Görüş Bildir
Haberler
Bölgesel Olarak İncelmek ve Sıkılaşmak İçin Neler Yapabileceğinizi Anlatıyoruz

etiket Bölgesel Olarak İncelmek ve Sıkılaşmak İçin Neler Yapabileceğinizi Anlatıyoruz

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tabii ki bölgesel incelme ve sıkılaşma için de en iyi yöntem spor yapmak...

Bölgesel incelme ve sıkılaşma için elbette ki en iyi yöntem ihtiyaç duyduğunuz bölgeyi çalıştırmak. Ancak bazen yeterli zamana sahip olmadığımızdan spor yapamıyoruz bazense spor yapsak da daha hızlı sonuç almak adına bazı destekleyicilere ihtiyaç duyuyoruz. Bölgesel sıkılaşma ve incelme için size yardımcı olabilecek ürünleri ve işinizi kolaylaştıracak uygulama yöntemlerini sizin için araştırdık. Ürünleri kullanmadan önce doktorunuza danışmanızda fayda var.

1. Bölgesel zayıflama için soğuk lipoliz jel

1. Bölgesel zayıflama için soğuk lipoliz jel

Luis Bien Lipolysis Soğuk Lipoliz Jel deri altına nüfuz ederek yağ hücrelerine yapışıyor ve parçalanmalarına destek oluyor.

  • Bölgesel olarak fazlalıklardan kurtulmaya yardımcı olurken vücudun sıkılaşmasına da katkı sağlıyor. 

  • Gözeneklerden deriye hızlıca nüfuz eden soğuk lipoliz jel uygulandığı bölgede karıncalanma hissi yaratıyor ve bu şekilde önce yağ hücrelerinin donmasını sonrasında ise bu yağ hücrelerinin parçalanmasını sağlıyor. 

  • Genelde vücuttan atılan yağ ile deride gevşemeler olabiliyor; fakat soğuk lipoliz jel, özel formülü sayesinde bu gevşemeleri engelliyor.

  • Cildin sıkılaşmasına yardımcı oluyor ve selülit oluşumunu önlemede de oldukça etkili.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok memnun kaldım. Daha 3 gün oldu kullanalı ama gerçekten çok faydasını gördüm. Herkese tavsiye ederim.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

2. Yağ yakıcı ve sıkılaştırıcı biber jeli

2. Yağ yakıcı ve sıkılaştırıcı biber jeli

HivaLife Ladymania Biber Jeli içeriğinde ki acı Meksika biberi sayesinde bel ve karın bölgesindeki yağ ve gresi çözerek bel ve karın bölgesinin incelmesini sağlıyor. Jeli sürdükten sonra yapılacak yarım saatlik spor ve egzersiz ile o bölgede ilk haftadan gözle görülür bir incelme gerçekleşiyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok etkili bir ürün.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

3. Sarkmaları azaltan inceltici ve sıkılaştırıcı jel

3. Sarkmaları azaltan inceltici ve sıkılaştırıcı jel

Jel formu sayesinde kolay kullanılan ve kolay emilen Bella Sıkılaştırıcı ve İnceltici Jel bağ dokuyu sıkılaştırıp sarkmaları azaltıyor. Cilde sıkı bir görünüm verir ipeksi bir dokuya ulaşmasına da yardımcı oluyor.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

4. Sıcak ve soğuk çift etkili sıkılaştırıcı masaj jeli

4. Sıcak ve soğuk çift etkili sıkılaştırıcı masaj jeli

Missha Hot Burning Body Gel üst kol, baldır, kalça ve göbek gibi esnekliğini kaybetmiş bölgelerin şekillenmesini ve sıkı görünmesini sağlıyor. 

  • Cildin sıkı görünmesine yardımcı olan bu jel uygulama sırasında soğuk etki verirken, deride emilim olduktan sonra sıcaklık hissi veriyor.

  • Macadamia Yağı ile cildin nemli olmasına ve pürüzsüz görünmesine yardımcı oluyor. 

  • Suda çözünen jel dokusu yapışkanlık hissi olmadan emilim sağlıyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Tavsiye ediyorum. Evet, biraz yakıyor ama gerçekten cildim daha iyi görünmeye başladı ilk kullanımdan itibaren.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun sıkılaştırıcı vücut kremi

5. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun sıkılaştırıcı vücut kremi

İçeriğinde Olus Yağı bulunan Wiqo Body Crema Corpo Sıkılaştırıcı Vücut Kremi mükemmel bir yumuşatıcı ve nemlendirici.

