Görüş Bildir
Haberler
Yorumlarıyla Bir Balon Olmadığını Kanıtlayan 13 Kozmetik Ürün

etiket Yorumlarıyla Bir Balon Olmadığını Kanıtlayan 13 Kozmetik Ürün

Jungie
11.05.2021 - 11:19

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğini umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.''

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. L'Oreal Paris Unlimited Siyah Maskara

1. L'Oreal Paris Unlimited Siyah Maskara

Bu maskara 21 binden fazla yoruma sahip!

Özellikle plastik fırça seviyorsanız bu maskara sizin favoriniz olabilir!

Kıvrılabilir uç yapısıyla kullanım kolaylığı sağlayıp en küçük kirpiklerinize bile ulaşıyor.

Kullanıcı yorumu: 'müthhhişşşş gözlerim küçük kirpiklerim kısa ona rağmen kirpiklerimde tam bi takmak kirpik etkisi inanılmaz da kalıcı uzun siyah ve belirgin kirpikler küçük fırçası yok ama ekstra büyük de değil belki de benim gözlerimdendir o. Tek kat sür çık yapmak isteyenler içinse biçilmiş kaftan bence ama katlar olunca ayrı bi güzel yıllardır başka marka kullanıyordum ki favorim kesinlikle artık bu.'

Satın almak için tıkla!

L'Oreal Paris markasının en sevilen maskaralarını listeledim.

2. Krauterhof Anti-cellulite Selülit Karşıtı Jel

2. Krauterhof Anti-cellulite Selülit Karşıtı Jel

Cildinizdeki portakal kabuğu görünümünden rahatsızsanız bu ürünün memnuniyeti çok iyi!

İçerisinde kafein, carnitin, nane yağı, biberiye ve panthenol bulunuyor.

 Cilt kontürünü düzenlemeye yardımcı olurken, aynı zamanda nemlendirme de sağlaması da cabası.

Kullanıcı yorumu: 'Jel çok başarılı bence. 1 hafta boyunca bacaklarıma sürüp yürüyüşe çıktım ve gözle görülür bir fark yarattı. Sürdükten sonra yakıyor yakması da normal etki etmesi için gerekli. Sadece sürdüğünüz bölge dışında elinizin de yanmasına gerek yok sürerken eldiven kullanmanızı öneririm 😊'

Bu ürüne buradan ulaşabilirsin.

Memnuniyeti yüksek selülit karşıtı ürünleri senin için bir arada topladım.

3. Avon Incandessence Kadın Parfüm

3. Avon Incandessence Kadın Parfüm

Bir parfüm düşünün ki 10 bin kişi tarafından tam puan almış olsun!

Eğer internetten bir parfüm söyleyecekseniz yani kokusunu denemeden bir parfüm almak istiyorsanız bu parfüme şans verebilirsiniz! 

Nasıl koktuğuna gelecek olursak notalarında elmas orkide-beyaz şakayık ve frezya bulunuyor. Genel olarak oryantal ve çiçeksi bir koku. Aradığınız koku bu tarz bir şey ise hemen tıklayıp bu parfümü satın alabilirsin!

Avon'un en sevilen parfümlerini ise senin için derledim!

4. Farmasi Bb Krem - All In One

4. Farmasi Bb Krem - All In One

Uygun fiyatlı ve canlı görünüm sağlayacak bir bb krem arayışındaysan Farmasi Bb krem tam senlik. Bu kadar uygun fiyata alabileceğin en güzel bb krem.

Hafif ve yağsız yapıda bir formüle sahip olmasına karşın ciltte bütünleşip capcanlı bir görünüm elde ediyorsunuz. Akne probleminiz varsa da bu kremi tercih edebilirsiniz.

Farmasi'nin Cc kremi de çok başarılı. Bu  ve bunun gibi ürünler bu listede.

5. Görkito Makyaj Süngeri

5. Görkito Makyaj Süngeri

Görkito markasının makyaj süngeri bence bu fiyata alınabilecek en güzel sünger. Üstelik ürünü açtığınızda içinden minicik bir şey çıkıyor ancak öyle güzel şişiyor ki ürünün cildinize çok güzel bir şekilde uygulanmasını sağlıyor. Makyaj süngeri arayışındaysanız düşünmeden tercih edebilirsiniz. Linki burada!

Benzer ürünler için tıkla.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bioderma Atoderm Cream

6. Bioderma Atoderm Cream

Hassas ciltler için üretilmiş olan bu krem kuruluk sebebiyle ciltte oluşan rahatsızlık ve gerginlik hissinin giderilmesi konusunda çok başarılı.

Çoğu hassas ciltlinin favorisi olan Bioderma Atoderm Kremi hala denemediysen bir şans vermeni öneririm. 26 bin yorumu olmasına rağmen 4.6 gibi çok başarılı bir puana sahip.

Tüm Atoderm serisini bırakıyorum.

7. La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid Yüz Güneş Kremi

7. La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid Yüz Güneş Kremi

Havaların ısınmasıyla birlikte hem de bir güneş kremi önerisi yapmış olalım. La Roche Posay güneş ürünleri konusunda zaten çok başarılı. Bu güneş kremi de en çok tercih edilen ürünü diyebiliriz.

Normal ve karma ciltli tiplerin çok seveceği bu güneş kremini buradan satın alabilirsin.

