birlikleri sevk edildi. Asker gözleminde, Sazlıdere üzerine yeni yapılan dökümle şantiye alanı tekrar kurulmaya başlandı.

Can ve mal kaybına neden olabilir

Can ve mal kaybına neden olabilir

İSKİ, dere üzerine yapılan bendin bu hafta yoğun yağış beklenen bölgede mal ve can kaybına yol açabileceği uyarısını Karayolları Genel Müdürlüğüne yazılı olarak bildirdi.

Milletvekilleri yetkililere ulaşamadı

Milletvekilleri yetkililere ulaşamadı

Askerlerin önlem aldığı bölgeye bugün CHP milletvekilleri Gökhan Zeybek ve Turhan Aydoğan da giderek incelemelerde bulundu. İki milletvekili ne askeri ne de şantiye sorumlusu olarak hiç bir yetkiliye ulaşamadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
691
314
89
48
30
16
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selam Öabakan

yürrü be imamoğlu tuttuğun altın olsun reislerine geçit yok elinden geldiğince artık anlasın beyfendi bu ülke onun değil bizim paramızla katarın bilmemne ann... Devamını Gör

HAZEL LiFE

Helal olsun İmamoğlu :)

Deneri

Havaalanı, köprü, heykel, saray bunları gelecek nesiller gelecek iktidarlar beğenmezse yıkabilir ama bir şehri ortadan ikiye yararsanız gelecekte beğenmeyen ... Devamını Gör