  • Hidrasyon kaybını önlemek için cilt üzerinde bir bariyer oluşturuyor.

  • Glikolik Asit sayesinde pürüzsüzleştiri etkiye sahip. Vücudu ölü hücrelerinden arındırırken aynı zamanda cilt yüzeyindeki renk tonu düzensizliklerini eşitleyerek hücre yenilenmesini arttırmaya yardımcı oluyor. Böylece cilt daha parlak, daha taze ve daha aydınlık görünüyor.

  • Cilt yaşlanmasını önlemek ve düzeltmek için eşsiz bir aktif madde olan Fitik Asit sayesinde aydınlatıcı etkiye sahip. Çevresel kirliliği nötralize edip cilt tonunu ayarlıyor ve sebumu normalize ediyor.

  • İçerdiği Jojoba Yağı, Üzüm Yağı, Aynısefa Çiçeği Ekstraktı, At kuyruğu Ekstraktı, Hidrolize Deniz Marulu Ekstraktı ve E Vitamini sayesinde cildin daha yumuşak ve daha elastik olmasını sağlayan bir film tabakası oluşturarak cildi koruyor. 

  • Düzenli kullanımda, cildin daha parlak ve esnek olmasını sağlıyor.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

6. Cilt sıkılaştırıcı terapi masaj aleti

6. Cilt sıkılaştırıcı terapi masaj aleti

3 boyutlu bilye şeklindeki yapısı ile deriye tam olarak temas eden TechnoSmart 3D Massager kan dolaşımını hızlandırıyor ve canlı bir cilde kavuşmana yardımcı oluyor. Düzenli kullanımda cildin sıkılaşmasına destek olurken sarkma olan bölgeleri de azalmaya başlıyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Küçük olduğu için yüzüme kolayca uygulayabildim, tam istediğim gibi. Yüzümün rahatladığını hissediyorum. Herkese tavsiye ediyorum.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

7. Yağ yakıcı, zayıflama ve incelme etkili vücut sıkılaştırıcı krem

7. Yağ yakıcı, zayıflama ve incelme etkili vücut sıkılaştırıcı krem

Doğal bitki özleri ve mango özüyle formülize edilen RtopR Zayıflama ve İncelme Etkili Krem sadece yağ yakmakla kalmayıp doğal içeriğiyle cilde ve vücuda zarar vermeden hızla kilo vermene yardımcı oluyor. Cildi sıkılaştırarak sarkmaları önlüyor ve hızlı kilo alıp verme sonucunda oluşan vücut çatlaklarının giderilmesini sağlıyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Gerçekten etkili ve kaliteli bir krem. Bugün ikinci kremim geldi ve bir kutu kullanımda incelediğimi hissettim. Ayrıca sporla beraber inanılmaz güzel sonuç veriyor.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

8. Sıkılaştırıcı ve nemlendirici etkili vegan içerikli krem

8. Sıkılaştırıcı ve nemlendirici etkili vegan içerikli krem

Hem yüz hem de vücut için kullanıma uygun VetaDerma Sıkılaştırıcı Nemlendirici Krem vitaminler açısından zengin içeriği ile ciltte besleyici, nemlendirici ve pürüzsüzleştirici etkide bulunuyor.

  • Ciltte kolajen sentezini arttıran doğal bir nemlendirici olan bu krem içerisindeki Shea yağı vitaminler açısından zengin içeriği ile ciltte besleyici, nemlendirici ve pürüzsüzleştirici etkide bulunuyor. 

  • Özellikle çok kuru ciltlerde etkili bir nemlendirme özelliği gösteriken Allantoin ile hassas ciltlerde de yatıştırıcı özelliğe sahip. 

  • Formülündeki E Vitamini çok etkili bir antioksidan özelliğe sahip olduğundan cildi yoğun bir şekilde besliyor ve cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı oluyor. 

  • Ciltteki çatlaklar ve kurulukları giderirken içerdiği Panthenol cilt tarafından kolaylıkla emimesini sağladığı için etkisini hemen gösteriyor.

  • Donuk ve mat ciltlerin ışıl ışıl görünmesini sağlıyor, cildi besliyor, yumuşatıyor ve pürüzsüzleştiriyor.

  • Su kaybını önlemeye yardımcı olurken papatya bitkisinden elde edilen bisabolol ile cildi dış etkilerden koruyor. 

