Görüş Bildir
Haberler
Boğaziçi Eylemlerinde Tutuklanan Doğu Demirtaş'ın Annesi AKP'deki Görevinden İstifa Etti

Boğaziçi Eylemlerinde Tutuklanan Doğu Demirtaş'ın Annesi AKP'deki Görevinden İstifa Etti

Boğaziçi Üniversitesi eylemleri nedeniyle tutuklanan öğrenci Doğu Demirtaş’ın annesi Gamze Demirtaş, AKP Sarıyer Belediye Meclis üyeliğinden istifa etti. Annesinin AKP üyesi olduğunu belirten Boğaziçi öğrencisi, 'Süleyman Soylu, benimle nasıl helalleşecek? Bu kadar öğrenciyle ve aileleriyle ne kadar helalleşecek” diye sormuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Boğaziçi Üniversitesi önünde açılan resim sergisinde Kâbe fotoğrafının yere serilmesi olayına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Doğu Demirtaş’ın annesi Gamze Demirtaş, AKP Sarıyer Belediye Meclis üyeliğinden istifa etti.

İlçe başkanlığı istifa nedenini açıklamadı

İlçe başkanlığı istifa nedenini açıklamadı

Odatv’nin haberine göre, AKP Sarıyer İlçe Başkanlığı yöneticileri istifayı doğruladı ama sebebini açıklamadı. Gamze Demirtaş’ın istifasında sağlık sorunlarını gerekçe göstererek görevini bıraktığını ifade ettiği belirtildi.

'Süleyman Soylu, benimle nasıl helalleşecek?'

'Süleyman Soylu, benimle nasıl helalleşecek?'

CHP milletvekilleri Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi 2 kişiyi cezaevinde ziyaret etmişti. Ziyarette tutuklu öğrenci Doğu Demirtaş,  “Annem Gamze Demirtaş, AK Parti’nin Sarıyer Kadın Kolları İlçe Başkanı. Bir ülkede bir bakan sürekli insanları hedef gösterirse, öğrencilere ‘sapkın’ derse, ‘Teröristleri içeri aldık’ derse, savcılar nasıl özgür karar verecek? Onlar da kendilerini baskı altına hissediyor, tutuklamaması gereken kişileri tutuklamak zorunda hissediyor. Süleyman Soylu, benimle nasıl helalleşecek? Bu kadar öğrenciyle ve aileleriyle ne kadar helalleşecek” diye sormuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
130
69
20
10
10
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berkay tkz

Merak ediyorum oğlu tutuklanmış olmasaydı aynı kararı vericekmiydi.

Art Ankara

İstifa etmemiştir görevden affını istemiştir

psyhedelichead

Ne derler ateş düştüğü yeri yakar.. kendi canları yanmadıkça yerlerinden kımıldamıyorlar! Benim de bi akraba böyle canı yanınca bi anda ayrılıverdi akepeden..