Görüş Bildir
Haberler
Son Zamanlarda Çokça Konuşulan Missha'nın En İyi 12 Ürünü

etiket Son Zamanlarda Çokça Konuşulan Missha'nın En İyi 12 Ürünü

Jungie
28.04.2021 - 11:19

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğini umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.''

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ölü deri arındırıcı aydınlatıcı pirinç peelingi

1. Ölü deri arındırıcı aydınlatıcı pirinç peelingi

Pirincin Koreliler için nasıl bir güzellik sırrı olduğunu hepimiz biliyoruz. Hepsi cildinin beyazlığını, ışıltısını ve pürüzsüzlüğünü buna bağlıyor. 

Missha'nın bu peelingi birçok probleme aynı anda çözüm getirmeyi sağlıyor.

Ölü deri artırımını sağlarken aydınlık ve pürüzsüz bir cilt dokusuna kavuşmamızı sağlıyor.

Nasıl kullanıldığına gelirsek; az miktarda ürünü alıp, 1-2 dk masaj yaptıktan sonra durulamamız yeterli.

Bu ürünün 5bine yakın yorumu var. Satın almak için tıkla!

Benzer ürünleri inceleyebilirsin.

2. Yoğun Kapatıcılık Sunan BB Krem

2. Yoğun Kapatıcılık Sunan BB Krem

Missha'nın bu BB kremi en çok satanlar listesinde. Ürünün en güzel özelliği ciltte yoğun kapatıcılık yapıp pürüzsüz bir görünüm sağlarken, aynı zamanda ciltte ağırlık yapmaması. Genelde yoğun kapatıcılı ürünlerde cildimizde bir ağırlık ve katman katman bir his oluşur ancak bu kremde böyle bir problem yaşamıyorsunuz.

Kullanıcı yorumu: 

'Gelir gelmez denedim ve muazzam. Yüzümün bazı yerlerinde kılcal damar kızarıklıkları vardı onları bile kapattı. Beyaz tenli biri olarak 21 no bana çok ideal. Nokta kadar alıp yedirmeme rağmen kapatıcılığı çok iyi. En önemlisi gün içinde yüzümde asla yanma yaratmadı ve her yüzüme dokunduğumda yumuşacıktı. Bir dahakine daha büyük boyunu alacağım.'

Missha'nın tüm bb kremlerinin linkini bırakıyorum. Hepsinin yorumu çok güzel kesinlikle incelemelisin!

3. Şampanya tonlu likit aydınlatıcı / Parlak görünüm sunan highlighter

3. Şampanya tonlu likit aydınlatıcı / Parlak görünüm sunan highlighter

Missha'nın oje şişesi görünümlü olan allıklarını öve öve bitiremedik. Kullanan herkes çok memnun gerçekten ve likit olduğu için elinizle bile kolayca yedirebiliyorsunuz, bu da kullanım kolaylığı sağlıyor.

Bu sefer de Missha bu serisine yeni ürünler eklemiş. Bunlardan birisi de likit aydınlatıcıları. Şimdiden kullananlar çok övmeye başladılar bile. Simli olmaması cam gibi bir görüntü vermesi bu aydınlatıcıyı çok başarılı yapıyor.

Bir kullanıcı memnuniyetini şu şekilde belirtmiş:

'Bronz makyajlarımın vazgeçilmezi oldu aynı serinin bronzerını uygulayıp üstüne birkaç damla bunu sürüyorum aydınlık çok canlı duruyor bayıldım, asla simli değil.'Satın almak istersen buraya bırakıyorum.

Tüm Missha aydınlatıcıları burada!

4. Yapışkan his bırakmayan güneş koruyucu

4. Yapışkan his bırakmayan güneş koruyucu

Güneş koruyuculardaki en büyük problem zaten yapış yapış olmaları oluyor bence. Hele bir de cildine bir şey sürmeyi sevmeyenler için o yapışkanlık çok irite edici bir his. Missha bu soruna kulak vermiş ve yapışkan his bırakmayan güneş koruyucu üretmiş. 

Üstelik yağlı bir cildin varsa bu ürün ciltte parlama da yapmıyor.

Satın almak için tıklaman yeterli!

Missha'nın tüm güneş kremlerinden memnuniyet çok yüksek! Diğer güneş kremlerini de mutlaka incelemeni öneririm!

5. Siyah nokta temizleme fırçası

5. Siyah nokta temizleme fırçası

Bu kadar ucuz ve basit bir ürün nasıl bu kadar işe yarayabilir sorunun ispatı bu ürün olurdu sanırım. Tam bir fiyat performans ürünü diyebiliriz. Cildiniz temizlerken bu ürünle siyah noktalarının bulunduğu kısımlara masaj yapar gibi uyguladığında sonuca sen de şaşıracaksın.

Satın almak istersen buraya!

Siyah nokta için beraberinde kullanabileceğin ürünler için şuraya

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pürüzsüz görünüm sunan kalıcı köpük tint ruj

6. Pürüzsüz görünüm sunan kalıcı köpük tint ruj

Korelilerin makyajlarında hiç buram buram makyaj kokan rujlar görmeyiz. Hep doğal duran sağlıklı görünümlü rujlar kullanırlar. Bu da onlardan bir tanesi. Uzun süre kalıcılık vadetmesinin yanında dudaklarda nemli ve kadifemsi bir his bırakıyor. Gün boyu o yumuşaklığı hissedeceksiniz. 

'O kadar güzel bir yapısı var ki.. dudağınızda olduğunu hiç hissetmiyorsunuz yumuşacık bir his bırakıyor tavsiye ederim.' demiş bir kullanıcı.

Buradaki içinde hafif şeftalimsilik bulunduran çok tatlı bir pembe tonu. Linkini bıraktım.

Meyve renklerinden oluşan bu serinin tüm güzel renklerini senin için bir arada topladım.

7. Uzun süre kalıcı parlak tint ruj

7. Uzun süre kalıcı parlak tint ruj

Bu ürüne köpüksü olan rujun parlak versiyonu diyebiliriz. Işıl ışıl görünüp parıldamak isteyenler için yapış yapış olmayan bir ruj önerisi. Yani saçlarımız dudaklarımıza yapışmayacak! 

Kullanıcı yorumu:

'Rengi çok güzel doğal hafif turumcumsu verdiği his güzel dudaklar ıslak ıslak duruyor her gün kullanıma çok uygun yalnız bu rujlar parfüm kokulu gibi böyle dudağa sürümce bir tat veriyor normalde çok hassasım ama bu rahatsız etmedi. Çilek veya kiraz renginde bir seçeneği olsa efsane olurdu.'Buradaki en doğal duran rengi. Linkini bıraktım.

Daha canlı olan ışıl ışıl renkler istersen listesini hazırladım. Biz göz atmanı öneririm.

8. Filipin Limonu İçeren Nemlendirici Ve Aydınlatıcı Krem

8. Filipin Limonu İçeren Nemlendirici Ve Aydınlatıcı Krem

Bu nemlendiriciyi kullanmaya başladığınız an başka nemlendirici kullanmayacaksınız. Yağlı ve karma ciltliler için cildi yağlandırmayan, sivilce çıkarmayan, kızarıklık karşıtı bir krem. Bir krem daha ne yapsın? Cildinizdeki aydınlık ve parlak hisse bayılacaksınız. 

Kullanıcı yorumu:

'İnanılmaz bir krem yüze direk fresh bir görünüm veriyor ve renginizi eşitliyor ayrıca parlaklık da veriyor çok memnun kaldım 👍🏼'

Bu ürünü buradan satın alabilirsin.

Memnuniyeti yüksek Missha nemlendiricilerini ekledim.

9. İnci Özlü Aydınlatıcı Uyku Maskesi

9. İnci Özlü Aydınlatıcı Uyku Maskesi

Uyandığınızda pürüzsüz, aydınlık ve capcanlı bir ciltle mi uyanmak istiyorsunuz? O zaman bu uyku maskesini size şiddetle öneririm. 

Sabaha kadar saatlerce uyumuşçasına dinlenmiş bir yüzle uyanacaksınız.

Bu ürün 3 bine yakın yoruma sahip. Bunlardan biri: 

'Büyük boyu olsa da alsam... bebek poposu yaptı cildimi sabah uyanınca. cildim kuru karma hiçbir şekilde sivilce yağlandırmaya da sebep olmadı.'Bu ürün burada!

Missha'nın en güzel maskelerini bir arada topladım.

10. Pürüzsüzleştirici ve aydınlatıcı vitamin kapsüllü peeling

10. Pürüzsüzleştirici ve aydınlatıcı vitamin kapsüllü peeling

Özellikle cildiniz çok yağlı değilse bu peelinge bayılacaksınız. Hatta bir kullanıcı memnuniyetini şu şekilde belirtmiş: 

'Bu zamana kadar kullandığım en güzel peeling maske yüzündeki derilerin döküldüğünü gördükçe şaşkınlığı artıyor insanın ve yıkadıktan sonra ki yağlı hissi pek sevmesemde ardından yıkama jeliyle yıkadıktan sonraki yumuşaklığı ve parlaklığı gördükten sonra işte bu dedim sanırım vazgeçemeyeceğim bir ürün olucak şiddetle tavsiyemdir.'

Bu ürünü buradan satın alabilirsin.

Benzer ürünleri ekliyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Pha içeren hassas ciltler için peeling

11. Pha içeren hassas ciltler için peeling

Hassas ciltlileri unutmayalım. Hassas bir cildiniz varsa uygun ürünü bulmak sizi zorlayabiliyor. Bu ürünün binden fazla yorumu var ve memnuniyeti çok yüksek.

Hatta bir kullanıcı şunu demiş: 'Çok güzel kokuyor, ve cildi yumuşacık yapıyor...çok hassas cildim olmasına rağmen sivilce, kızarıklık vs. yapmadı. Özellikle geceleri kullandım ve ertesi gün cildimde çok yağlanma olmadı...almak isteyenlere öneririm...'

Buradan satın alabilirsin!

Benzer ürünler burada.

12. Kremsi köpük yumuşak yüz yıkama köpüğü

12. Kremsi köpük yumuşak yüz yıkama köpüğü

Bu köpüğün içindeki kaynak suyu cildi temizliyor süt proteini ise cildi nemlendiriyor. Cildinizi temizlerken bir yandan da bakım yapmak istersen bu yüz yıkama köpüğünü deneyebilirsin. Yorumları da çok başarılı mutlaka göz atmalısın. Satın almak için tıkla!

Benzer ürünleri incelemen için bıraktım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
15
9
6
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?