Bir kullanıcı yorumu şu şekilde: 'Yaz kış üşenmeden sürüyorum. Leke oluşumunu önlüyor. Farklı markalar da kullandım ama favorim bu krem. Yüzde yapış yapış bir his bırakmıyor, nemlendirerek koruyor, sıvı bir kıvamda olduğu için de çok rahat uygulanıyor.'

La Roche Posay markasının en sevilen güneş ürünlerini senin için tek listede topladım.

8. Nevablond Doğal Renk Açıcı Papatya Özü Sprey

8. Nevablond Doğal Renk Açıcı Papatya Özü Sprey

Havaların ısınmasıyla birlikte gelen saç rengini açma isteği... 

Ancak çok koyu bir saç rengine sahip değilsen boyalarla ve yakıcı kimyasallarla uğraşmana gerek yok. Bu Nevablond doğal renk açıcı sprey kullanıcıları tarafından çok sevilmiş. Genelde bu tarz ürünlerde saç rengini turunculaştırma sıkıntısı yaşansa da bu üründe böyle bir problem yaşanmıyor. Üstelik yapman gereken tek şey saçlarına bu spreyi sıkıp güneşe çıkmak! 

Bence bu ürünün en güzel yanı ne kadar açmak istersen o kadar tekrarlaman gerekmesi. Yani aslında istediğin tona ulaştığında yapmayı bırakıyorsun. Böylece kuaförlerdeki sürpriz renk stresinden kurtulmuş oluyoruz.

Benzer ürünler burada.

9. Mixup Sulphur Tırnak Yağı

9. Mixup Sulphur Tırnak Yağı

Bir kullanıcı bu ürünü şu şekilde özetlemiş: 'Tırnak kenarlarım hep sertleşir ve bundan rahatsız olur koparırdım... bu ürün çok güzel, uzun süre yumuşacık yapıyor, çok fazla su ve deterjanla uğraşırsam ellerim kuruyor ve gün içinde tekrarlıyorum... nemlendirici bu etkiyi vermiyor... nemlendirici kullanırdım sürekli ama kısa sürede aynı kuruluğu yaşardım... şu an çok mutluyum 🥰 ürün vazelin gibi sert kıvamlı, oldukça bereketli bence 🌸'

Bu ürünü buradan satın alabilirsin.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

10. L'Oréal Paris Nem Terapisi Aloe Vera Suyu

10. L'Oréal Paris Nem Terapisi Aloe Vera Suyu

Bu ürün 11 binden fazla yoruma sahip olmasına rağmen puanı kusursuz!

Bu kremin cildinizde bırakacağı hisse bayılacaksınız! Özellikle yaz aylarında ciltte hissettirdiği o soğuk his bile sizi ferahlatmaya yetecek. Cildinizi neme boğmak istiyorsanız bu ürünü tercih etmenizi öneririm.

Linkini bırakıyorum.

Benzer ürünler burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Nascita Pembe Pro Üç Boyutlu Oval Saç Fırçası

11. Nascita Pembe Pro Üç Boyutlu Oval Saç Fırçası

Yolunan saçlara artık son! Saçımızı tararken çektiğimiz onca acı meğerse boşunaymış. Saçlarımıza en güzel bakımları yapsak da tararken saçlarımızı kırdığımızda hiçbir anlamı kalmıyor aslında. Bu Nascita saç fırçası ise saçları kırmadan ve acıtmadan açmak konusunda çok başarılı. Hemen saçlarınıza bir iyilik yapın ve bu tarağı alın o kadar söylüyorum! Linkini bıraktım.

Nascita'nın en sevilen taraklarını incelemek istersen tıkla.

12. Opalescence Beyazlatıcı Diş Macunu

12. Opalescence Beyazlatıcı Diş Macunu

Bu diş macununun 13 binden fazla yorumu var! Bir diş macunu için çok fazla yorumu var diyebiliriz ve bu kadar kişiden olumlu yorum alması da diş macunu seçimi araştırırken içimizi rahatlatıyor.

Bir kullanıcı şu yorumu yapmış: 'Kullandığım en iyi diş macunu olabilir. tek fırçalamada bile bembeyaz oluyor. düzenli kullanımda daha daha etkisini görebilirsiniz. denemek için küçük boyunu almıştım çok beğenince hemen bunu sipariş ettim. sadece fiyatı bir tık pahalı gibi ama boyutu büyük olduğu için sorun değil.'

Satın almak istersen tıklaman yeterli.

Benzer ürünleri bıraktım.

13. Blistex Kuruyan Ve Çatlayan Dudaklara Yoğun Bakım Kremi

13. Blistex Kuruyan Ve Çatlayan Dudaklara Yoğun Bakım Kremi

Yılların eskitemediği Blistex markası dudak kremi arıyorsanız düşünmeden tercih etmeniz gereken marka! 17 bin kişiden de tam puan almış üstelik!

Kullanıcı yorumu: 'Yıllardır kullandığım tek ürün çok memnunum kış aylarında dudaklarım çok kuruyordu tek sürmede dudaklarımı yumuşacık yaptı.Mat rujların altına sürünce de alttan nemlendiriyor ve rujun kurumamasını sağlıyor tavsiye ederim.'

Bu dudak kremi burada!

Blistex markasının tüm dudak ürünleri bu linkte!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
18
11
3
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Betl

Fiyatları da çok güzel canım Reklam için veriyoruz demiyorsunuz da