  • Formülündeki Coenzime Q10, hücrelerde enerji üretmeye yardımcı oluyor. 

  • Antioksidan özelliği ile hücreleri oksidatif hasarlardan korurken iç ve dış etmenlerden kaynaklanan kırışıklıkları önlemeye yardımcı oluyor. 

  • Aloe Vera özünün ciltte mikrosirkülasyonu arttırması nedeniyle hücre yenilenmesine olumlu etkide bulunuyor. 

  • Sivilceli ciltlere bakım yapıyor ve cildin parlaklığını arttırıyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''İçeriği çok zengin ve temiz. Göz altına dahi sürülebilir. Karma ciltliyim; komedon ya da sivilce yapmadı. Ben kokusunu beğendim, bitkisel içerikli olduğundan mis gibi bitki kokuyor. Çok küçük küçük sürüyorum, cilt hemen emiyor.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

9. Selülit karşıtı krem ve hızlı sonuç almada etkili at kılı fırçası

9. Selülit karşıtı krem ve hızlı sonuç almada etkili at kılı fırçası

Krauterhof Doğal At Kılı Fırçası + Anti-Selülit Jeli selülite karşı açtığın savaşta büyük destekçin olacak harika bir set. Yıllardır selülit üzerinde kendini kanıtlamış olan Krauterhof Anti-Selülit Jeli, at kılı fırçasıyla birlikte kullanıldığında olağanüstü bir etki gösteriyor. Ciltte masaj etkisi yaratarak dolaşımı hızlandırıyor. Bu sayede selülit oluşumunu en aza indirgiyor ve selülit görünümü azaltmaya yardımcı oluyor. Daha da önemlisi, sağlıklı bir cilt görünümü sağlıyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok güzel ürün. Ne çok sert ne çok yumuşak; sabah akşam kullanıyorum. Krem de abartıldığı kadar yakmıyor.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Sarkmaları azaltan sıkılaştırıcı etkili boyun kremi

10. Sarkmaları azaltan sıkılaştırıcı etkili boyun kremi

Gravitite-CF kaldırma kompleksi içeren Strivectin Sıkılaştırıcı Boyun Kremi yerçekimi nedeniyle sarkma görünümünü ele alan ve cilt elastikiyetini artıran, teknolojik olarak gelişmiş bileşenlerin güçlü bir karışımını içeriyor.

  • Cildi anında nemlendirip daha sıkı, pürüzsüz ve daha esnek hissetmeni sağlıyor.

  • Zamanla boyun çizgisinin, profilin ve dekoltenin daha rafine ve tonlu görünümü için yerçekiminin görünür etkilerini tersine çeviriyor.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

11. Boyun ve dekolte bölgesi sıkılaştırıcı jel

11. Boyun ve dekolte bölgesi sıkılaştırıcı jel

Boyun ve dekolte bölgesini şekillendirmeye ve daha sıkı bir cilt dokusuna sahip olmana yardımcı olan Lierac Sıkılaştırıcı Jel Krem içeriğindeki maun ağacı ekstresi ile cildin sıkılaşmasına, mor lale ekstresi ile kırışıklık görünümünün azalmasına, hylau-3 konsantresi ile yaşlanma karşıtı aksiyon sağlamaya destek oluyor.

  • Içerisindeki yeniden yapılandırıcı paptip ile fibroblastların hareket kapasitesini arttırmaya yardımcı olarak cildi destekliyor ve cildin güçlenmesine yardımcı oluyor.

  • Bitkisel içeriklerin özel birleşiminden oluşan jel formundaki krem, cilt dokusunun sıkılaşmasına yardımcı olurken boyun ve dekolte bölgesinin daha genç bir görünüme kavuşmasına destek oluyor.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

12. Yüz ve boyun bölgesi sıkılaşma destekleyici pembe kuvars Gua Sha taşı

12. Yüz ve boyun bölgesi sıkılaşma destekleyici pembe kuvars Gua Sha taşı

Sıkılaşma ve kırışık giderme konusundaki destekleyici etkileri dillerden dillere dolaşan 3dproductsale Pembe Kuvars Gua Sha Taşı 2'li Set özellikle uygulanacak bölgeye uygun olan kremler ve jellerle birlikte kullanıldığında daha hızlı sonuç almada oldukça etkili bir yardımcı.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Başarılı gerçekten. Bu fiyata inmişken sakın kaçırmayın. Çok güzel, kesinlikle tavsiye ediyorum.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın