Görüş Bildir
Haberler
Bodruma Gelen Bill Gates'in Ödediği Hesap Dudak Uçuklattı! İşte Bill Gates'in Ödediği Olay Hesap...

Bodruma Gelen Bill Gates'in Ödediği Hesap Dudak Uçuklattı! İşte Bill Gates'in Ödediği Olay Hesap...

Müge Kakşi
29.07.2021 - 19:30

Microsoft’un kurucusu Bill Gates geçtiğimiz günlerde lüks yatıyla Türkiye'deki gözde tatil beldesi olan Bodrum'a geldi. Ziyaretini gizli tutmayı tercih eden Gates arkadaşlarıyla lüks bir restoranda masayı donatırken ödediği hesap ise sosyal medyada olay oldu. Yemeğin ardından teknesiyle ülkeden ayrılan Bill Gates'in ne yediği ve ne kadar hesap ödediği ise oldukça merak edildi. İşte Bill Gates'in ödediği dudak uçuklatan hesap...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İş Adamı Bill Gates Bodrum'a Geldi

İş Adamı Bill Gates Bodrum'a Geldi

ABD'li iş insanı Bill Gates, lüks yatıyla Bodrum açıklarına geldi. Arkadaşlarıyla birlikte beldedeki ünlü bir hotelin et restoranında yemek yiyen Gates, 80 bin liralık hesap ödedi.

Ziyaretini gizli tutan ünlü iş insanı, yemeğinin ardından yatına geçerek ülkeden ayrıldı.

Bodrum, dünyadan gelen pek çok zengin iş insanının uğrak yeri olmaya devam ediyor. Rus milyarderlerin ardından bu kez de Microsoft'un kurucusu Bill Gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla gözde tatil beldesine geldi.

80 Bin Lira Hesap Ödedi

80 Bin Lira Hesap Ödedi

Arkadaşlarıyla birlikte bölgedeki ünlü bir hotelin et restoranına giden Gates, oldukça keyifli bir akşam geçirdi. Sabah'ın haberine göre, masayı donatan ekip, kendilerine yemek ziyafeti çekti. Gates ve altı arkadaşı, bu ziyafet için 80 bin liralık hesap ödedi.

Ziyaretini gizli tutan ve basına yakalanmamayı başaran Gates, ardından mekandan ayrılıp lüks teknesine geçti. Gates'in teknesinin Süveyş Kanalı yakınlarında olduğu öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın